Teşekkür ederim canımRengine bayildim iyi gunelrde kullan
Yok anam yok kaşar koymamışlar cimriler kaşarsız pizza tost mu olurmuş yine cepten yedik
Ben yine ikişer koymuslar dur diyordumYok anam yok kaşar koymamışlar cimriler kaşarsız pizza tost mu olurmuş yine cepten yedik
Babannem derdi elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmazBen yine ikişer koymuslar dur diyordumbir dahakine inşallah
Hayırlı olsun canımK Kazenisabel Nevreste
Okadar çokkkk begendimki renkler hele çokkkk guzeltesekkur ederim iykiii katılmışım yarismaya kesenize bereket Eki Görüntüle 2739793
Çokkkk tesekkur ederim canımHayırlı olsun canımGüle güle kullan
Ama bunlar çok güzelK Kazenisabel Nevreste
Okadar çokkkk begendimki renkler hele çokkkk guzeltesekkur ederim iykiii katılmışım yarismaya kesenize bereket Eki Görüntüle 2739793
Teşekkürederim canımAma bunlar çok güzelhayırlı olsun elifim güzel günlerde kullan inşallah ❤
Güzel günlerde kullanırsın inş canım, BA-YIL-DIMK Kazenisabel Nevreste
Çokkk tesekkur canimGüzel günlerde kullanırsın inş canım, BA-YIL-DIM
Çok güzel canım. Güle güle kullanK Kazenisabel Nevreste
Tesekkur ederim canımÇok güzel canım. Güle güle kullan
Çok güzeller canım güle güle kullan bak benimkiler yedik bitti bunlar kalıcı darısı başıma diyim o zamanK Kazenisabel Nevreste
Tesekkur ederim canımÇok güzeller canım güle güle kullan bak benimkiler yedik bitti bunlar kalıcı darısı başıma diyim o zaman
Ayyy çok tatlisleeer bayıldım İnanki çok hoşlar eloofiiiimK Kazenisabel Nevreste
Çokkk tesekkur ederim canim bende çok begendimAyyy çok tatlisleeer bayıldım İnanki çok hoşlar eloofiiiimgüzel günlerde kullan insallah tabaklara baaaak
K Kazenisabel Nevreste
Ama çokkk teşekkür ederimTekrar tebrikler canımİyi günlerde, keyifle kullan