- Emoji Skoru
- 163.437
- Puanlar
- 898
Çok teşekkür ederim nevoşum ,allah razı olsunHayırlı olsunAfiyet ile yiyin inşaallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim nevoşum ,allah razı olsunHayırlı olsunAfiyet ile yiyin inşaallah
![]()
Canim ayşom, allah razı olsunTekrar tebrikler kuzu, afiyet olsun![]()
Şampiyonum benÇok teşekkür ederim nevoşum ,allah razı olsun![]()
gelen kişi çok kibardı, nasıl kazandınız diye sordu bende anlattım
insanlar şaşırınca hoşuma gidiyo
![]()
TühŞampiyonum benHavanı sevsinler
![]()
Şampiyonlar liginde hissettim kendimiŞampiyonum benHavanı sevsinler
![]()

Birde haziranda kazanırsam kaymaklı ekmek kadayıfı olacak nevoşum
Hayırlısı canımBirde haziranda kazanırsam kaymaklı ekmek kadayıfı olacak nevoşum![]()
Ohh kanka afiyet olsun, benim yerime de yeMerhaba Canımlar Ciğerimler![]()
![]()
Şuan aşırı mutluyumiftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron @Kazen 'e ve @Nevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Allah razı olsun kankirellam darısı başına ınşOhh kanka afiyet olsun, benim yerime de ye![]()
Teşekkürler iyi dileklerin için kankaAllah razı olsun kankirellam darısı başına ınş![]()
Oy oyy sonunda gelmişsMerhaba Canımlar Ciğerimler![]()
![]()
Şuan aşırı mutluyumiftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron @Kazen 'e ve @Nevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Canim Perişkom çok teşekkür ederim allah razı olsunOy oyy sonunda gelmişstekrar tebrikler fistigiiiim afiyetle yiyin
![]()
Çok amin kuzucumCanim Perişkom çok teşekkür ederim allah razı olsundarısı başına ınş kuzum
![]()
Afiyetle yiyin insAllah elifimMerhaba Canımlar Ciğerimler![]()
![]()
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Heee işteydi resim attımÇok amin kuzucum![]()
![]()
Enişte gördümu kuzu![]()
Ayy çok merak ediyorum ne dicekHeee işteydi resim attımşoka girdi herhalde cevap yok
![]()

Allah razı olsun filizkom çok teşekkür ederim,darısı başına inşAfiyetle yiyin insAllah elifim![]()
Afiyetle, sağlıkla tüketin canımMerhaba Canımlar Ciğerimler![]()
![]()
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Atmam mı perişimAyy çok merak ediyorum ne dicek
Havanı at güzelce![]()
![]()