AngelicaPniyetim yurrdisi yurtdisi post: 41497959 .!.:Odtü mimarlık bence, Odtü'de endüstüriyel tasarım okuyan bir arkadaşım vardı, Çok hoş bir ortamları vardı sürekli sergiler, yurtdışı gezileri, tasarım yarışmaları vs. takılıp dururlardı. Mimarlıkta benzerdir diye düşünüyorum. Bir de Odtü teknik okuldur, sosyal bir bölüm seçeceksen boğaziçi daha uygun bir tercih olur, işletme iktisat alanında kariyer anlamında öğrenciyken daha fazla imkan sunar sana.
Saol canim benim niyetimDaha önce bi arkadasa yazmıstım. Amerikada yasıyoruz busıness uzerıne master yapıyor eşim. Bölümünden bi arkadası hacettepe işletme mezunuydu burda busıness masterını bitirdi bi şirkette aylık 8bın dolar maaşla işe girdi. Her ulkenın kültürün karakteristik mimarisi ayrıdır. Yani illa yurtdışı dersen işletme daha evrensel ve geniş bi alan.yok yurdışına cıkmayabılırım turkıyede sağlam işim olsun dersen mimarlık derim. Zira işletmeciler çok şanslı ya da yuksek yerlede tanıdıkları olan insanlar değilse "genelde" bankalara giriyorlar turkıyede.
Var tatlimODTÜ işletme bölümü varmı ki ?
Mimarlık daha iyi işletme mezunuyum önermem sahsenVar tatlim
Mimarlık sonuçta yetenek işi ne kadar yapabilirim bilmiyorum birde okumasida zormus isletme okursan issiz kalirsin diyorlar ama sonuçta ODTÜ diyorum bende. sence hangisinde yurtdisinda calisma imkani daha fazlaHayret işletme diyen tek ben varım.
İşletme ODTÜ gibi bir yerde okuyunca gerçekten çok kapı açar.