- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
CanımTeşekkür ederim canım nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımTeşekkür ederim canım nevoşum
Aysom afiyet olsunMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Sevgili @Kazen ağama, canımın içi editörümüz Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2856091
Sağ ol kuşum Bende de sucuk yokAysom afiyet olsun
Bana çoko labne gelmemiş gözümden kaçmadi
Sucuk olaydi iyiydiSağ ol kuşum Bende de sucuk yok
KısmetSucuk olaydi iyiydi
Afiyetle tüketin canımMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Sevgili @Kazen ağama, canımın içi editörümüz Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2856091
Teşekkür ederim canooommAfiyetle tüketin canım
Afiyet şeker olsun canım, ağız tadı ile tüketinİyi akşamlar herkese
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum
En başta bu yarışmalara vesile olan @Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2852003
Afiyet şeker olsun kuzucuğum, ağız tadı ike tüketinMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Teşekkür ederim yasminimmmmmAfiyet şeker olsun kuzucuğum, ağız tadı ike tüketin
Teşekkür ederim yasminimmmmm
Afiyetle ağıź tadinla yiyin insallah canimMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Teşekkür ederim balımmAfiyetle ağıź tadinla yiyin insallah canim
Afiet olsn bariiiiiMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Teşekkür ederim şekerimAfiet olsn bariiiii
Afiyetle yiyin canımMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Teşekkürler Yasminciğim bundan sonraki Pınar yarışmasında darısı sana olsun inşallahAfiyet şeker olsun canım, ağız tadı ile tüketin
Çok teşekkür ederim JennamAfiyet olsun canım
İyi akşamlar herkese
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum
En başta bu yarışmalara vesile olan @Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2852003
Afiyetle yiyin canlar tekrar tebriklerMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim Jennam