• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

Herkese merhabaaa! Kargom sorunsuz ulaştı veee ilk ödülümü aldııımm :KK73::KK73::KK73:

Hediyem yazın deniz kenarında kurulan Alaçatı sofralarından çıkmışçasına maviş, çiçekli, muhteşem bir pasta takımı 💙🦋💙
Böyle güzel bir hatıraya sahip olmak beni çok mutlu etti. Başta sevgili @Kazen , @isabel , @Nevreste 'ye bu inceliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ve tabii ki tüyoları için canım annem @Elalis e, çekimlerdeki yardımlarından dolayı da biricik eşime ve tüüüm oy verenlere teşekkür ederim ❤❤❤

İşteeee benim şirinelerimmm💙🐦
(Çok acelem vardı; evden çıkmam lazımdı, detaylı çekemedim 🙈)

Eki Görüntüle 2663408
Eki Görüntüle 2663409
bayıldım tabaklarına,güzel günlerde mutlulukla kullan annemmmm ❤❤❤❤❤
canları sıkılırsa bana gezmeye getirebilirsin cicişlerini :KK45:

Herkese merhabaaa! Kargom sorunsuz ulaştı veee ilk ödülümü aldııımm :KK73::KK73::KK73:

Hediyem yazın deniz kenarında kurulan Alaçatı sofralarından çıkmışçasına maviş, çiçekli, muhteşem bir pasta takımı 💙🦋💙
Böyle güzel bir hatıraya sahip olmak beni çok mutlu etti. Başta sevgili @Kazen , @isabel , @Nevreste 'ye bu inceliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ve tabii ki tüyoları için canım annem @Elalis e, çekimlerdeki yardımlarından dolayı da biricik eşime ve tüüüm oy verenlere teşekkür ederim ❤❤❤

İşteeee benim şirinelerimmm💙🐦
(Çok acelem vardı; evden çıkmam lazımdı, detaylı çekemedim 🙈)

Eki Görüntüle 2663408
Eki Görüntüle 2663409
Yaa nekadar güzel 😍güzel günlerde kullan canım🥰

❤ @isabel @Nevreste ablalarim @Kazen abi bu güzel hediye için çooook teşekkür ediyorum. :KK36: :KK74: Çok beğendim tam istediğim gibi bir takım geldi çok şık😍. Artık pasta kategorilerinde kullanırım insallah. Cansınızyaaa:KK36:
IMG_20200828_115537.jpg
IMG_20200828_115555.jpg

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cok guzel canim, gule gule kullan :rolleyes: :KK200:
Pericim güle güle kullan gerçekten çok hoşlar. :KK68:
Güle güle kullan canım benim😍
Sağlıkla kullan canim hayili günlerde kullan
Güle güle kullan canım😍
Pınar labnede kullanırsın artık :rolleyes:
Çok teşekkür ederim canlarimmm :KK74:
@Nevreste abla neden olmasın🥳😁

Back