• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

aaa bende antalyadayım kiiii :):):):)
bayıldım bayıldımmm :):)
aaa süper,aslında burada Antalya dan çok kişiyle karşılaşıyorum ama hiç buluşma falan ayarlanmıyor.tamam madem Antalyadasın hemen özelden aldığım mobilyacının ismini ve adresini sana yazıyorum canım:KK36:

Birisi yan çıkan fotoğrafı Düzeltir mi acaba?
b.webp

oldu mu?

herkes güle güle kullansın hediyelerini hepsi çok güzel

@Kazen teşekkürler

ben ayakkabı ve çanta delisi biri olarak olurda bir yarışma kazanırsam çanta istiyorum:eek::oops:En Büyük KK

Benim de hediyem geldi @Kazen e teşekkürler rengi tam çıkmasa da timsah derisi desenli yeşil çok şık bir Çanta.
Ooo çok şık gerçekten , güzel günlerde sağlıkla kullan :KK39:

Hediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı:KK37:
Başta @Kazen Bey,@Nevreste ve @Efser olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim.:KK200:
wdfvb  (435).webp

Hediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı:KK37:
Başta @Kazen Bey,@Nevreste ve @Efser olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim.:KK200:
Eki Görüntüle 1560455

Çok güzelmiş güle güle kullan prensesim,çok beğendim..

Eki Görüntüle 1560455
Canım tekrar tebrik ederim :KK200:Güzel günlerde kullan,çok şık bir hediye :KK74:bizde bizimle yarışma heycanı paylaştığınız için teşekkür ederiz :KK19:

Back
X