- 8 Haziran 2013
- 56.291
- 149.441
Sagol canım. Daha güzelleri senin olsunNeyse, konuyu dağıtmadan gideyim çok güzelmiş gerçekten. Güle güle kullan tekrardan kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım. Daha güzelleri senin olsunNeyse, konuyu dağıtmadan gideyim çok güzelmiş gerçekten. Güle güle kullan tekrardan kuzum
Güzel günlerde kullan canım, ağız tadıyla yiyeceğiniz yemekler yemeyi nasip etsin Rabbim.Hediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Bunca zaman emeğiyle desteğiyle yanımızda olan editörümüz Nevreste ye de çok teşekkür ediyorum. İyiki varsın Eki Görüntüle 2829293
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsunGüzel günlerde kullan canım, ağız tadıyla yiyeceğiniz yemekler yemeyi nasip etsin Rabbim.
Cok güzelmiiş tam sana göree maviş maviişHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Bunca zaman emeğiyle desteğiyle yanımızda olan editörümüz Nevreste ye de çok teşekkür ediyorum. İyiki varsın Eki Görüntüle 2829293
Aman kırılmasınHediyeye bele bakıyorum şuan
Ama nevoş yaaa çok güzel baksanaaaa bende KK da ödül kazanmak istiyoruuuuuummmmmmm❤Aman kırılmasın
Teşekkür ederim mervişimCok güzelmiiş tam sana göree maviş maviiş
Oda olacak inşaallahAma nevoş yaaa çok güzel baksanaaaa bende KK da ödül kazanmak istiyoruuuuuummmmmmm❤
Maşallah aman kırk bir buçuk canomun hediyesine ❤
Olacak inş inanıyorum nevoşum ❤Oda olacak inşaallah
Hediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Çok teşekkür ederimTekrar tebrikler canım
İyi günlerde ,keyifle kullan
Can canıımmmmm iyi günlerde kullan inşallah güzel kalplimHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Harikaymış tabakların cantanem iyi günlerde kullan inşallah gerçekten çok güzelHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Çok teşekkür ederim canımCan canıımmmmm iyi günlerde kullan inşallah güzel kalplim
Ama yk tarzım değil dersen açk adres veretm
Çok teşekkür ederim canımHarikaymış tabakların cantanem iyi günlerde kullan inşallah gerçekten çok güzel
Hiç kıskanmadımHediyeniz için çok teşekkür ediyorum isabel ve K Kazen kesenize bereket..
Çok Sağolun
Severek kullanacağım
Hiç kıskanmadım
Afiyetle yiyin canımHerkese Merhaba
Favori Ramazan Tarifleri yarışmasında kazandığım Pınar Hediye Paketim geldi .
Öncelikle bize yarışma imkanı sağlayan K Kazen e çok teşekkür ediyorum
Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı İftarlar,Hayırlı Ramazanlar
Eki Görüntüle 2831285
Sağol canımAfiyetle yiyin canım