- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tamm tamm anlaştık el sıkışalimAlman mali kova seti de alırım,bir de siperlikli şapka ,yanında da güneş koruyucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm tamm anlaştık el sıkışalimAlman mali kova seti de alırım,bir de siperlikli şapka ,yanında da güneş koruyucu
Sadece 1. Olanlara sanırım çünkü ben yarışmaya katıldım hala sade bir üyeyim.Bu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu sefer
Daha yeni 1. oldun daha ne istiyorsunBenden günah gitti, bir dahaki sefere katıl derseniz gelmem
Çok ayıp verilen mal alınmazO zaman kovaları geri ver
Tamm tamm anlaştık el sıkışalim
Başkasına vereceğimÇok ayıp verilen mal alınmaz
Ha bu da bana uyuyor ama yine değilimBu yarısmaya katılınca pro olacaz mı kesın, ben hıc güzel yemek yapamam ki sonuncuya versinler bu sefer
Benim elemanı almışsın
Tamamdirr :) erken mi aviyorsun kategoriyi :) benim kankamda bu sefer katilacak gizemoleDuyanlara duymayanlara haber verelim
Arkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
2.olmak istiyorumDaha yeni 1. oldun daha ne istiyorsun
Kıza almışsın Çin mali kova,2 oynadı, kırıldıO zaman kovaları geri ver
Çok ihtiyacım var amaBenim elemanı almışsın
Kıza almışsın Çin mali kova,2 oynadı, kırıldı
Mesajımı gördün mü:)Kızlar hayırlı olsun
Temmuz'da inşaallah:)2.olmak istiyorum
Tamam inşaallah canımOglumdan firsat bulursam katilabilirim Nevosum Kategori belli olsun da.