Ödem mı kemik mi anlayamiyorum tecrübeli hanımlar lütfen bakın

Atart

Kurgu bunlar! Biz değiliz bu uyduruk tarif.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
5.206
14.692
498
Arkadaşlar merhaba ben de 3 hafta oldum olalı. Eski burnum bayağı kemerli, sola eğikti. Genel anlamda beğendigimi söyleyebilirim ama bu salı bantları çıktığında burun ucunun hemen üstünde hafif çıkıntı var ama yumuşak dokununca bastırınca içe giriyor ödem mı kemik mi emin olamıyorum sıze birkaç fotoğraf aticam lütfen yorumlar mısınız? BI hafta sonra randevum var doktoruma soracağım

1.resim ön profil önce sonra

2. Resim : ön profil önce sonra

3. Resim sol profil önce sonra

4. Resim her iki yan yeni hâli

5. Resim ön profil

6.sag profil önce sonra

Eklentiler

• IMG_20250224_095958.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250224_095413.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250224_095257.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250224_094950.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250221_100700.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20250221_100439.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba,bunu öğrenmek için çok erken
Suan zaten burun full ödem,kemikse bu ancak 4 aydan sonra belli olur.
Bendede ayni sorun vardı benimki kemikti ama ilk aylar ödem zannediyordum .
Zamanla belli olur sendede,doktorun masaj önerdimi

Sen de olmasan kimse bdv dışındaki konulara çok yazmıyor:) evet önerdi bantları taktiğinda bugün bi hafta günde 3 kez 4 er dk aşağıdan yukarı kemere,iki yana yine ve burun ucuna yapıyorum. Peki sence çok belirgin mı seninki daha çok büyümüş muydu

Eski yeni

Eklentiler

• IMG_20250224_101303.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 15
E ellen bak şu konudaki kızın burnuyla benimki çok benziyor onunki geçmiş okudum da

ya aslında burnun okadar doğal kı o çıkıntı hiç belli olmuyor
Ama anlıyorum seni sonuçta burnumuza bir estetik yaptırdık neden kemerli kalsın
Ama dediğim gibi çok erken bu ödemde olabilir.
Bak bende böyleydi

Eklentiler

• IMG_1131.png
    898,4 KB · Görüntüleme: 14
Evet aynen ya ben şehir hastanesinde oldum doktorla ameliyat masasında işte şu kemeri alıcam Bir de ucu biraz kaldırcam dedi kalın derilisin olduğu kadar dedi. Doktor gerçekten çok başarılı 3 yılda randevu buldum bilerek törpü yapmadan bırakır mı sanmam ama işte çoğu kişide de oluyormus.

Seninki de çok siritmiyormus ama anlıyorum insan kusuru gidermek için ameliyat oluyor niye kusurlu kalsın. Peki sen ne yaptın düzelttin mı tekrar diğer konuda ne yazdığını unuttum

Şu anki halini atman mümkün mü? Yan yana koyarak kolaj gibi eski yeni

Eski burnunla arasinda acayip fark var. Cok iyi toparlanmis. Ben o dedigin seyi goremedim. Ama bana hafif yamuk geldi burnun.

Eski burnunla arasinda acayip fark var. Cok iyi toparlanmis. Ben o dedigin seyi goremedim. Ama bana hafif yamuk geldi burnun.
Şişlikler var sırt kısmında, yamukluk nerede boyda mı

Yok aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya düz iniyor belki kamerada öyle çıktı resimde ama yamukluk değil cikiklik var gibi

Eski burnun benimkine cok benziyo. Bazi isiklarda hafif yamuklugu fark ediyorum ben. Sende de oyle gordum ilk fotonda. Galiba bu kadar oluyo ilk burunlarimiz zorlu oldugundan.

Eski burnun benimkine cok benziyo. Bazi isiklarda hafif yamuklugu fark ediyorum ben. Sende de oyle gordum ilk fotonda. Galiba bu kadar oluyo ilk burunlarimiz zorlu oldugundan.
Sen de mi oldun nasıl oldu peki memnun musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…