Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım. Güle güle kullanİyi günler herkese Pilav yemeği tarifi yarışmasında 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi Çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı Bu güzel hediye için @Kazen ve isabel çok teşekkür ederim Ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan, temiz kalpli Nevreste ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2964141 Eki Görüntüle 2964142
Bende ona, bakıyorum. Takıma ait değil yanında da fısfıs var
Onlar ek hediyeBende ona, bakıyorum. Takıma ait değil yanında da fısfıs var
Çok güzelOnlar ek hediye
Ne hoş bir set bol kahkahalı sofralarda kullan canım çok güzelİyi günler herkese Pilav yemeği tarifi yarışmasında 1.olduğum için kazandığım hediyelerim geldi Çok ama çok beğendim, hem renkleri, hem tarzı çok şık , çok zarif bir kahvaltı takımı Bu güzel hediye için @Kazen ve isabel çok teşekkür ederim Ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan, temiz kalpli Nevreste ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2964141 Eki Görüntüle 2964142
Yok canım Karaca bırak Yılbaşı hediyesi vermeyi günahını vermez...Kazandığı hediyesi yanına bir de küçük bir Yılbaşı hediyemiz olsun dedik
Vayyyy süper bir jest hiç kıskanmadımYok canım Karaca bırak Yılbaşı hediyesi vermeyi günahını vermez...Kazandığı hediyesi yanına bir de küçük bir Yılbaşı hediyemiz olsun dedik
Kadınlar Kulübü farkıÇok güzel
Ooo gelsin mükemmel sunumlarKadınlar Kulübü farkı
Bu doping firdefs e 3 yıl gider
Yalnız daha fazla gaza geldi yeni aksesuarlar almaya başladı
Gerçi o alsın bende kullanırım
Bence bakır tava almalısın dedim Yok canım ne alakası var kendim için istemedimOoo gelsin mükemmel sunumlar
Alemsin nevoş
Kardeş kardeş kullanırsınız işte
AbbooovvvBence bakır tava almalısın dedim Yok canım ne alakası var kendim için istemedim
Benim hala yokO alınca olurAbbooovvv
Bencede almalı. Herkesin bir bakır tavası olmalı bu yarışmalarda
Evet kupa da var. Sprey de var.
Çok teşekkür ederimmaşallah maşallah
Teşekkür ederim İnşallahNe hoş bir set bol kahkahalı sofralarda kullan canım çok güzel
Teşekkür ederimÇok güzel canım. Güle güle kullan
Çok teşekkür ederimYok canım Karaca bırak Yılbaşı hediyesi vermeyi günahını vermez...Kazandığı hediyesi yanına bir de küçük bir Yılbaşı hediyemiz olsun dedik
Çok teşekkür ederimTekrar tebrikler canım.
İyi günlerde, keyifle kullan ❤
Teşekkür ederimÇok güzeller canım güzel günlerde kullan