- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Etikete geldim de katilsam mi diye düşünüyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bunun şerefine yarışmaya katılmaya düşünür müsünüzBu ay farklı bir kategori yapacağız.Daha önce hiç birinci olmamış üyeler arasında yarışma olacak yani çoğunluk yeni yüzler arıyoruzBence 13. yılımda haketmiştim Teşekkür ederim @Kazen
Yarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Herkesin yapabileceği bir kategori canım:)Neyse açıklansında kategori bakalım kısmet
İyi bari paraya kıyıp güzel takım almışsın bir ay oynarım ben bunla
Tamam oyna ve bol bol dinlen sonra devam edeceğizİyi bari paraya kıyıp güzel takım almışsın bir ay oynarım ben bunla
Ben de öyle oldum bi anBildirim gelince heyecanlandım ya bi an
Havalı oluyorPro üyelikte kıdemin rolü nedir?
Ver canım bak şans verdik sunumada destek ol :)
Yılmak yok önemli olan yarışmakHep uğradık asla yılma
Artık uslu bi kız olacağım Proyumderinss üfürük reis hayırlı olsun
Geçen rüyamda kk ya giriyorum siteye her yer kıpkırmizi aaa pro olmuşum diyorum
Allah'ım yaa nasil bi rüya gördüysem
Çok düşundüm bunu zaar
Çekim daha net ve mümkünse balkonda olsun canım bahçede olurTamam nevros , kendi süslü zaten sunumunu harika yapar diye düşünüyorum
Aynen öyle, hem kategori de kolay olacakmış,bence mutlaka deneYılmak yok önemli olan yarışmak
Katıl canım şansınız yüksek olacak
Nevreste reis benim elim hiç yatkın değil ama yine de denerimBu mesajımı gözden geçirelim
Arkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
Bacı tarif kap, kazen abi bonkör, pro verebilir katılanlaraGeçen rüyamda kk ya giriyorum siteye her yer kıpkırmizi aaa pro olmuşum diyorum
Allah'ım yaa nasil bi rüya gördüysem
Çok düşundüm bunu zaar