Odtü mimarlık mı Odtü işletme mi?

odtü mimarlık mı odtü işletme mi

• odtü mimarlık

• odtü işletme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Arkadaşlar benim küçüklüğümden beri bir hayalim var benim hayalim yurtdışında çalışmak bu hayalime ulaşmak içinbir üniversite bölümü seçmem gerekiyor arkadaşlar odtü mimarlık mı yoksa odtü işletme mi beni bu hayalime daha rahat ulastirir odtü mimarlık veya odtü işletme bitiren tanıdıklarınız varsa maaşlarınıda yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Odtü mimarlık bence, Odtü'de endüstüriyel tasarım okuyan bir arkadaşım vardı, Çok hoş bir ortamları vardı sürekli sergiler, yurtdışı gezileri, tasarım yarışmaları vs. takılıp dururlardı. Mimarlıkta benzerdir diye düşünüyorum. Bir de Odtü teknik okuldur, sosyal bir bölüm seçeceksen boğaziçi daha uygun bir tercih olur, işletme iktisat alanında kariyer anlamında öğrenciyken daha fazla imkan sunar sana.

Daha önce bi arkadasa yazmıstım. Amerikada yasıyoruz busıness uzerıne master yapıyor eşim. Bölümünden bi arkadası hacettepe işletme mezunuydu burda busıness masterını bitirdi bi şirkette aylık 8bın dolar maaşla işe girdi. Her ulkenın kültürün karakteristik mimarisi ayrıdır. Yani illa yurtdışı dersen işletme daha evrensel ve geniş bi alan.yok yurdışına cıkmayabılırım turkıyede sağlam işim olsun dersen mimarlık derim. Zira işletmeciler çok şanslı ya da yuksek yerlede tanıdıkları olan insanlar değilse "genelde" bankalara giriyorlar turkıyede.

Saol canim benim niyetim

Şuan TE="PrezentabLkonteS, post: 41498510, member: 182361"]Mimarlık daha iyi işletme mezunuyum önermem sahsen[/QUOTE]
Suan nerede calisiyorsun ?

Mimarlık ilgi yetenek sabır farklı bakış açısı vs gerektirir

Ilerde önü açık diye tercih edilecek bir meslek gibi değil bence

Hani iktisat işletme maliye vs arasında hangisi diye sorsan tamam da mimarlık ve işletme farklı kulvarlar

Bîr de yurt dışı istiyorum ille de diyorsan mühendislik oku Kanada vs çok açık var

mimarlık çok ama çok zor. odtü öğrencisiyim be iki bölümden de arkadaşlarım var. hatta okulun en kolay ve en zor iki bölümü diyebilirim :) eğer seviyorsanız adım atın mimarlığa. kaç gece sabahlayacağınızın haddi hesabı yok

Elerin işletmede okuyan arkadaşlarının planları ne neler yapmaya düşünüyorlar?
Peki siz hangi bölümde okuyorsunuz?

Hayret işletme diyen tek ben varım.
İşletme ODTÜ gibi bir yerde okuyunca gerçekten çok kapı açar.
Mimarlık sonuçta yetenek işi ne kadar yapabilirim bilmiyorum birde okumasida zormus isletme okursan issiz kalirsin diyorlar ama sonuçta ODTÜ diyorum bende. sence hangisinde yurtdisinda calisma imkani daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…