ödenmeyen altınlar

nasıl sinirlendim ya.senden izinsiz nasıl verebilir.bi de takmıyorlar ödemiyorlar.kavga etsen senin yuvanda huzur kalmayacak.şu utanmazların yaptığına bir bak.bi kere abilerine de kazık atmış oluyorlar.insanda biraz utanma olur.anne babaları da mı demiyor

evlenmeden önce de zaten biliyordum böyle olduğunu. yani evlendikten sonra açığa çıkan bi şey yok. aslında bu ve benzeri şeylerden dolayı eşimden ayrılabilirdim evlenmeden önce fakat birbirimizi çok sevdiğimiz için evlendik

Eşin istemiş vermemişler. Sende istesen vermiyceklerdir büyük ihtimal. Çok muydu altın? Bi ev kirası kadarsa unut gitsin boşver Allaha havale et. Çoksa şu durumda napabilirsin bilemiyorum inan konuşmanında fayda sağlıycağını düşünmüyorum epey vurdum duymaz rahat insanlar anlattıklarına bakılırsa :97:

arkadaşlar bu arada altın dedim ama meblağ olarak çok bi şey değil 7-8 tane çeyrek altın topu topu. yani onu bile vermiyorlar. ama beni asıl sinir eden bu düşüncede olmaları yoksa ister 10 bilezik olsun ister 1 çeyrek. miktarın önemi yok ki

canım altını falan geçtim sen kocanın fikirlerini değiştirmeye çalış evlilik böyle olmaz sanada yazık

eşime senin ailen senden sürekli almaya alışmış karşılığını hiç düşünmüyorlar bile diyorum .. evet öyle di mi diyor..

Eşinle kötü olma tatlım o zaman boşver Allaha havale et. Hakkındır ama napıcaksın işte. İstesen yine vermiycekler belli ki. Eşindede hata sormadan etmeden verilir mi hiç altın? Merak etme bigün gelir sana ihtiyaçları olur mutlaka sende onların şuan davrandığı gibi rahat davranırsın bakalım nasıl oluyomuş

ama ben öyle davranamam bizim görevimiz çare bulmak yoktan var etmek onlara göre

Evet karakter meselesi. Herkes bir değil malesef ama hakedene de hakettiğini vermek lazım değil mi? yapana yapılır. Onlar seni düşünmüyosa sende onları düşünmüyceksin

sürekli fedakar olan kadınlar canım aynı şekil üzülende bu böyle yapacak bişi yok sen kocanla aranı iyi tut gerisi yalan ama hemende affetme yani.

Borc borctur arkadasim altinlarin tanesinin onemi yok. Bir kere esin senin hakkina girms. Senden habersiz veremez tek kurusunu dahi.

Ben esine kizamiyorum malesef insan kendisi gibi biliyor. Dar gununde kosayim rahatlayinca oder diyor. Ama insanlar heleki akrabalar orali dahi olmayabiliyor sonunda. Esinin kabul edilmez yani. Esinin sinirini senden almasi cok sacma. Daha dogrusu millet keyfini surerken sizin birbirinizi yemeniz sacma.

Madem istediniz guzellikle vermediler. Niye hala hic bir sey yokmus gibi gidip geliyor. Normal ilskinizi surduruyorsunuz. Siz sesinizi cikarmadikca onlarda herhalde zaman asimindan unutulur derler tabi. Esin vursun elini masaya, verin borcunuzu ihtiyacim var bu ne terbiyesizlik, rezil ettiniz beni karima, silicem hepinizi desin bakalim hala aptal yerine koyabiliyorlarmi.

acik acik soyle, su zaman size su kadar altin vermistik ne zaman odeyeceksiniz de..

benim asil takildigim konu da esinin kumanda firlatip dudagini patlatmasi.. sen hicbirsey yapmadin mi karsiliginda? Allahim buk konusmayayim benim kocam bana zarar vecek ben ona on kati zarar veririm... ne bicim evlilik ne bicim davranislar.. senden habersiz altinini vermesi adam gibi isteyememesi ustune bi de sen bu konu icin tartisinca sana kumanda firlatmasi..

ister telme tokat dovsun ister birsey firlatsin siddet siddettir.

ben de de var böyle bir aile .iki tabağımız varsa birini alırlar elimizden.ben şu an kiradayım ama eşimin yurtdışında çalışıp aldığı ev de abisi ablası yeğenleri oturuyor.yıllardır 1 kuruş dahi ödemediler zaten evi benimsemişler.artık ben o evi yok sayıyorum eşim içine ata ata şeker hastası oldu.bunun yanında 2 kere işyeri açtı abisine .ama abiye nazar değmesin adama iş dayanmıyor.büyük bir titizlikle bizi bitirme çabaları en sonunda sonuç verdi.eşimin işleri bozuldu ve kıllarını kıpırdatmadılar vicdansızlar.evden de çıkmıyorlar .sanki dünyaya kazık çakacaklar ama kimsenin ahı yerde kalmaz .hele haksızlığa uğrayanın

