• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

İyi akşamlar herkese 🤗😍
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum 🥰
En başta bu yarışmalara vesile olan @Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım @Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum 🌸🤗
Eki Görüntüle 2852003
Canım afiyet olsun, güle güle yiyin ❤️
Ben de şaşırdım canım daha @alsem inki gelmedi galiba 🤭 bizim bölgedeki Pınar bayii hızlı çıktı 🤩
Evet, benimki gelmedi daha 🤭 bu gidişle hiç gelmeyecek galiba 😂

İyi akşamlar herkese 🤗😍
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum 🥰
En başta bu yarışmalara vesile olan @Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım @Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum 🌸🤗
Eki Görüntüle 2852003
Canım hayırlı olsun🎈🤩💝😍🎉
Afiyet ile yiyin inşaallah💝😍🤩

Merhaba Canımlar Ciğerimler :halay: :KK53: :KK68:

Şuan aşırı mutluyum 💜 iftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi 👏

Büyük patron @Kazen 'e ve @Nevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için 🙏💜👏

Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler 😍🤩🍒💋

Iyi ki varsınız :KK60::KK68:

Iyi ki varsın Canım KK 💜

Eki Görüntüle 2851097
Sosyalim afiyetle tüketin inşallah 😍😘
Afiyet olsun tebrikler tekrar kızlar güzelmiş ödüller sağlıkla tüketin
Teşekkür ederim canım ❤😍
İyi akşamlar herkese 🤗😍
Eki Görüntüle 2852003
Canım afiyetle tüketin inşallah 😍😘

İyi akşamlar herkese 🤗😍
Eki Görüntüle 2852003
Afiyetle tüketin canım 😍

İyi akşamlar herkese 🤗😍
Eki Görüntüle 2852003
Afiyet olsun canım 🤗🥰

Merhabalar :KK25: Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi:KK22: yaşasın! :rolleyes:

Sevgili @Kazen ağama, canımın içi editörümüz @Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederim:KK68:
30C88424-58CC-4BC8-9018-715D7A71AE52.webp

Merhabalar :KK25: Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi:KK22: yaşasın! :rolleyes:

Sevgili @Kazen ağama, canımın içi editörümüz @Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederim:KK68:Eki Görüntüle 2856091
Afiyet ile yiyin inşaallah😍🤗
Hayırlı olsun🌹

Back