Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyetle yeee canimHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Öncelikle @Kazen abiye ve @Nevreste ablama teşekkür ediyorum vesile oldukları için
Oy verip hediye almama katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2836483
Teşekkür ederim fülüzümAfiyetle yeee canim![]()
Herkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Öncelikle @Kazen abiye ve @Nevreste ablama teşekkür ediyorum vesile oldukları için
Eki Görüntüle 2836483
Afiyet ile yersiniz inşaallahHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Teşekkür ederim abla ❤Afiyet ile yersiniz inşaallah![]()
Afiyet olsun ciciiiimmmHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Afiyetle yiyin canımHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Teşekkür ederim canım ❤Afiyet olsun ciciiiimmm![]()
Teşekkür ederim canım ❤Afiyetle yiyin canım![]()
Herkese Merhaba
Favori Ramazan Tarifleri yarışmasında kazandığım Pınar Hediye Paketim geldi .
Öncelikle bize yarışma imkanı sağlayan @Kazen e çok teşekkür ediyorum
Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı İftarlar,Hayırlı Ramazanlar
Eki Görüntüle 2831285
Afiyet şifa olsun, afiyetle yiyinHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Sağlıkla, afiyetle tüketin inşallahHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Sağol canımAfiyet şifa olsun, afiyetle yiyin![]()
Ooo süper balımHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
İnşaallah canımOoo süper balımallah yemeyi nasip etsin inş
❤ haftaya da bana gelir o zaman
@Nevreste dimi nevoş
![]()
Afiyet şifa olsun, afiyetle yiyin![]()
Sağlıkla, afiyetle tüketin inşallah![]()
Sağolun canlar inşallahOoo süper balımallah yemeyi nasip etsin inş
❤ haftaya da bana gelir o zaman
@Nevreste dimi nevoş
![]()
Sağlıkla ve afiyetle yiyinHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483