- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Ben de şaşırdım canım daha alsem inki gelmedi galiba bizim bölgedeki Pınar bayii hızlı çıktıAaaa ne cabuk gelmis canım afiyetle yiyin ınş canım benim afiyet bal şeker olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şaşırdım canım daha alsem inki gelmedi galiba bizim bölgedeki Pınar bayii hızlı çıktıAaaa ne cabuk gelmis canım afiyetle yiyin ınş canım benim afiyet bal şeker olsun
Canım afiyet olsun, güle güle yiyinİyi akşamlar herkese
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum
En başta bu yarışmalara vesile olan K Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2852003
Evet, benimki gelmedi daha bu gidişle hiç gelmeyecek galibaBen de şaşırdım canım daha alsem inki gelmedi galiba bizim bölgedeki Pınar bayii hızlı çıktı
Canım hayırlı olsunİyi akşamlar herkese
Pınar Labneli Çorbalar yarışmasında Hünkar Çorbası ile kazandığım hediyem geldi ,çok mutlu oldum
En başta bu yarışmalara vesile olan K Kazen Ağabeyimize , yarışmalarda her türlü destek ve yardımını her zaman hissettiğimiz ,iyi ki bizim editörümüz olmuş dediğimiz canım Nevreste 'me ve oy vererek bu ödüle hak kazanmamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2852003
İllerle alakalı canım mutlaka gelecek.Biz onu mutlaka alıyoruz.O konuda sıkıntı olmazCanım afiyet olsun, güle güle yiyin
Evet, benimki gelmedi daha bu gidişle hiç gelmeyecek galiba
Aynen çok hızlıymışBen de şaşırdım canım daha alsem inki gelmedi galiba bizim bölgedeki Pınar bayii hızlı çıktı
Canım afiyet olsun, güle güle yiyin
Evet, benimki gelmedi daha bu gidişle hiç gelmeyecek galiba
Çok teşekkür ederim canlarCanım hayırlı olsun
Afiyet ile yiyin inşaallah
Sosyalim afiyetle tüketin inşallah ❤Merhaba Canımlar Ciğerimler
Şuan aşırı mutluyum iftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron K Kazen 'e ve Nevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Teşekkür ederim canım ❤Afiyet olsun tebrikler tekrar kızlar güzelmiş ödüller sağlıkla tüketin
Canım afiyetle tüketin inşallah ❤İyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 2852003
Teşekkür ederim Evvacığım size de afiyet olsun , siz bitirmişsinizdir bileSosyalim afiyetle tüketin inşallah ❤
Teşekkür ederim canım ❤
Canım afiyetle tüketin inşallah ❤
Evet canım tükkettik bereketliydiTeşekkür ederim Evvacığım size de afiyet olsun , siz bitirmişsinizdir bile
Afiyet olsun canımEvet canım tükkettik bereketliydi
Canım evvoşum çok teşekkür ederim allah razı olsunSosyalim afiyetle tüketin inşallah ❤
Teşekkür ederim canım ❤
Canım afiyetle tüketin inşallah ❤
Afiyetle tüketin canımİyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 2852003
Çok teşekkür ederim canımmmAfiyetle tüketin canım
Afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 2852003
Afiyet olsun canımMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Sevgili K Kazen ağama, canımın içi editörümüz Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2856091
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim kuzum
Afiyet ile yiyin inşaallahMerhabalar Pınar Labneli Sahur sofraları yarışmasından kazandığım Pınar paketim geldi yaşasın!
Sevgili K Kazen ağama, canımın içi editörümüz Nevreste ye ve oy veren herkese çok teşekkür ederimEki Görüntüle 2856091
Teşekkür ederim canım nevoşumAfiyet ile yiyin inşaallah
Hayırlı olsun