odunla evlenenler

benimki de bir odun işte, dayanamaz oldum artık...Kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum. Evin temizliği, yemeği herşey bende:KK43: Misafir gelince hazırlık yapmakla uğraşan gene ben...gecenin şu saati olmuş, yarın işe gitcem ama uyku tutmuyo işte, ağlamak istiyorum, bayılana kadar ağlamak:KK42:evlenmeden önceki günlerimin kıymetini bilememişim, ben böyle olacağını bilseydim 10 yıl daha nişanlı kalırdım...Nişanlıyken gördüğüm ilgi ve alakanın onda birini şu an göremiyorum:mad:Çok yorgunum, çok yoğunum diyor, başka bişey demiyor...Böyle nasıl bir ömür geçecek, Allahım nolur yardım eto_O

Sizinki benimkinin yaninda diyorum siz karar verin
Dogum gunu kutlamak yok
Sevgililer gunu oda ne
Evlilik yil donumu bunlari hic kutlamaz 4 yillik evliyim canim bile demez ismimle hitap eder
Seni seviyorum kelimesini hic duymadim
Ne bir tatli soz nede uzgunsem sorar
Ben alisamadim agrima gitsede yapacak birsey yok

Seninki yine iyi. 2şubat isteme tarihi 4 şubat nişan 12 şubat yıldönümü 14 şubat sevgililer günü 20 şubat doğum günüm ve bana diyor ki beşini bir hallederim sen canını sıkma.
ama adam haklı. peşpeşe 5 ayrı gün kutlamak da çok yorucu ve masraflı olur.:KK53:

Kesinlikle sadece hormonlardan falan değil en azından o yemek hazırlıgında orada oturup gunumun nasıl gectıgını sorması bıle yeterlı kımse ondan benımle ıs yapmasını ıstemıyor. ama beraber bırseylerı paylasmak her zaman daha güzel.Hamilelik bu olaya duygusallık katar kesınlıkle haklısınız :)

Olumsuz olmak istemiyorum fakat hamileyken bu kadar vurdumduymaz davranıyorsa bebek doğduğunda ne olacak?
Daha çok ihtiyacınız olacak yardımına.
Benim eşim 9 ay boyunca bir kez olsun ayakkabımı bile bağlatmadı bana
Yeme içme vs konularında fazla fazla anlayışlı oldu yardımcı oldu, yeri geldi kendi ütülerini yaptı.
Bebek doğduktan sonra tamamen uzaklaştık. Ayrı yatmaya başladı, Yüzünü göremez oldum. Ben sabahlara kadar uykusuz kalıp emzirmeyle mama hazırlamayla kakayla uğraşırken o horul horul uyuyordu. Lohusalığı anlatamadım ona. Çok sevdiği halde ne annemin ne kimsenin gelmesini istemedi, beni de göndermedi. Ailesinin dolduruşuyla en son patlama yaşadı. Şiddet gördüm, 3 aydır ayrıyız ve çocuğu 2 kez benim ısrarımla gördü. Şehir bile değiştirdi. Evimiz dağıldı.
Şimdi kim odun siz karar verin?

Bende çok şikayetçiyim. Neredeyse konu açacaktım sizin konuya yorum yazayım bari dedim. Ben mi abartıyorum bu hususu acaba ama ne bileyim bir güzel cümle bekliyor insan. Romantizm sıfır. Ama hata bende ki hep beklentim var. Konuştukça değişir diye düşünüyorum ama hep aynı hep aynı.

