ödenmeyen altınlar

nar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
107
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba sizlere bir sorunumu anlatacağım. umarım bana yardımcı olursunuz.
ben yaklaşık 2 yıllık evliyim. normalde mutlu bir evliliğimiz var fakat eşimin ailesinin sorumsuz davranışları ve benim bu durum karşısındaki tepkilerimden dolayı eşimle maalesef sık sık tartışıyoruz. dün yine tartıştık ve bu sefer ki konu şu: eşimin 3 tane kardeşi var ve hepsini o okutmuş. biri avukat biri öğretmen biri de kuaför şuanda. aralarında çk yaş farkı yok ama eşim hemen atanmış işte. okurlarken eşimin yanında kaldılar herşey eşime aitmiş. okul masrafları harçlık vs... o zaman evli değildik tabi. neyse sonuç olarak kardeşleri üzerinde hakkı çok........ biz evlendikten sonra kızkardeşleri ayrı eve çıktı erkek de askere gtti.düğünden bi iki ay sonra kardeşleinin ev parasını ödemek için eşim benim altınlarımı benden habersiz almış. babası zaten biraz miskin çalışmıyor yani onlarda para yok eşim de de yok. ev parası mecbur ödenecek eşim de o altınları almış. ben öğrenince tabi şok oldum. onun anne babası evlenirken 1 kuruş destek olmadıkları gibi daha bizden almaları çk ağrıma gitti. paranın benden alındığını biliyor ailesi... neyse şuan üzer,nden 1.5 yıl geçti kardeşlerinin hepsi meslek sahibi oldu.... abimizin üzerimizde çok hakkı var biraz yardım edelim destek olalım demedikleri gibi( ki borçla evlendik) o altınları hala bana vermiyorlar. annesi babası tamam durumları çok iyi değil ama kardeşleri iyi kazanıyor ya.... eşim söyledi vern diye daha önce taa kaç ay önce tamam dediler tık yok. bi iki hafta önce onlardaydık. kızlardan biri diyor ki bekar abizi için abimin şu kadar parası var bu kadar altını var diyor. ben de ağız aramak için şakayla karışık ne yapacakmış o kadar parayı diyorum evlenmek için biriktyiriyormuş.... sonuçta yenge senin de paranı vericez diyebilirler orda k.validem de vardı o da bi şey demedi. ne kadar düşüncesz insanlar ya..... ben de çok sinirlendm ama bi şey demedm. evde eşimle konuştum o da ben söyledim daha ne yapayım sorumsuzlar işte diyor. o akşam beni kaale almadıklarını ve bu kadar düşüncesiz olmalarını günlerdir kafaya takıyorum eşim de bu konuda normalde benim yanımda fakat akşam yine konusu açıldı. ben ona sen verdin sen isteyeceksin dedim biraz da kötü şeyler söyledim falan filan kavga uzadı. eşimin zaten normalken bile ateş topuna dönmesi 2 saniye sürmez bağırş çağırış sonra bana kumandayı fırlattı sinirle o da dudağıma geldi dudağm patladı çok kanadı yüzüm kan içnde oldu. vs vs vs...... şimdi dün akşamdan beri konuşmuyoruz işte onların bu davranışları karşısnda kendimi tutamıyorum işte of bi şeyler diyin de rahatlatın beni

ahhh bu eşler, kadınlar eşlerine danışmadan bir adım atmaz. adamlar evden altın veriyor kardeşlerine.

eşinin senden habersiz altınlarını alıp vermesi hiç doğru değil..
sen, eşin ve kardeşleri herkes aynı ortamdayken altınlar kime verildiyse açık açık konuşun..
hepsini birden veremezlerse bile belli bölümünü yapı yavaş yavaş versinler..
atıyorum 2-3 bilezik yapıp versin,ona da kolaylık olur ödemesi..

kumandayı eşinin sana fırlatıp atması ise, söyleyecek söz yok..
hem suçlu hem güçlü,sana karşı ezikliğini böyle gideriyor

canım kusura bakma ama eşin çok yanlış yapmış birincisi altınları izinsiz alması ikincisi kumanda falan fırlatmak ne oluyor yazık değilmi yaa uff sinir oluyorum böylelerine.eşinin ailesi sonuçta onları bırakmaz her zaman destek olur yapacak bişi yok sana tavsiyam sinirlendirmeden eşini sakince konuşmak onu anlamaya çalışarak.

akılsız erkekler...evini,karısını,kendi yarınını düşünmezlerde işte anca anne baba kardeş arkasında dolaşırlar...sonra da senle kötü olurlar..düşüncesiz insanlara benim de hiç tahammülüm yoktur.başıma da hep böle şeyler gelir zaten.bir sürü konuşurum.kavga ederiz..ama sadece kendimi yıpratırım..sende boşver eşinle kötü olma..git onlarla ol ama eşinle olma..iste altınlarını da onlar senin hakkın .eşinin yaptığı da günah ayrıca.senin rızan olmadan böle bişey yapamazdı.

