- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Nagor neden? FDA onayı yok.Kas altı takıldı 300cc yuvarlak nagor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nagor neden? FDA onayı yok.Kas altı takıldı 300cc yuvarlak nagor
Üst kısımdaki ödemler gittikçe daha doğal bir iniş olacak. Protez rahatlayıp cebe oturduğunda alt kısım daha dolgun görülecek. Bende kas zarı altı 400 cc oldum. Sürecim bu şekilde idi. Küçülme fark etmedim,daha dolgun oldu hatta zamanla.Bana 4 gun once 400cc kas zari alti takildi su an boyutu iyi ama daha kuculmesini istemiyorum
Üst kısımdaki ödemler gittikçe daha doğal bir iniş olacak. Protez rahatlayıp cebe oturduğunda alt kısım daha dolgun görülecek. Bende kas zarı altı 400 cc oldum. Sürecim bu şekilde idi. Küçülme fark etmedim,daha dolgun oldu hatta zamanla.
Kas altında genelde küçülme oldu diye okuyorum ben.
Protezlerin büyüklüğü sabit kalır her daim,sıvı silikon olmadıkça. Giden şey ödemlerin şişlikleridir...
haklısın ameliyat olunca hersey bitmiyor baska sorular olusuyor iyi ki böyle bir forum var sorularımıza cevap bulabildiğimizAy bu silikon işinde yaptırsanda sorunlar yine bitmiyor ne yapacağız bilmiyorum:))
Bu konuya yazmıştım bak,üstte yorumumBendede en azından fikri alışverişi yapıp birbirimizi teselli edebiliyoruz tecrübelerimizi paylaşabiliyoruz
çok tesekkur ederim açıklamanız beni rahatlattıBen hem kas üstü hem kas alti ameliyat oldum.kas üstü ameliyatimda cok ödemliydim.genel anestezinin etkisi diye dusunuyorum.boynuma cene altina kadar ödem olmustu.hastaneden cikip eve geldigimde mezura ile olctum.94 cm idi.bir hafta icinde ustteki ödemlerindi.fakat gogus ölcumde sadece 1 cmlik degisiklik oldu.93 cm de sabit kaldi hep.kas ustu ameliyatlarda kuculme olacagini dusunmuyorum ben.ödem genelde gogusun üst kisminda oluyor.ödem gecince sekli ortaya cikiyor ve asil goruntu olusuyor.ödemler gecince kuculdu denmesinin sebebi ustteki ödemlerin gecip bombenin azalmasi olabilir.ama ne kadar odemli de olsa cup olcusu farkedecek kadar yada birkac cm i gecicek kadar bir kuculme olacagini sanmiyorum ben.kas altinda ise ödemler gecip de kas gevsemeye baslayinca buyuk gozuktugunu düsünüyorum.ameliyattan hemen sonra kasın baskisindan dolayi ezilen sikisan protezler zamanla kaslarin gevsemesiyle asil boyutunu belli ediyor.bu benim tecrubelerime dayanarak olusan fikirlerim.tabi herkeste boyle mi oldu bilmiyorum.kas alti ameliyattan cikinca 86 cm olan meme olcum suan 88 cm mesela
Maalesef ki durum bu canim. 300 cc cok kucuk degil ama vucut yapina ve beklentine gore de degisir bu durum uzgunum300cc taktırdım zaten bundan şuanlık halinden %40 giderse bana ne kalır yada olduğum ameliyatın ne anlamı kalır tartışılır
Süper anlatmisin adan ağzına sağlık benım de 1 ay olcak 450 cc kas altı natrella yuvarlak taktirdim.benimde gözüme kuculdu gibi geldi ama biraz daha büyüyecek değilmi.Ben hem kas üstü hem kas alti ameliyat oldum.kas üstü ameliyatimda cok ödemliydim.genel anestezinin etkisi diye dusunuyorum.boynuma cene altina kadar ödem olmustu.hastaneden cikip eve geldigimde mezura ile olctum.94 cm idi.bir hafta icinde ustteki ödemlerindi.fakat gogus ölcumde sadece 1 cmlik degisiklik oldu.93 cm de sabit kaldi hep.kas ustu ameliyatlarda kuculme olacagini dusunmuyorum ben.ödem genelde gogusun üst kisminda oluyor.ödem gecince sekli ortaya cikiyor ve asil goruntu olusuyor.ödemler gecince kuculdu denmesinin sebebi ustteki ödemlerin gecip bombenin azalmasi olabilir.ama ne kadar odemli de olsa cup olcusu farkedecek kadar yada birkac cm i gecicek kadar bir kuculme olacagini sanmiyorum ben.kas altinda ise ödemler gecip de kas gevsemeye baslayinca buyuk gozuktugunu düsünüyorum.ameliyattan hemen sonra kasın baskisindan dolayi ezilen sikisan protezler zamanla kaslarin gevsemesiyle asil boyutunu belli ediyor.bu benim tecrubelerime dayanarak olusan fikirlerim.tabi herkeste boyle mi oldu bilmiyorum.kas alti ameliyattan cikinca 86 cm olan meme olcum suan 88 cm mesela
Sanirim kas altinda odem daha fazla oluyor. Silikon kuculmez kuculen gecen odemlerdir. Odeminize bagli kuculme orani bende baya bi kuculme oldu ama kuculurken oturuyor daha bi guzellesiyor ust lobu inip alt tarafi dolgunlasiyor..Süper anlatmisin adan ağzına sağlık benım de 1 ay olcak 450 cc kas altı natrella yuvarlak taktirdim.benimde gözüme kuculdu gibi geldi ama biraz daha büyüyecek değilmi.
