odun değil de bir tavukla evliyim ben de. saat on olunca adamın gözler kayıyor.
[/QUO
arkadasim ne yedirip ne iciriyorsunuz adamlara benimkide tam tersi adam uyumuyor kizmasam kusmesem benide rahat birakmiyacak adam uyumaya calisan karisina gecede 10 kez uyudunmu diye durterek sorarmi benimki aynen boyle protein cok tuketiyor karbonhidrat yaz yiyor bazen hic yemiyor ondanmi acep
bende bunaldim
hamilelikdede ilk bebekde nedense anlamiyor erkek milleti 7 aylik hamileyim heryeri sildim supurdum mobilyalari kaldirarak adam demezmi supersin tatlim
mis kokuyor her yer 3.de fena cikardim acisini ayyyyy o birden giren kramppplar
siddetli agriyan belim
kendimi zor tasiyorum poset nasil tasiyacam degilmi yaaa araba binerken kapimi birisi acmali iki canli olarak nasil binecem biri once kapimi acmali sonra elimi tutup oturmali yavas yavas
ilk kizimda uyu sabah aliriz caninin istedigini diyen adama 3.kez hamileligimde ayyyy bebegimde essek kadar lekeler cikarmis dedikden sonra cikkkk cikkkk deyip market aramasi gecenin kacinda
askimmmm ben hakliydim aama bak beni uzersen bebegimiz ruh sagligi bozuk olur dedikden sonra askim sonuna kadar sen haklisin bitanem sen uyu ben sana demedim ahhhh tutamiyorki adam cenesini ben hamileyim ben hakliyim
daahaaaa bitmez bu liste kadinin intikami aci olur
ilk bebekde yapamadiklarimizi ikincide cikartin sonuna kadar odunlar yontulmus oluyor ikincide