Sevgili lolo ,acil öncelikle okulunuzun rehberlik servisiyle görüşün.
İstanbul da ulaşacağınız imkanlar daha olumludur.Bir çocuk ergen psikiyatristine gitmenizi öneririm.
Çocuğunuzun durumunu izah edersiniz.
Sevgiler..kolay gelsin.
lunapiena verdiğin bilgiye teşekkür ederim
oğlumun bence biraz disipline ihtiyacı var
giderbilirim dedim ama şu sıralar imkanı yok eşimin durumundan sebep zaten hastaneden çıkmıyorum okul ev derken hiç vaktim yok şu sıra
oğluma dikkat ettimde galiba şu son bir senedir çok ilgisiz bıraktım oğlumu
görümcemde kaldığı süre içinde görümcemin oğlunun bazı huylarını aldığını farkettim
artık oğlumun yanındayım ve ona daha fazla zaman ayırdıkça daha iyi olabildiğini görüyorum ama iyi bir düzene ihtiyacımız var.
benimde ruh halim normal değil bu bir senedir öyle şeyler yaşadımki tahammül sınırım öyle aşılmış durumdaki bazen oğluma yanlış örnek olabiliyorum
herşey yoluna giirdikçe bunları daha iyi anlamaya başladım
şu ara rehberlik öğretmenine biraz fazla uğrayıp oğlumla ilgilenmesini sağlamaya çalışcam
çok ilgisiz rehberlik öğretmenimiz. belki üzerine biraz daha düşmem lazım
Sevgili lolo,eşin için öncelikle çok geçmiş olsun..Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil eminim.Allah yardımcın olsun.Ama sanıyorum bazı şeyler yoluna girmiş artık.Okuyunca inan çok mutlu oldum...
Oğlunun durumu konusunda da bir çok şeyin farkına varman,öz eleştri yapabilmen nekadar güzel.Bu şekilde,sonuca varabilmek için çok büyük bir adım atmışsın zaten..
Çok belli etmeseler bile çocuklar bozulan düzenden,yaşanan hastalık veya başka bir olumsuz durumdan çok etkileniyorlar.Ama inan onlar,doğru taktik ve yaklaşımlarla kendilerini biz büyüklerden çok daha kolay toparlanabiliyorlar.Ne mutlu oğluna ki senin gibi fedakar ve içinde bulunduğu duruma rağmen onu bu kadar çok düşünen bir anneye sahip...Kolaylıklar diliyorum...a.s.
(Sevgili lolo bir de bilmiyorum danıştın mı ama sitemizin psikoloji bölümündeki uzmanımız Dr.Meltem hanım da yaşadığın çıkmazlarda sana mutlaka yardımcı olacaktır.Aklıma gelmişken yazayım dedim...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?