Ben kendimden örnek verdim ama şöyle de bir durum var.doktorum bunu izah etmisti.her kas alti diye konustugumuz karar verdigimiz hastaya da ameliyat sırasında kas kalitesini gorunce kas alti yapmayabiliyoruz.yani diyoki aciyoruz bakiyoruzki kas kalitesi kötü.deri gibi gevsek gogus kasına sahip olan hastalar var.o zaman kasi kesmeye gerek duymuyoruz.zaten kasın durumuna göre de agri durumu degisiyor demisti.ben surekli spor yapan biri oldugum icin gogus kaslarim cok sertmis.o yuzden cok agri cektim ben.zamanla kaslar gevsedi.protez saldi kendini.gecen hafta 6.ay kontrolume gittim.hala tam oturmamis dedi.demekki kas biraz daha salicak kendini.yani demek istedigim kasın durumuna da bagli sonrafan buyume olup olmamasi.bende 2 cm bi buyume oldu.ama kaslari gevsek birinde zaten kolayca kendini salmis bi protezde buyume olurmu bilmiyorum.her ne kadar ayni cc ayni yontem ayni olculerde kisilere uygulansa da birebir ayni olmuyor.ama kas kalitesi ama deri yapisi yada gogus kafesi sekli illaki etkiliyor.protez ameliyatlarindan sonra en dogru sonucu gormek icin sabirla en az 6.ayi beklemek gerekiyor.bu ameliyatlardan sonra boyutla ilgili sıkıntı ve mutsuzluk yaşayan pek cok bayan var.benim nacizane tavsiyem en az 1 yil beklenmeli.belki biraz daha buyugu sizi hantal gosterebilir.yada bende oldugu gibi boyun sirt agrilari kemik yapisinda bozukluk yaratabilir.Süper anlatmisin adan ağzına sağlık benım de 1 ay olcak 450 cc kas altı natrella yuvarlak taktirdim.benimde gözüme kuculdu gibi geldi ama biraz daha büyüyecek değilmi.
Sırt agrisi mi var di sizde. Benim sıfır dokuydu 450 taktirdim. Şu an yine hafif bir gerillmeler var nezaman geçer 1 ay olduBen kendimden örnek verdim ama şöyle de bir durum var.doktorum bunu izah etmisti.her kas alti diye konustugumuz karar verdigimiz hastaya da ameliyat sırasında kas kalitesini gorunce kas alti yapmayabiliyoruz.yani diyoki aciyoruz bakiyoruzki kas kalitesi kötü.deri gibi gevsek gogus kasına sahip olan hastalar var.o zaman kasi kesmeye gerek duymuyoruz.zaten kasın durumuna göre de agri durumu degisiyor demisti.ben surekli spor yapan biri oldugum icin gogus kaslarim cok sertmis.o yuzden cok agri cektim ben.zamanla kaslar gevsedi.protez saldi kendini.gecen hafta 6.ay kontrolume gittim.hala tam oturmamis dedi.demekki kas biraz daha salicak kendini.yani demek istedigim kasın durumuna da bagli sonrafan buyume olup olmamasi.bende 2 cm bi buyume oldu.ama kaslari gevsek birinde zaten kolayca kendini salmis bi protezde buyume olurmu bilmiyorum.her ne kadar ayni cc ayni yontem ayni olculerde kisilere uygulansa da birebir ayni olmuyor.ama kas kalitesi ama deri yapisi yada gogus kafesi sekli illaki etkiliyor.protez ameliyatlarindan sonra en dogru sonucu gormek icin sabirla en az 6.ayi beklemek gerekiyor.bu ameliyatlardan sonra boyutla ilgili sıkıntı ve mutsuzluk yaşayan pek cok bayan var.benim nacizane tavsiyem en az 1 yil beklenmeli.belki biraz daha buyugu sizi hantal gosterebilir.yada bende oldugu gibi boyun sirt agrilari kemik yapisinda bozukluk yaratabilir.
Kaç ay oldu ameliyati nizGerçi benim çok ödemim olmadı sadece biraz gerginliğim vardı . Bugün pentide sütyen denedim 75c biraz sıktı 75 d tam oldu . Eskiden 80 B tam doldurmuyırdu
85 c mi olcunuz şimdi kaç cc takıldıGerçi benim çok ödemim olmadı sadece biraz gerginliğim vardı . Bugün pentide sütyen denedim 75c biraz sıktı 75 d tam oldu . Eskiden 80 B tam doldurmuyırdu