Arkadaşlar merhaba ben de 3 hafta oldum olalı. Eski burnum bayağı kemerli, sola eğikti. Genel anlamda beğendigimi söyleyebilirim ama bu salı bantları çıktığında burun ucunun hemen üstünde hafif çıkıntı var ama yumuşak dokununca bastırınca içe giriyor ödem mı kemik mi emin olamıyorum sıze birkaç fotoğraf aticam lütfen yorumlar mısınız? BI hafta sonra randevum var doktoruma soracağım
1.resim ön profil önce sonra
2. Resim : ön profil önce sonra
3. Resim sol profil önce sonra
4. Resim her iki yan yeni hâli
5. Resim ön profil
6.sag profil önce sonra
Sırt çökmesin diye kıkırdak eklemişler bı yıla kadar geçer dedi ya aslında çok takmıyorum eski haline göre bayagi düzeldi doğal da oldu da bekleyeceğim zaten şuan daha bı ay yeni bittiDoktor size bu durum için ne söyledi? Daha önce ameliyat olmadığım için bir bilgim yok
Yani zamana bırakmakta fayda var, benzer deneyim yaşamış kişilerin konularına bakmaya devam edersiniz belki bilgisi olan da yazar. Umarım istediğiniz hale gelir. Olmadı bir yıl sonrasında doktora tekrar danışırsınız ya da farklı doktor görüşleri de alabilirsiniz.Sırt çökmesin diye kıkırdak eklemişler bı yıla kadar geçer dedi ya aslında çok takmıyorum eski haline göre bayagi düzeldi doğal da oldu da bekleyeceğim zaten şuan daha bı ay yeni bitti
Sırt çökmesin diye kıkırdak eklemişler bı yıla kadar geçer dedi ya aslında çok takmıyorum eski haline göre bayagi düzeldi doğal da oldu da bekleyeceğim zaten şuan daha bı ay yeni bittiDoktor size bu durum için ne söyledi? Daha önce ameliyat olmadığım için bir bilgim yok
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinYani zamana bırakmakta fayda var, benzer deneyim yaşamış kişilerin konularına bakmaya devam edersiniz belki bilgisi olan da yazar. Umarım istediğiniz hale gelir. Olmadı bir yıl sonrasında doktora tekrar danışırsınız ya da farklı doktor görüşleri de alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederimBence çok tatlı olmuş bütün olarak baktığım zaman ben sevdim. Yüz tam bir uyum içerisinde olmuş yani
Tabi yine paylaşırsınız ama ben bütün olarak baktığım zaman gerçekten beğendim, yüzle uyumlu bir burun olduğunu düşünüyorumbı ay sonra yine foto paylaşırım belki farkeder
Ya çok teşekkür ederim kimse farketmiyor sanırım kaydıraklı daha kavisli yüzümü değiştirecek bı burun bekliyorlardı.Bazen ben de acaba çok mu düz az kavis nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum ama yüzümün çok değişmesi de benim kolay alınabilecegim bı durum olmazdı, tekrar çok teşekkür ederim moral olduTabi yine paylaşırsınız ama ben bütün olarak baktığım zaman gerçekten beğendim, yüzle uyumlu bir burun olduğunu düşünüyorum
Açıkçası ben de öyle kaydırak görünümlü burunları çok beğeniyorum ama öyle bir burnun doğal olma ihtimali aşırı düşük bir ihtimal. Burnunu nereye yaptırdın sorularını devamlı duymak istemezdim. O yüzden bence en güzeli öyle çok da yaptırmış gibi durmayan bir burun. Bütçem olursa ben de yaptırmak istiyorum. Doktora sadece kemeri almasını ve düşük kısmı kaldırmasını isteyeceğim dümdüz bir burun olsun doğal görünsün benim tercihim bu yöndeYa çok teşekkür ederim kimse farketmiyor sanırım kaydıraklı daha kavisli yüzümü değiştirecek bı burun bekliyorlardı.Bazen ben de acaba çok mu düz az kavis nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum ama yüzümün çok değişmesi de benim kolay alınabilecegim bı durum olmazdı, tekrar çok teşekkür ederim moral oldu
Aynen onlar çok belli oluyor ama kendinde nasıl durabilecegini de merak ediyorAçıkçası ben de öyle kaydırak görünümlü burunları çok beğeniyorum ama öyle bir burnun doğal olma ihtimali aşırı düşük bir ihtimal. Burnunu nereye yaptırdın sorularını devamlı duymak istemezdim. O yüzden bence en güzeli öyle çok da yaptırmış gibi durmayan bir burun. Bütçem olursa ben de yaptırmak istiyorum. Doktora sadece kemeri almasını ve düşük kısmı kaldırmasını isteyeceğim dümdüz bir burun olsun doğal görünsün benim tercihim bu yönde
Evet bunu ben de duydum kalın derili burna öyle her şekil verilemiyor sanırım. Acaba benim burnun yapısı nasıl sırf bunu öğrenmek için kontrole gitmek istiyorumkalın derilisin olduğu kadar
Aynen doktor seçimi,insanın şansı, vücudunun vereceği reaksiyon, sonrasında olabilecek büyük küçük olumsuzluklar nedeniyle burun ameliyatıin en kolay kısmı aslında ameliyatın kendisi. Sonrası sıkıntıEvet bunu ben de duydum kalın derili burna öyle her şekil verilemiyor sanırım. Acaba benim burnun yapısı nasıl sırf bunu öğrenmek için kontrole gitmek istiyorumteşekkür ederim, benim maddi imkanım pek iyi değil o yüzden iyi ve içimi rahatlatan bir doktor bulamazsam ameliyat olmam çünkü revizyon dünya para ameliyat olup mağdur olan çok insan var. Kendi burnumla idare ederim olmadı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?