birşey sorabilir miyim evlenmeden önce fikrin nasıldı ailesine karşı babasının miskinliğine karşı yani şey mi düşündün ben kocamla evlenıyorum ailesi bize engel olmaz biz kendimiz kazanırız kendimiz harcarız diye mi düşündün
ve ailesi sizi sürekli mi sömürüyor yoksa sadece bu altın olayı mı var?
yani bekarlara verebileceğin bi tavsiye var mı bu maddiyat konusunda benım de kafam bu konularda çok karışık bi bilene sormak lazım:44:
ama ben öyle davranamam bizim görevimiz çare bulmak yoktan var etmek onlara göre
arkadaşlar bu arada altın dedim ama meblağ olarak çok bi şey değil 7-8 tane çeyrek altın topu topu. yani onu bile vermiyorlar. ama beni asıl sinir eden bu düşüncede olmaları yoksa ister 10 bilezik olsun ister 1 çeyrek. miktarın önemi yok ki
ay bumu yani 1 milyarın mı hesabını yapıyorsunuz...bunu da ben anlamıyorum kadınlar kulübünde,herkes paradan bahsediyor ama sonra ben parası için konuşmuyorum diyo.ee kardeşine 1000 tl vermiş ne olmuş yani.abisi evlenmek için para biriktiriyomuş eee yani sizin 1000 tl ile mi biriktiriyo?şakayla karışık ağzını aramak falan -eee ne için biriktiriyormuş falan?
bilmiyorum ya.
iyiki eşiniz sizinle tanışmamış kardeşlerine emek verirken,yoksa eminim hiçbirinin geleceği için zerre para harcatmazdınız.Allah razı olsun eşinizden kıymetini bilin.
altı üstü 1000 tl.çok mu muhtaçsınız bu paraya? kocanızla zıtlaşmaya,sinirlerinizi bozmaya,dudağınızın patlamasına değermiydi?
kocanızın size vurmak için o kumandayı attığını sanmıyorum,artık adam aynı teraneyi dinlemekten ne kadar yılmışsa fırlatmıştır,şiddet göstermek istese heralde daha önce yapardı(allah korusun).
burda doğumgününde kaynanası pasta getirdi diye ağlayıp kocasıyla bozuşan mı dersin,çok sevdiği arkadaşı büyük çocuğuna mont getirmiş küçüğüne getirmemiş diye ağlayan mı dersin,kocasının verdiği 7-8 çeyrek altından dolayı huzuru bozulup azar yiyenmi dersin oooo ne dersen artık.
ne olursa olsun şiddet uygulamışş..yani tokat atınca şiddet kumandayı atınca şiddet deil mi??
altınlara deilde şiddete uğramanıza üzüldüm...
ay bumu yani 1 milyarın mı hesabını yapıyorsunuz...bunu da ben anlamıyorum kadınlar kulübünde,herkes paradan bahsediyor ama sonra ben parası için konuşmuyorum diyo.ee kardeşine 1000 tl vermiş ne olmuş yani.abisi evlenmek için para biriktiriyomuş eee yani sizin 1000 tl ile mi biriktiriyo?şakayla karışık ağzını aramak falan -eee ne için biriktiriyormuş falan?
bilmiyorum ya.
iyiki eşiniz sizinle tanışmamış kardeşlerine emek verirken,yoksa eminim hiçbirinin geleceği için zerre para harcatmazdınız.Allah razı olsun eşinizden kıymetini bilin.
altı üstü 1000 tl.çok mu muhtaçsınız bu paraya? kocanızla zıtlaşmaya,sinirlerinizi bozmaya,dudağınızın patlamasına değermiydi?
kocanızın size vurmak için o kumandayı attığını sanmıyorum,artık adam aynı teraneyi dinlemekten ne kadar yılmışsa fırlatmıştır,şiddet göstermek istese heralde daha önce yapardı(allah korusun).
burda doğumgününde kaynanası pasta getirdi diye ağlayıp kocasıyla bozuşan mı dersin,çok sevdiği arkadaşı büyük çocuğuna mont getirmiş küçüğüne getirmemiş diye ağlayan mı dersin,kocasının verdiği 7-8 çeyrek altından dolayı huzuru bozulup azar yiyenmi dersin oooo ne dersen artık.
bilmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?