Odemler gidince gogsunuz kuculdu mu

Arkadaşlar bu mentorun sayfasına baktığımda boyutlar hep milim olarak gidiyor mesela 275cc silikon ile 300 cc silikon arasında çapında 3mm var profilindede 1 mm farkediyır bu tabi yüksek profil ölçü. Yani aslında hep milim milim ilerliyormuş ölçüler

Benim çok ödemim yoktu olanda gidince biraz küçüldü göğsüm tabi silikon aynıda şişler gidince küçük gözüküyor insana özellikle ödemin memenin üst lobunda güzel duruyır:) ödem gidince sanki üst lob küçülmüş gibi geliyor insana. Benim yarın 1 ay olucak göğüslerim baya yumuşak sanırım ödemim gitti

malesef bir küçülme oluyor çünkü ödemler göğsün komple etrafında oluştuğu için göğsün hertarafı dolgun oluyor ve çok güzel bir görüntü oluyo ilk ameliyat sonrası fotolarıma bakıyorum birde imdi kesinlikle 1 beden küçülmüş

Ben 16 gun once ameliyat oldum kas alti 415 cc agrili 1 hafta gecirdim simdi de zaten tam anlamiyla iyilesmedim de inanilmaz gobek yaptim odem nezaman gecicek sinirlerim bozuluyo yada gecti ben mi kilo aldim bilemiyorum gogus uclarim inanilmaz hassas bu durum gecicidir degil mi birde su dikisler nezaman iyilesir acaba hala doktorun taktigi sutyenleyim cok sabirsizlaniyorum nezaman cikicak bisey soylemedi

Gerçi benim çok ödemim olmadı sadece biraz gerginliğim vardı . Bugün pentide sütyen denedim 75c biraz sıktı 75 d tam oldu . Eskiden 80 B tam doldurmuyırdu
80 b ölçü 75 d den daha büyük zaten di mi 80 b takerken boşluk vardı diyosun Yani göğüs ölçün değişmemiş sanırım. Zaten 75 d miş önceki ölçünde o zaman,şimdi yine aynı o zaman. İnşallah zamanla büyür

325 cc kas altı yuvarlak..

Protezin çevresindeki ve iki protez arasındaki ödemler gidince meme asıl şekline kavuşuyor büyüklüğü meydana çıkıyor. Yoksa küçülme söz konusu olamaz.

Tikabilla 325 yuvarlak odemler gittikten sonra çok mu buyuk duruyor veya disardan anlaşılıyor mu silikon oldugu kafam cok karisik

X