Odtü mimarlık mı Odtü işletme mi?

odtü mimarlık mı odtü işletme mi

• odtü mimarlık

• odtü işletme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
mimarlık ve işletme ne alaka biri genel yetenek gerektiren bi bölüm diğeri işletme herhangi bir sektördeki herhangi bir işi işletmeyi öğreniyorsun. senin kafan karışmış ablacım mesleğini böyle seçme. yanlış yoldasın.

Merhaba canım, ben de işletme bitirdim ODTÜ'den başka iyi bir üniversitede ve yurtdışında çalışıyorum. Eğer soruların varsa bana mesaj atabilirsin. Ben tabiki işletme diyorum :)

İşletmede daha fazla.
Accenture,Deloitte,PWC gibi firmalara girip, yurtdışı branşına rahatlıkla kapak atabilrisin.
Yok ya artık pek öyle değil. Sadece kısa dönem gidebiliyorsun, hatta değişim gibi bir şey yapmışlar. Tabii mümkün ama 100 kişide 1 kişi gidiyor temelli olarak. Ayrıca ilk bir kaç sene dişini sıkman gerek zaten ömrünü yiyorlar o sırada Ama sana tamamen katılıyorum işletme işletme işletme

Çok şanslısın gerçekten hangi ülkede çalışıyorsun maaş aralığı nedir birde hangi üniversite şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…