Ceza olarak zamanla eşin yapsın sana altınlarını tek tek.. Aklı başına gelir belki

ay bumu yani 1 milyarın mı hesabını yapıyorsunuz...bunu da ben anlamıyorum kadınlar kulübünde,herkes paradan bahsediyor ama sonra ben parası için konuşmuyorum diyo.ee kardeşine 1000 tl vermiş ne olmuş yani.abisi evlenmek için para biriktiriyomuş eee yani sizin 1000 tl ile mi biriktiriyo?şakayla karışık ağzını aramak falan -eee ne için biriktiriyormuş falan?
bilmiyorum ya.

iyiki eşiniz sizinle tanışmamış kardeşlerine emek verirken,yoksa eminim hiçbirinin geleceği için zerre para harcatmazdınız.Allah razı olsun eşinizden kıymetini bilin.

altı üstü 1000 tl.çok mu muhtaçsınız bu paraya? kocanızla zıtlaşmaya,sinirlerinizi bozmaya,dudağınızın patlamasına değermiydi?

kocanızın size vurmak için o kumandayı attığını sanmıyorum,artık adam aynı teraneyi dinlemekten ne kadar yılmışsa fırlatmıştır,şiddet göstermek istese heralde daha önce yapardı(allah korusun).

burda doğumgününde kaynanası pasta getirdi diye ağlayıp kocasıyla bozuşan mı dersin,çok sevdiği arkadaşı büyük çocuğuna mont getirmiş küçüğüne getirmemiş diye ağlayan mı dersin,kocasının verdiği 7-8 çeyrek altından dolayı huzuru bozulup azar yiyenmi dersin oooo ne dersen artık.

ne olursa olsun şiddet uygulamışş..yani tokat atınca şiddet kumandayı atınca şiddet deil mi??
altınlara deilde şiddete uğramanıza üzüldüm...

ne olursa olsun şiddet uygulamışş..yani tokat atınca şiddet kumandayı atınca şiddet deil mi??
altınlara deilde şiddete uğramanıza üzüldüm...

ben sadece sinirle attığını düşünüyorum,amacı karısına atmak karısına zarar vermek değildir,yoksa şimdiye kadar daha farklı şeyler yapardı arkadaş da 7 tane çeyrek altının peşine düşmez,o sorunlarıyla ilgilenirdi.
bir de kendisi söylemiş arada kötü sözler de sarfettim diye.siz kendinizi düşünün eşiniz karşınıza geçip aileniz hakkında konuşuyo,konuşuyo,kötü şeyler söylüyo da söylüyo,ne yaparsınız?ben sinirlenirim şahsen hatta kadın olan taraf ben olmama rağmen zarar vermeye çalışırım kocama(ve zarar vermeyi düşünebileceğim tek konu budur,ve bu benim yaptığıma şiddet denir,çünkü kasten yapmış oluyorum isteyerek zarar veriyorum yani)

ama adam sinirlenip sinirlenip kendini tutamayıp hırsından atmıştır kumandayı,amacın şiddet uygulamak karısının yüzüne zarar vermek olduğuna hiç inanmıyorum.keşke atmasaymış ama aileniz hakkında kötü konuşulduğunu düşünerek cevap verin.

burda böyle sorunlar yazılıyor efendim istemezseniz girmezsiniz okumazsınız yorum yapmazsınız olur biter.
ayrıca biz yazın ev almayı düşünüyoruz ve bunun için fazlasıyla tutumlu davranmak zorundayz şu anda ben eve yaptığım en zaruri harcamalarda bile nasıl daha az harcayabilirim diye düşünürken 1000 tl nın de hesabını yaparım yani ayrıca borç bana olan borçları ve ödemeye yanaşmıyorlar. bu da beni sinir ediyor. sinir olmam için paranın 100 milyar mı olması gerekiyor.
zaten moralim bozuk gece gece beni iyice kızdırdınız

yani şimdi onlar haklı oldu ben istedim diye kafaya taktım diye. neden daha düşünceli olmuyorlar dedim diye hatalı oldum öyle mi........ siz isterseniz hayrına dağıtın paralarınızı ama bizim hayrına verilecek paramız yok. ALLAH ALLAH ya sinir oldum gece gece

ister 1000 lira olsun ister 100.000 lira. borc borctur odenmeso gerekir karsidaknin eli bollastiginda.

bazilari oyle yorum yapiyorki bu kadarxikmi falan diye.. eee bekara kari bosamak kolay diye bosuna boyle sozler yok...
sizlerin de basina gelirse siz istemezsiniz kocanizdan da dayagi yer oturursunuz.

ya kadinlar ne merakli kadinlarin ezilmesini izlemeye tanik olmaya ve umursamamaya hatta "bosver sende" cilige...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…