- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
İnşallah canım. Ama 4 gözle oylamanın açılmasını bekliyorum. Arkadaşlara oy vercem kahvaltı sofralarınaBu ay şart değil canım başka zaman mutlaka bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Ama 4 gözle oylamanın açılmasını bekliyorum. Arkadaşlara oy vercem kahvaltı sofralarınaBu ay şart değil canım başka zaman mutlaka bekliyorum
Pasta yarışması mıııı miyaww__
İnşaallah canımİnşallah canım. Ama 4 gözle oylamanın açılmasını bekliyorum. Arkadaşlara oy vercem kahvaltı sofralarına
Teşekkür ederimCok guzelmis canim, gule gule kullan
bayıldım tabaklarına,güzel günlerde mutlulukla kullan annemmmm ❤❤❤❤❤Herkese merhabaaa! Kargom sorunsuz ulaştı veee ilk ödülümü aldııımm
Hediyem yazın deniz kenarında kurulan Alaçatı sofralarından çıkmışçasına maviş, çiçekli, muhteşem bir pasta takımı
Böyle güzel bir hatıraya sahip olmak beni çok mutlu etti. Başta sevgili K Kazen , isabel , Nevreste 'ye bu inceliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ve tabii ki tüyoları için canım annem Elalis e, çekimlerdeki yardımlarından dolayı da biricik eşime ve tüüüm oy verenlere teşekkür ederim ❤❤❤
İşteeee benim şirinelerimmm
(Çok acelem vardı; evden çıkmam lazımdı, detaylı çekemedim )
Eki Görüntüle 2663408
Eki Görüntüle 2663409
Hehehe, sen gel görmeye getirmembayıldım tabaklarına,güzel günlerde mutlulukla kullan annemmmm ❤❤❤❤❤
canları sıkılırsa bana gezmeye getirebilirsin cicişlerini
Yaa nekadar güzel güzel günlerde kullan canımHerkese merhabaaa! Kargom sorunsuz ulaştı veee ilk ödülümü aldııımm
Hediyem yazın deniz kenarında kurulan Alaçatı sofralarından çıkmışçasına maviş, çiçekli, muhteşem bir pasta takımı
Böyle güzel bir hatıraya sahip olmak beni çok mutlu etti. Başta sevgili K Kazen , isabel , Nevreste 'ye bu inceliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ve tabii ki tüyoları için canım annem Elalis e, çekimlerdeki yardımlarından dolayı da biricik eşime ve tüüüm oy verenlere teşekkür ederim ❤❤❤
İşteeee benim şirinelerimmm
(Çok acelem vardı; evden çıkmam lazımdı, detaylı çekemedim )
Eki Görüntüle 2663408
Eki Görüntüle 2663409
Bu muhteşem en sevdiğim siyah güzel günlerde kullan❤@isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
Eki Görüntüle 2681662 Eki Görüntüle 2681664
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Teşekkür ederim canım darısı başınaBu muhteşem en sevdiğim siyah güzel günlerde kullan
Ölme e.ş ölmeTeşekkür ederim canım darısı başına
Cok guzel canim, gule gule kullan❤ isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Güle güle kullan canım benim❤ isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Sağlıkla kullan canim hayili günlerde kullan❤ isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Güle güle kullan canım❤ isabel Nevreste ablalarim K Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Cok guzel canim, gule gule kullan
Pericim güle güle kullan gerçekten çok hoşlar.
Güle güle kullan canım benim
Sağlıkla kullan canim hayili günlerde kullan
Çok teşekkür ederim canlarimmmGüle güle kullan canım
Pınar labnede kullanırsın artık
Bu yorumun olmazsa olmazdı ablaBlue_Peri sen çok kokoşsun yaÇiçekte kondurmuş
Kız öyle deme neden olmasın inanıyorum benÖlme e.ş ölme