Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolcnm yardımn için... birbirine geçiişli diğer odamla da uyumlu olacak bu şekilde sanırım...bu da diğer odam
Eki Görüntüle 600632
kızlar odamı çok seviyorum ama duvardaki pano bu odaya göre fazlaca klasik kçtı.. biraz renklendirmek,daha modern bi hava katmak istiyorum fikirlerniz var mı acaba????
buarada birazcık dağınıkmış konsolumun üzeri onu görmezden gelirsenz sevinirim
Eki Görüntüle 600625 Eki Görüntüle 600626
Eki Görüntüle 600629 bu da hoş.... benm perdemn altı sade stor olduu için bunun gibi durur sanırım
bence kesinlikle turkuaz kullanın kırmızı-s,yah-beyaz-gri kombininden gına geldi artık. son 3-4 yıldır evlenen her 5 kişinin 6sında bu kombinasyon var. yarın bigün fotoğraflara bakarken herkesin evi birbirinin aynı gibi gelecek.
turkuaz yakışır bu odaya, paşabahçede çok güzel turkuaz aksesuarlar var onlardan da alırsınız bir de modern bir tablo yeterli zaten oda yeterince desenli çünkü.
kızlar odamı çok seviyorum ama duvardaki pano bu odaya göre fazlaca klasik kçtı.. biraz renklendirmek,daha modern bi hava katmak istiyorum fikirlerniz var mı acaba????
buarada birazcık dağınıkmış konsolumun üzeri onu görmezden gelirsenz sevinirim
Eki Görüntüle 600625 Eki Görüntüle 600626