Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme kız bendeeBildirim gelince heyecanlandım ya bi an
Linç teamden bir kişi daha eksildi üzgünüm ühü ühüArtık uslu bi kız olacağım Proyum
Bahçe benimÇekim daha net ve mümkünse balkonda olsun canım bahçede olur
Bu kolay canım mutlaka yaparsın:)Nevreste reis benim elim hiç yatkın değil ama yine de denerim
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum..Bu kolay canım mutlaka yaparsın:)
Tabiki katıl kolay da olacakmış zaten
Yarin kategori belli olsun buralardayim zaten bir tarif alirimKatıl canım şansınız yüksek olacak
Uygun canım yaparsınız:)Yapamıyorum diyen olmazHadi bakalımmm uygun bi kategori olur inşallah benim için
Çekim daha net ve mümkünse balkonda olsun canım bahçede olur
Hadi inşaallahYarin kategori belli olsun buralardayim zaten bir tarif alirim
Bu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu seferBu kolay canım mutlaka yaparsın:)
Bekliyorum canım yarın buralarda olun:)Ayyyy tamam bende katılıyotum
Yok canım sadece birinciye veriyoruz:)Ama arada sürprizler oluyor:)Bu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu sefer
Senin çenen ile bize eşlik et yeterBenim 1ay canım sıkılır ama yapanlara yardım etsem küçük küçük soğan dogararim ,patates soyarim tatliysa muhallebi karistiririmAşçı yardimcisiyim iş arıyorum
Bir bakmışsın herkese verilir bu şans kolay kolay gelmez canım, çok kolay sunumlar var kategoriye göre sunum örneğine bakabilirsinBu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu sefer
Ben hep burdayımmmmmBekliyorum canım yarın buralarda olun:)