- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Rabbim şifa versin canımYok abla küçük çocuğa alışkının ben bunun solunum sıkıntısı oldu 1 hafta yb da kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versin canımYok abla küçük çocuğa alışkının ben bunun solunum sıkıntısı oldu 1 hafta yb da kaldı
hazırım ama hani nerdeHayırlı akşamlar yeni kategoriye hazır mıyız
@Sukufezar-
@Feslegen Kokulu Nane
@-VUSLAT-
@-cantanem-
@_CaNanSu_
retro_hippo
Elalis
Tenceresiz kaldim anne
@BirTutamMutluluk20
@Nana
@kukrim27
Jenna16
@balbocuuu
@Blue_Perii
@yasminsay
@gurtmingotam
@deynepnaz
pembebogurtlen91
@Pembis Hayaller
@pinkpantera
@MigiMadid
@Sabr-Sukur-Dua
@tuzsuz_ruh
@evlaefe
@N e V a
@Tweety
@ByNkoaLa
@Makyajkolik13
@Emira SY
@LezzetliCipetpet
@tontriko
@Hazal
@Kurk Mantosuz Madonna
@Yabanmersini14
@Elhan
@BeyazOrkidem
@Dahliadivin
@Kirmizi pabuc
@Youlost16
@ervanazlim
@alimiyon
Başladık görmedin mi:)hazırım ama hani nerde
ayy ben pasta tarifleri , börek tarifleri gibi bir kategori beklediğim için onun olduğunu anlamadımBaşladık görmedin mi:)
Yöresel Tarif - Pınar Labneli Tarifler Yarışması (1. Hafta)
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 1oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Krep Pasta:KK56: San Sebastian Cheesecake:KK56: Tiramisu:KK56: Limonlu...www.kadinlarkulubu.com
Hiç duymamıştım bu markayıZeytinyağı deneme kargom geldi çok teşekkür ederim tekrar K Kazen
Bugün deneyeceğim
Eki Görüntüle 2592108
Afiyet olsun canim Keşke ben de görseymisım :/Zeytinyağı deneme kargom geldi çok teşekkür ederim tekrar K Kazen
Bugün deneyeceğim
Eki Görüntüle 2592108
kazen abi ilk pınar yarışmasına katılanlara gönderdi canım.Afiyet olsun canim Keşke ben de görseymisım :/
Ben de duymamıştımHiç duymamıştım bu markayı
Urun inceleme sandım canım bir an İyi günlerde tüketin inşallah ❤kazen abi ilk pınar yarışmasına katılanlara gönderdi canım.
Canımsın teşekkür ederimUrun inceleme sandım canım bir an İyi günlerde tüketin inşallah ♥❤
Rica ederim canım Anladım canım,memnun kalırsın inşallah:))Canımsın teşekkür ederim
Yine öyle deneme ürünü,test edip anket doldurucaz.
Daha güzelleri senin olsun canımRica ederim canım Anladım canım,memnun kalırsın inşallah:))
Sağol tatlım benimDaha güzelleri senin olsun canım
Ürün inceleme zaten ama bize ödül gibi geldiUrun inceleme sandım canım bir an İyi günlerde tüketin inşallah ♥❤
Şanslısınız vesselam Afiyet olsunÜrün inceleme zaten ama bize ödül gibi geldi
Benimki hala gelmedi onun bahanesine pencereye bakarken bir sepet çamaşır katlandıŞanslısınız vesselam Afiyet olsun
Manayla bitmiştir katlama seansıBenimki hala gelmedi onun bahanesine pencereye bakarken bir sepet çamaşır katlandı
Hiç sevmem katlamayi ayakta katliıyorum birde nasıl bitti anlamadımManayla bitmiştir katlama seansı
Adrenalin artmıştır. Benim de kem göz Şevket mood ono yağlar keşşşke benim olsaHiç sevmem katlamayi ayakta katliıyorum birde nasıl bitti anlamadım