- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ya niye hepimiz önceden mi öğrendik araştırarak deneyerek yaptık sende yaparsın bak katılım çok olursa 3 ayda bir yapacağız:)Sunum mu pöfffffff
Beni kaybedenler kulübüne yazın şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya niye hepimiz önceden mi öğrendik araştırarak deneyerek yaptık sende yaparsın bak katılım çok olursa 3 ayda bir yapacağız:)Sunum mu pöfffffff
Beni kaybedenler kulübüne yazın şimdiden
Yok bu sefer sıra ablanda canım onu teşvik et yardım et katılsın:)Nevros Bizde yapalım, ben zaten kazanamıyorum yanlışlıkla alırsan almayanlara gitsin
Gazozlar 5 olduİşte bu fırsat kaçmaz katılın
Zaten görse kendi atlar, ama haber veririm ben yinedeYok bu sefer sıra ablanda canım onu teşvik et yardım et katılsın:)
Kovamla kuregim nerdeydi🏖
Ver canım bak şans verdik sunumada destek ol :)Zaten görse kendi atlar, ama haber veririm ben yinede
Son yarışmada hezeyana ugradimYalniz değilsin
Hepinize benden gazozGazozlar 5 oldu
Sana kum aldım ya @Elalis ile oynarsınız
İnşallah kazanırsın da bidahakine sende katilamazsin ne güzel beddua ediyorum ya kendimi öpeyimBize fırsat tanimislar işte sizin yanınızda kazanamiyoruz misal ben
Hep uğradık asla yılmaSon yarışmada hezeyana ugradim
Ben gönüllü gazozluHepinize benden gazoz
Neyse açıklansında kategori bakalım kısmetYa niye hepimiz önceden mi öğrendik araştırarak deneyerek yaptık sende yaparsın bak katılım çok olursa 3 ayda bir yapacağız:)
Ah keşke teşekkür ederimİnşallah kazanırsın da bidahakine sende katilamazsin ne güzel beddua ediyorum ya kendimi öpeyim
Üfürük reis çok iyiymişderinss üfürük reis hayırlı olsun