odun değil de bir tavukla evliyim ben de. saat on olunca adamın gözler kayıyor.:KK62:[/QUO
arkadasim ne yedirip ne iciriyorsunuz adamlara benimkide tam tersi adam uyumuyor kizmasam kusmesem benide rahat birakmiyacak adam uyumaya calisan karisina gecede 10 kez uyudunmu diye durterek sorarmi benimki aynen boyle protein cok tuketiyor karbonhidrat yaz yiyor bazen hic yemiyor ondanmi acep :KK34:bende bunaldim :mad:hamilelikdede ilk bebekde nedense anlamiyor erkek milleti 7 aylik hamileyim heryeri sildim supurdum mobilyalari kaldirarak adam demezmi supersin tatlim :KK67:mis kokuyor her yer 3.de fena cikardim acisini ayyyyy o birden giren kramppplar :confused:siddetli agriyan belim :-)kendimi zor tasiyorum poset nasil tasiyacam degilmi yaaa araba binerken kapimi birisi acmali iki canli olarak nasil binecem biri once kapimi acmali sonra elimi tutup oturmali yavas yavas :KK70:ilk kizimda uyu sabah aliriz caninin istedigini diyen adama 3.kez hamileligimde ayyyy bebegimde essek kadar lekeler cikarmis dedikden sonra cikkkk cikkkk deyip market aramasi gecenin kacinda:KK53:askimmmm ben hakliydim aama bak beni uzersen bebegimiz ruh sagligi bozuk olur dedikden sonra askim sonuna kadar sen haklisin bitanem sen uyu ben sana demedim ahhhh tutamiyorki adam cenesini ben hamileyim ben hakliyim :pdaahaaaa bitmez bu liste kadinin intikami aci olur :KK59:ilk bebekde yapamadiklarimizi ikincide cikartin sonuna kadar odunlar yontulmus oluyor ikincide:KK60:

simdiden boyleyse bebek dogunca cekeceginiz var. o zaman nasil uyuyacak acaba? bana sorarsaniz yapmayin. is yerinde yiyin mesela bir gun, ben yedim dersiniz, bakalim ne yapacak?

iyigeceler kızlar.. size danışmak istediğim bir mevzu var ..benım içime cok dert oluyor. öncelıkle 7 aylık hamıleyım..yani hormonlarım mı bana oyun oynuyor yoksa haklı mıyım bılmek ve ona göre tepki vermek istiyorum..

bende çalışıyorum eşimde aynı saatte ısten cıkıyoruz. eve gelıyoruz ben dogru mutfaga yemek hazırlamaya gırıyorum eşim bu arada yatıyor yemege çağırıyorum.yemek bıtınce ıkı tabak göturuyor mutfaga sonra o tekrar yatıyor ..ve orada her gece uyuya kalıyor saat 22:00 gıbı ve ben onu yatagına yolluyorum ve ben bu duruma cok sınırlenıyorum yanı evlılıgımızde tek tartıma suanda bu yuzden çıkıyor. ve ben çıldıracak boyuta gelıyorum.örnegın bugun cılgın yorgunum ama dolap bombos yemekten sonra markete gıdelım dedım gıttık havada guzel markette hadı askım cabuk dıyor neden dıyorum uykum geldı dıyor bunun dısında hıc bır sıkıntım yok esımle ve yıne en sınır oldugum nokta öğrendıgı tek cumle: hormonlarından bunlar.. dgru mu bu hormonlarımdan mı ? oysa ben cıdden bu duruma kızıyorum kendımı yalnız hıssedıyor ve bazen ağlama krızıne gırıyorum..tesekkur ederım sımdıden ılaveten evlılık yıldonumu doğum gunu bılmez

her aksam yogurt mu tuketiyor esiniz saat 10da uyuyup kaliyor..
yemek sonrasi karsilikli turk kahvesi icin bakalim hala uykum var diyor mu?
aglamalariniz tabiki de hormonlarinizinda etkisiyle fazlalasir ama bu duruma sinir olmaniz hormonlarinizla alakali degil bence..kim olsa sinir olur..

Şimdi eşini anladım tembelde sen nerden buluyorsun bu kadar enerjiyi iş dönüşü? Ben kılımı kıpırdatamıyordum ilk hamileliğimde çalışırken, işten gelince direkt yatıyodum yemek yoksa ben değil eşim mecburen düşünüyodu. Sen de çek elini biraz yaptıkça ister yaptıkça ister..yorgun olsan da inanmaz çünkü yapabildiğini görüyor güveniyor..sen de yat uyu..

iyigeceler kızlar.. size danışmak istediğim bir mevzu var ..benım içime cok dert oluyor. öncelıkle 7 aylık hamıleyım..yani hormonlarım mı bana oyun oynuyor yoksa haklı mıyım bılmek ve ona göre tepki vermek istiyorum..

