- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
Bugün çıktık dışarı bakındık bakır tavaya. Fikir edindim.Bence bakır tava almalısın dedim Yok canım ne alakası var kendim için istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çıktık dışarı bakındık bakır tavaya. Fikir edindim.Bence bakır tava almalısın dedim Yok canım ne alakası var kendim için istemedim
Çok güzelmiş canım , her zamanki gibi çok zevkli bir seçim, güle güle ,güzel günlerde kullanİyi günler herkese Pilav yemeği tarifi yarışmasında 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi Çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı Bu güzel hediye için K Kazen ve isabel çok teşekkür ederim Ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan, temiz kalpli Nevreste ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2964141 Eki Görüntüle 2964142
Çok teşekkür ederim.Çok güzelmiş canım , her zamanki gibi çok zevkli bir seçim, güle güle ,güzel günlerde kullan
Sorma demediler ,demiyorlar vallaVayyyy süper bir jest hiç kıskanmadım
Sende haklısın bunca yıl hediye gönderiliyor.Siz hep alıyorsunuz bir jest yapalım demediler
Yine mi güzeliz yine mi
Emeğinize sağlık keseniz dolu olsun
firdefs bana bir kahvaltı sofrası kurar artık
Ben sana kesinlikle alacaktım 2-3 yıl önceydi sanırım. Sonra dedim ki kız Antep'te bakırın cennetinde kesin vardır demiştim.Benim hala yokO alınca olur
Kaçışı yok mutlaka istiyorumSağ ol
Az çok sunumlarından anlarsın yöresel sunumu çok seviyorumBen sana kesinlikle alacaktım 2-3 yıl önceydi sanırım. Sonra dedim ki kız Antep'te bakırın cennetinde kesin vardır demiştim.
Bakır kesinlikle çok güzel sunumlar için, òzellikle Osmanlı mutfak yemeklerinde, yöresellerde vs...
Ben daha yeni gördüm, iyi günlerde kullan canım Tekrar tebrikler ❤İyi günler herkese Pilav yemeği tarifi yarışmasında 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi Çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı Bu güzel hediye için K Kazen ve isabel çok teşekkür ederim Ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan, temiz kalpli Nevreste ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Olsun. Teşekkür ederimBen daha yeni gördüm, iyi günlerde kullan canım Tekrar tebrikler ❤
Rica ederimOlsun. Teşekkür ederim
Sende yarışmaya katılOy kullananlara hedaye verilmiyor mu
Ama bende oy kullanırken çok emek veriyorumSende yarışmaya katıl
hayırlı olsunnnnnnnnnnnn harika bir hediyeİyi günler herkese Pilav yemeği tarifi yarışmasında 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi Çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı Bu güzel hediye için K Kazen ve isabel çok teşekkür ederim Ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan, temiz kalpli Nevreste ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Seninde olur inşaallahhayırlı olsunnnnnnnnnnnn harika bir hediye
güle güle kullanın
Teşekkür ederimhayırlı olsunnnnnnnnnnnn harika bir hediye
güle güle kullanın