Merhababen yeniyim de ne yarışmaları oluor ki burda bende bilgilensem :)
Canım güle güle kullan hediyeniHediyemm geldiii.cookk tesekkur ederimm.bayildim. zaten karacanin nevresim takimlari beni benden aliyo hazir yeni ev kuruyorken bu hediye super oldu. TesekkurlerEki Görüntüle 1453736 Eki Görüntüle 1453737
Güle güle kullan canım.Çok şık.Hediyemm geldiii.cookk tesekkur ederimm.bayildim. zaten karacanin nevresim takimlari beni benden aliyo hazir yeni ev kuruyorken bu hediye super oldu. TesekkurlerEki Görüntüle 1453736 Eki Görüntüle 1453737
Yine ben katilicam yine ben hediye alcam gorursunuz
oyy çok güzelmiş gerçekten. ne güzel renk o öyle. bayıldım. güle güle kullan canımHediyem geldiiii
Zevkinden dolayi Kazen beye cok tesekkur ederimm
Tam da bahar yaz ayina girerken cok dogru bi renk secimi olmus
Cok tesekkur ederimmm:)))
Turuncumsu cikmis ama kippkirmizioyy çok güzelmiş gerçekten. ne güzel renk o öyle. bayıldım. güle güle kullan canım
Gule gule kullan canim kazenin kesesine bereket : )Hediyem geldiiii
Zevkinden dolayi Kazen beye cok tesekkur ederimm
Tam da bahar yaz ayina girerken cok dogru bi renk secimi olmus
Cok tesekkur ederimmm:)))
Tabi ki deeee : ) birincilere verildi..Aaaaaaaaa hediye mi var yarısmaları kazananlaraaa
Hemde baba baba hediyeler yanii
Bidahakine deneyim bende o zaman
Aynen kesesine bereket gercekten :) saol kuzumGule gule kullan canim kazenin kesesine bereket : )
Tabi ki deeee : ) birincilere verildi..
Hatta bizim tum yarismalarda katilan ve birinci gelmeyenler uyelere de pro uye hediye edildiiii sanslarina.. : )
sac yarismasindan sonra tarz yarismasi basliyor hazirlan sennnn.. bak tatlibikiz kapti cantayiiii : )
O zaman sizi yemek yarışmasına alalım.Vallahi içim gittiii yaaa
Tarz yarısmasına katılamam ki tombiğim öyle olunca yakısmıyor kıyafetlerAma belki kamufle edebileceğim bir konu olursa denerim şansımı
Ben yarısmaları kaçırıyorum ya. Bir başlık varmı mesela şuan aktif olan yarısmaları gösterecek.
Güle güle kullan canımTuruncumsu cikmis ama kippkirmizi
Guzel kombinler yaparim artik:)
Saol nevosummGüle güle kullan canım
O zaman sizi yemek yarışmasına alalım.
Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim
Nevresimleri gördünüz müYemek yarışması 1.lerine veriliyor..
Pro kart hediyeside var