- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.216
- 698
Kesin benimki patlak gelirAdrenalin artmıştır. Benim de kem göz Şevket mood ono yağlar keşşşke benim olsa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin benimki patlak gelirAdrenalin artmıştır. Benim de kem göz Şevket mood ono yağlar keşşşke benim olsa
![]()
Olsun ben koliden tadına bakarımDikkat ettt![]()
Bende bu göz varken koli sana ulaşır mi bilemedimOlsun ben koliden tadına bakarım![]()
Bakalım neler olacakBende bu göz varken koli sana ulaşır mi bilemedim![]()
Efsunlu musun sen ?Bekle ve görBakalım neler olacak
Belkim bana işlemez![]()
Geleceği yok şubeyi aradım teslim tarihi gelince hata oluştu diyor sanırım şube teslim bile etmeyecekEfsunlu musun sen ?Bekle ve gör![]()
Çünkü benim adrese doğru yola çıkacakGeleceği yok şubeyi aradım teslim tarihi gelince hata oluştu diyor sanırım şube teslim bile etmeyecek![]()
Valla Bursa'ya benden önce gitmiş olabilir :))Çünkü benim adrese doğru yola çıkacak![]()
Kapı çaldı,bakayımValla Bursa'ya benden önce gitmiş olabilir :))
Gelen giden yok bende kara bahtım kör talihimKapı çaldı,bakayım![]()
Benim olacaklar çünküGelen giden yok bende kara bahtım kör talihim![]()
Tüh ya,yine olmadi ,şansımaEki Görüntüle 2592129 bu sefer de yüzüm güldü![]()
Sağlığım yerinde olacaktı kiİlk yarışmaya katılmayanlar pişman olacak demiştim![]()
Allah izin verirse biz daha çok buradayız.Sen iyileş yine fırsatlar çıkarSağlığım yerinde olacaktı ki![]()
Tabii canım,takiliyorum zatenAllah izin verirse biz daha çok buradayız.Sen iyileş yine fırsatlar çıkar![]()