bende çalışıyorum eşimde aynı saatte ısten cıkıyoruz. eve gelıyoruz ben dogru mutfaga yemek hazırlamaya gırıyorum eşim bu arada yatıyor yemege çağırıyorum.yemek bıtınce ıkı tabak göturuyor mutfaga sonra o tekrar yatıyor ..ve orada her gece uyuya kalıyor saat 22:00 gıbı ve ben onu yatagına yolluyorum ve ben bu duruma cok sınırlenıyorum yanı evlılıgımızde tek tartıma suanda bu yuzden çıkıyor. ve ben çıldıracak boyuta gelıyorum.örnegın bugun cılgın yorgunum ama dolap bombos yemekten sonra markete gıdelım dedım gıttık havada guzel markette hadı askım cabuk dıyor neden dıyorum uykum geldı dıyor bunun dısında hıc bır sıkıntım yok esımle ve yıne en sınır oldugum nokta öğrendıgı tek cumle: hormonlarından bunlar.. dgru mu bu hormonlarımdan mı ? oysa ben cıdden bu duruma kızıyorum kendımı yalnız hıssedıyor ve bazen ağlama krızıne gırıyorum..tesekkur ederım sımdıden ılaveten evlılık yıldonumu doğum gunu bılmez
ne hormonu yaa onun uyuması da sizin hormonlarınızdanmı oluyormuş offf hepsimi aynı bunlar yaa
o uyku mevzusu bizdede aynı anlatsam buralara sığmaz, sizin hormonlar düşünce nolucak bi görün hiç bişey değişmicek bence.
5 yıl flörtte adam ne ince ruhluydu anlatamam, 9 yıldır evliyiz tam bir kalas hatta daha fazlası , artık yorgunum ve uğraşamıyorum sanki herkes kendi dünyasında. çocuklarımla ilgileniyorum o ilgilenmeyince kükrüyorum, kendime ilgi istemiyorum yani artık, sadece SAYGI diyorum çoğunlukla oda yok oooooffffff ben sizden dertliymişim.
ama akıllarına bişey gelince uykumu muyku kalmıyor !!!!!!!!!!!!! gıcıklar !!!!!!!!!

Erken kalkıyordur, yoruluyordur..yapısı ise yapacak birşey yok
Zaten sizinde az kalmış doğum yaptıktan sonra o kadar uykusuz kalacaksınız ki hemen her fırsatta uyumak isteyeceksiniz sabredin artık kim kimden şikayet eder bakalım

Ne hormonu ya. Esiniz saldim cayira mevlam kayira modunda. Sanirim siz de cok yuklenmissiniz ev isini. 7 aylikk hamilesiniz o yatiyor siz isten gelip evde de calisiyorsunuz. Biraz isleri birakman lazim. Bunun lohusaligi nasil olacak?
lutfen evde yemek olmadigi bir gun eve gelip ondan once onun yattigi yere uzanin ve cok yorgunum cok acim uykum var biseyler hazirlayinca beni cagir diyip donup arkanizi uyuyun. Bunu da 2 3 gune bir tekrarlayin. Ise burdan baslayip yavas yavas bazi isleri birakin.
Hem cok uzuldum hem cok kizdim ben de 7 aylik hamileyim. Cok sorunl7 bir hamilelik geciriyorum. Aksini dusunemiyorum.
Rabbim kolaylik versin. Saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasib etsin

arkadaşlarınla dışarıya azıtmaya gideceği zaman uykusu kalmaz.desenizki "benle olmaktan mı sıkıldın" hayır der ama öküzlüğüne açıklama getiremez.benimkide konu açmıştım.bol bol top oynuyor ergenliğini bitirince inşallah koca ve baba olmayı da öğrenicek ablası:KK45:

sen hamile halinle çalışıp hemde bir sürü ev işini hallederken o kıçını devirip yatamaz. Tuttur bence evdeki işin bir köşesinden. Yoksa bebek olunca daha çok zorlanırsın, yapacak bir şey olmayınca yorgunum diye kıç devirmek adet haline geliyor bunlarda.

X