- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Ayy evettt olabilir işte buuuu
Katılırsam konuyu Yemekteyiz,Soframız,Benim Mutfağım bölümüne mi açıcam?
Bir de herhangi bir yöreye ait bir yemeği yapabiliyoruz değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evettt olabilir işte buuuu
Hediyem geldiiii
Zevkinden dolayi Kazen beye cok tesekkur ederimm
Tam da bahar yaz ayina girerken cok dogru bi renk secimi olmus
Cok tesekkur ederimmm:)))
Evet o bölüme konu açıyorsunuz. Takildiginiz yerde bana özelden ulaşabilirsinizAyy evettt olabilir işte buuuu
tesekkurler bılgece:)Cantani gercekten begendim. Bugun cikicam Eger varsa ben de aynisindan alirim çünkü çok hosmus cidden. Güle güle kullan
yek yeaaaaaaaYine ben katilicam yine ben hediye alcam gorursunuz
Ahahahayek yeaaaaaaa
alırım o kemeri profilinden kacarım bak cantanın rengi sana yakısmaz yolla banaAhahaha
Tabi kizm ne sandin
İyi günlerde,sağlıkla kullan canımyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgili@@Kazen'e ,@@Nevreste'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
ve işte tatataaaammmm karşınızda karaca home'dan nevresim takımım.
yatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
biliyorsunuz ki geçen yarışmayı kazanmıştım ve bana gönderilmiş olan harika hediyemi bugün aldım,inanın o kadar mutlu oldum ki,hemen serip sizlerle paylaşmak istedim.aslında çok yakın zamanda kendime böyle pembe çiçekli nevresim takımı almayı planlarken böyle bir hediye almak beni nasıl mutlu etti tahmin edersiniz.yalnız kendim seçsem bu kadar olurdu,çekmecelerin kulplarına dikkatinizi çekerim
tüm kk ekibine,sevgili@@Kazen'e ,@@Nevreste'ye ve bana bu hediyeyi layık görüp oy veren tüm arkadaşlara teşekkürederim.
değil mi ama sanki görüpte alınmış gibi,bende çok beğendim,harika olduçok teşekkürler,gel öpücemÇok hoş ve yatak odası ile muhteşem uyumlu olmuş
Hayırlı olsun
çoook ama çoook teşekkürler nevrestem,canım benim,ayy bugün sevinçliyim mutluyum herkesi öpüyorum,dur seni de öpücemİyi günlerde,sağlıkla kullan canım
Senin beğenmen ve mutlu olman beni çok mutlu ettiçoook ama çoook teşekkürler nevrestem,canım benim,ayy bugün sevinçliyim mutluyum herkesi öpüyorum,dur seni de öpücem
tebrik ederim :)yatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
çok teşekkürederim canımtebrik ederim :)
yatağın önündeki gardırop dimi?
tam resim koyabilirmisin birde nerden aldığını söylesen :)
sanırım hayalimdek gardırop sende
Güle güle kullan canım ben daha sermedim..değil mi ama sanki görüpte alınmış gibi,bende çok beğendim,harika olduçok teşekkürler,gel öpücem
Çok güzelmiş gerçekten çok uyumlu , şık olmuş . Dekorasyon dergisine bakıyorum sandım . İyi günlerde , mutlulukla kullanyatak odama bahar geldi :)
selam kızlar nasılsınız
aaa bende antalyadayım kiiii :):):):)çok teşekkürederim canım
evet gardrop,bak işte tam olarak şöyle birşey,Antalya dan bir mobilyacıdan aldım,belli bir markası yok.
Eki Görüntüle 1483519