öyle yapmıştım ben de sakin konuşmuştum anlamaya çalışmıştım o zaman tamam iyi hoş bana hak veriyor. ama aklıma geldikçe sinir oluyorum yine konusunu açıyorum.dün de öyle oldu işte

eşine gıcık oldum.
altınları senden gizli alması büyük hata.
altınlar kadınındır yahu.
illa alacaksada sana sorması lazımdı.
kumandayı atacak yer mi bulamamış.
illa fırlatacaksa duvara atsın başka yere atsın.
altınlar gitmiş arkadaşım.
bunu kabullen önce.
daha fazla konusunu açıpta kendini üzme.
ha belki alırsın ama çok yıpranırsınız.
biliyorum çok can sıkıcı bir durum ama kabulleneceksin bu durumu.
adam söylemiş daha ne yapabilir ki.
altınları verin diye kafalarına silah dayayacak değil ya.
kardeşlerinin ne mal olduğunu görmüş olmuş işte.
ama şu kumanda meselesi hakkında anasından emdiğini burnundan getir.
sinirlenebilir ama kumandayı fırlatamaz.

şimdi konuşmuyoruz ama eşim bana yaklaşırsa eğer kayıtsız kalamıyorum hemen barışıyorum ya ama çok kırıldım. kırıldığımı anlamasını ve bize bunları yaşattıkları için onlara kızmasını istiyorum kendi içinden. hemen barışıp yumuşamak istemiyorum. bunun için ne yapayım

Canım benım ne yapsan haklısın ıyı bıle dayanmıssın valla benım esımde bana sormadan altınlarımı vermıs annesıne bende duyunca sınırımden geberdım nasıl olurda benden habersız benım altınlarımı verır dıye cıldırdım 2sene yapmadı 2sene sonra gerı yaptırdım valla konusacaksın esın konusmuyosa sen konus nedemek ya senın hakkını yıyemezler yedırme valla utanmadan bıde kumandamı fırlatıyor valla esımın basının etını yedım sen verdın sen ıstıcen onlar benım dıye en sonunda yaptırttım hıc yapılmıcakmıs gıbı gelıyodu bana onlar senın hakkın kactane verdı kac gram verdı valla bunların vermeye pek nıyetı yok gıbı geldı bana sen konus esın konusmazsa senı enayı yerıne koymasınlar tamam kardeslerı olabılır ama senınle evlendıkten sonra senın altınlarını vermıs bekarken verse bısey dıyemezdık ama onlar sızın coooooooooooooooooooook sınır oldum yapsınlar altınlarını

öyle yapmıştım ben de sakin konuşmuştum anlamaya çalışmıştım o zaman tamam iyi hoş bana hak veriyor. ama aklıma geldikçe sinir oluyorum yine konusunu açıyorum.dün de öyle oldu işte

seni çok iyi anlıyorum aklı zamanla başına gelir ama zamanla tabi.burda en büyük suç kaynananın büyüklüğünü gösterip söylesin çocuklarına versin altınlarınızı hemen değilse bile yavaş yavaş.sende moralini bozma canım benim

eşin senden habersiz altınları vermiş,ama sen kardeşleri suçluyorsun,nasıl bir mantık anlamadım.
bazen buraya açılan konular çok enteresan oluyor,
eşinizin hiç suçu yok,o bir melek,hep kayın,görümce mi suçlu yani.
hesap sormanız gereken kişi eşiniz,kardeşleri o altınları sizden değil abilerinden almışlar,niye size açıklama yapsınlar ki?

Canım benım ne yapsan haklısın ıyı bıle dayanmıssın valla benım esımde bana sormadan altınlarımı vermıs annesıne bende duyunca sınırımden geberdım nasıl olurda benden habersız benım altınlarımı verır dıye cıldırdım 2sene yapmadı 2sene sonra gerı yaptırdım valla konusacaksın esın konusmuyosa sen konus nedemek ya senın hakkını yıyemezler yedırme valla utanmadan bıde kumandamı fırlatıyor valla esımın basının etını yedım sen verdın sen ıstıcen onlar benım dıye en sonunda yaptırttım hıc yapılmıcakmıs gıbı gelıyodu bana onlar senın hakkın kactane verdı kac gram verdı valla bunların vermeye pek nıyetı yok gıbı geldı bana sen konus esın konusmazsa senı enayı yerıne koymasınlar tamam kardeslerı olabılır ama senınle evlendıkten sonra senın altınlarını vermıs bekarken verse bısey dıyemezdık ama onlar sızın coooooooooooooooooooook sınır oldum yapsınlar altınlarını

birşey sorabilir miyim evlenmeden önce fikrin nasıldı ailesine karşı babasının miskinliğine karşı yani şey mi düşündün ben kocamla evlenıyorum ailesi bize engel olmaz biz kendimiz kazanırız kendimiz harcarız diye mi düşündün

ve ailesi sizi sürekli mi sömürüyor yoksa sadece bu altın olayı mı var?

yani bekarlara verebileceğin bi tavsiye var mı bu maddiyat konusunda benım de kafam bu konularda çok karışık bi bilene sormak lazım:44:

sakın hemen yumuşama anlasın hatasını küs kalma konuş anlat ne kadar kırıldığını onlar için sana yaptıklarından utansın.araya biraz mesafe koy yoksa daha kötü olur canım

ama nasıl getiricem ya. Allahım Yarabbim bana bi baksa zaten ben hemen saf saf gülümserim şimdi çok kızgın olmama rağmen ya niye hemen yumuşuyorum ben

tamam ,ilk başta tabi ki eşime kızdım ama şu an eşimin altınları benden aldığını biliyor herkes. ve ona rağmen vermiyorlar o yüzden onlara kızıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…