burda böyle sorunlar yazılıyor efendim istemezseniz girmezsiniz okumazsınız yorum yapmazsınız olur biter.
ayrıca biz yazın ev almayı düşünüyoruz ve bunun için fazlasıyla tutumlu davranmak zorundayz şu anda ben eve yaptığım en zaruri harcamalarda bile nasıl daha az harcayabilirim diye düşünürken 1000 tl nın de hesabını yaparım yani ayrıca borç bana olan borçları ve ödemeye yanaşmıyorlar. bu da beni sinir ediyor. sinir olmam için paranın 100 milyar mı olması gerekiyor.
zaten moralim bozuk gece gece beni iyice kızdırdınız
tamam ,ilk başta tabi ki eşime kızdım ama şu an eşimin altınları benden aldığını biliyor herkes. ve ona rağmen vermiyorlar o yüzden onlara kızıyorum ben de
ay bumu yani 1 milyarın mı hesabını yapıyorsunuz...bunu da ben anlamıyorum kadınlar kulübünde,herkes paradan bahsediyor ama sonra ben parası için konuşmuyorum diyo.ee kardeşine 1000 tl vermiş ne olmuş yani.abisi evlenmek için para biriktiriyomuş eee yani sizin 1000 tl ile mi biriktiriyo?şakayla karışık ağzını aramak falan -eee ne için biriktiriyormuş falan?
bilmiyorum ya.
iyiki eşiniz sizinle tanışmamış kardeşlerine emek verirken,yoksa eminim hiçbirinin geleceği için zerre para harcatmazdınız.Allah razı olsun eşinizden kıymetini bilin.
altı üstü 1000 tl.çok mu muhtaçsınız bu paraya? kocanızla zıtlaşmaya,sinirlerinizi bozmaya,dudağınızın patlamasına değermiydi?
kocanızın size vurmak için o kumandayı attığını sanmıyorum,artık adam aynı teraneyi dinlemekten ne kadar yılmışsa fırlatmıştır,şiddet göstermek istese heralde daha önce yapardı(allah korusun).
burda doğumgününde kaynanası pasta getirdi diye ağlayıp kocasıyla bozuşan mı dersin,çok sevdiği arkadaşı büyük çocuğuna mont getirmiş küçüğüne getirmemiş diye ağlayan mı dersin,kocasının verdiği 7-8 çeyrek altından dolayı huzuru bozulup azar yiyenmi dersin oooo ne dersen artık.
Ne gadan pollyannasınız böyle :))
yani şimdi onlar haklı oldu ben istedim diye kafaya taktım diye. neden daha düşünceli olmuyorlar dedim diye hatalı oldum öyle mi........ siz isterseniz hayrına dağıtın paralarınızı ama bizim hayrına verilecek paramız yok. ALLAH ALLAH ya sinir oldum gece gece
ben sadece sinirle attığını düşünüyorum,amacı karısına atmak karısına zarar vermek değildir,yoksa şimdiye kadar daha farklı şeyler yapardı arkadaş da 7 tane çeyrek altının peşine düşmez,o sorunlarıyla ilgilenirdi.
bir de kendisi söylemiş arada kötü sözler de sarfettim diye.siz kendinizi düşünün eşiniz karşınıza geçip aileniz hakkında konuşuyo,konuşuyo,kötü şeyler söylüyo da söylüyo,ne yaparsınız?ben sinirlenirim şahsen hatta kadın olan taraf ben olmama rağmen zarar vermeye çalışırım kocama(ve zarar vermeyi düşünebileceğim tek konu budur,ve bu benim yaptığıma şiddet denir,çünkü kasten yapmış oluyorum isteyerek zarar veriyorum yani)
ama adam sinirlenip sinirlenip kendini tutamayıp hırsından atmıştır kumandayı,amacın şiddet uygulamak karısının yüzüne zarar vermek olduğuna hiç inanmıyorum.keşke atmasaymış ama aileniz hakkında kötü konuşulduğunu düşünerek cevap verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?