Popüler Konu Ödüller

Merhaba Kadinlar kulubu ailesi:KK3:
Sevgili Kazen'in Sevgililer gunu dolayisiyla Editorlerine yolladigi hediye bugun elime ulasti..:rolleyes:
Bizi unutmayip bu ozel gunde bizlere yolladigi hediye icin cok tesekkur ederim..
Zevkli esine ayrica tesekkur ediyorum..:KK60:
Ben desenine bayildim:)
Hediyemi sizinle paylasiyorum..:KK73:
Eki Görüntüle 1422766

Eki Görüntüle 1422768

Güle güle kullan canım.Çok beğendim.
Bisous28.gif

hedıyeler cok guzel:) ben yemek yapamıyorum oyle guzel makyaj yeteneğim yok.. sanırım ben yeteneksizim :KK53::KK45:
ama yeteneklerimi keşfedip topluma kazandırmak için hediye gönderebilirsiniz :KK24::KK71: hedıye alanlara hayırlı olsun :cool:

Öncelikle hediye kazanan tüm hanımlar iyi günlerde kullanın :KK68: Benimde hediyem elime ulaştı çok beğendim :KK73: K Kazen ve sevgili eşine zevkleri ve incelikleri için teşekkür ederim .. :KK9:Ayrıca yarışmaya katılmamdaki faktör Nevreste Nevreste ablaya ve diğer yüreği güzel ablalarıma , arkadaşlarıma kocaman öpücük Sayelerinde zevkle eğlemerek katılıyorum yarışmalara ve çok da muttlu oluyorum :KK37: Oy veren hanımlara da kocaman teşekkürler , sayelerinde :KK36:
image.jpg

Öncelikle hediye kazanan tüm hanımlar iyi günlerde kullanın :KK68: Benimde hediyem elime ulaştı çok beğendim :KK73: K Kazen ve sevgili eşine zevkleri ve incelikleri için teşekkür ederim .. :KK9:Ayrıca yarışmaya katılmamdaki faktör Nevreste Nevreste ablaya ve diğer yüreği güzel ablalarıma , arkadaşlarıma kocaman öpücük Sayelerinde zevkle eğlemerek katılıyorum yarışmalara ve çok da muttlu oluyorum :KK37: Oy veren hanımlara da kocaman teşekkürler , sayelerinde :KK36:Eki Görüntüle 1425997
Canım güle güle kullan:KK74:

X