• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odamı renklendirmek için fikir istiyorum.... duvara pano olabilir...

bu panolardan hangisi daha hoş duruyo sizce
bi de benim renklendirmeye çalştığım salonumla oturma odam geçişli oturma odam kırmızılı.... sanırım kırmızılı canlandırmak daha iyi olacak?
$Bevidea-tablo-24.webp$Bevidea-tablo-182.webp

2. olan bence çok güzel olur çünkü herşeyin beyaz-gri olduğundan donuk duruyo sıcak renkler tercih etmen gerekir diye düşünüyorum ve 2.yi seçiyorum (:

2. olan bence çok güzel olur çünkü herşeyin beyaz-gri olduğundan donuk duruyo sıcak renkler tercih etmen gerekir diye düşünüyorum ve 2.yi seçiyorum (:

sağolcnm yardımn için... birbirine geçiişli diğer odamla da uyumlu olacak bu şekilde sanırım...bu da diğer odam
$P1020950.webp

hepinize teşekkrler arkadaşlar... buarada canvas tablolar var çok da uygun fiyata 20 tl ye... ilgileniyosanz sitenin adını özel msj atabilirim burda yasak sanrm :34:

odanız mobilyanız çok hoş.
ama bence koltuklarınızı öncelikle tren havasından kurtarmalısınız.
belki berjerleri masanın önüne çaprazlayabilirsiniz.

renklendirme için ise maaliyeti düşük olacak bir öneri;
küçük minderlerinizin yüzlerini değiştirmek ve o tonlarda bir tablo asmak işinize yara diye düşünüyorum :34:

Bildiğim kadarıyla fon perdelerin fiyatı biraz tuzlu. Ve 1 yıl içinde kendi evimize taşınacağız dediğin için yeni salonuna yeni perde yaptırman vs gerekirse baştan düşünürsün. Bir yandan da pencereler çok geniş olmadığı için bir de fon eklediğinde iyice dar görünebilir.

Bence aksesuarlarla işi halledebilirsin. Bu yastıkları beğeniyorsan aralarına 2şer tane de düz kırmızı-bordo yüzlü yastıklar alabilirsin(mevcut yüzler zaten desenli olduğu için ayrı desenli birşeyler eklersen iyice karışabilir diye düz desensiz diyorum).

Ayrıca kırmızı-siyah bir tablo ve masanın köşesine Benjamin(yukardaki yeşil bitkiye benzeyen bir saksı bitkisi) veya Skays alsan(bu da koyu renk yapraklı bir bitki) koyabilirsin.

Diğer yandan tekli koltukların konumunu değiştirmek de odanın sıra düzenini değiştirmek açısından çok güzel olabilir.

Ama herşeyden önce mobilyaların çok güzel ve böyle ufak dokunuşlarla daha çok içine sinecek hale getirebilirsin;)

ben diğer yorumları okuyamadı belki bahsi geçmiştir ama tabloyu çok yukarı asmışsınız pek hoş gelmiyor göze koltuğa daha yakın mesafeye asarsanız daha çok kendini gösterir bence..bir de dikkatimi çeken odanın yerleşme düzeni aslında masa yerine tekli koltukları koysanız kanepeleri de teklilere yaklaştırsanız devamlı masada yemek yenmiyorsa duvara yakın da koyabilirsiniz ya da aynalı büfenin önüne olabilir masa... böyle koltuklar yan yana tren gibi olmuş ..bir de griye en yakışan siyah ve kırmızı elbette bu renklerde aksesuarlar olabilir aynanın önüne bu tarz aksesuarlar perdeye kruvazeye çok yakışan kırmızılı bi madalyon veya yanlarına kırmızılı bi japon fon olabilir sanki...
k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-siyah-beyaz-porselen-salon-s%C3%BCs-e%C5%9Fyas%C4%B1-modelleri.jpg

bu linkte de şu anda .ok hoş kırmızılı aksesuarlar var indirimde...
http://www.dekoreko.com/kampanya/seremella-1217.html

kızlar odamı çok seviyorum ama duvardaki pano bu odaya göre fazlaca klasik kçtı.. biraz renklendirmek,daha modern bi hava katmak istiyorum fikirlerniz var mı acaba????
buarada birazcık dağınıkmış konsolumun üzeri onu görmezden gelirsenz sevinirim :1:

Eki Görüntüle 600625 Eki Görüntüle 600626

kırmızı objeler kullan bence griyle kırmızı çok yakışıyor bence kanvas tablola küçük kırmızı vazolar yada şamdan olabilir

Eki Görüntüle 600629 bu da hoş.... benm perdemn altı sade stor olduu için bunun gibi durur sanırım

bence kesinlikle turkuaz kullanın kırmızı-s,yah-beyaz-gri kombininden gına geldi artık. son 3-4 yıldır evlenen her 5 kişinin 6sında bu kombinasyon var. yarın bigün fotoğraflara bakarken herkesin evi birbirinin aynı gibi gelecek.

turkuaz yakışır bu odaya, paşabahçede çok güzel turkuaz aksesuarlar var onlardan da alırsınız bir de modern bir tablo yeterli zaten oda yeterince desenli çünkü.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle hepinize fikirlerniz için teşekkür ederim.. koltukların düzenine gelince , mobilyaları odaya zor sığdırdık :26: koltuklar ancak o şeklde oluyor çünkü salonum öyle büyük bi salon değil. inş. seneye geçeceğim evin büyük bir salonu var rahat rahat koycam.. ben ilk eşyalarım geldğnde acaba teklileri koymasam mı die bil düşündüm yani, haklıısnız o konuda..:34: fikirlernizi değerlendireceğim.. öncelikle güzel bi çiçek alıcam büyük yeşillikli, sonra kırmızı siyahlı bir tablo ve kırmızılı küçük yastıklar... ve kruvazenin ortasına da kırmızılı bir topuz

o tabloyu kaldırıp enine 3-5 parça canvas tablo koyabilirsin
odaya haraket getireceğine eminim :))
şunun gibi
$Cicek-desenli-Kanvas-saay-modeli.webp
bu arada internetten kendi resminizi de bu şekilde yapabileceğiniz pek çok site var
yemmyeşil bir mekanda canlı renkte elbislerle çekirdiğiniz bir resmin tablosunu da koyabilirsiniz,hem evinize canlı bir enerji verir..

kırmızı ya da morla renklendir canım yastıklarını aynı çıçek desenlerınden kırmızılı ya da morlu olarak ayarla ve perdelerine sarkaç al kırmızı tabloda kullanabılırsın superolur ayrıca benım salonum da aynı tonlarda:DDDD koltuklarda arkadaşımın koltuklarının aynısı istikbalden:DD

bence kesinlikle turkuaz kullanın kırmızı-s,yah-beyaz-gri kombininden gına geldi artık. son 3-4 yıldır evlenen her 5 kişinin 6sında bu kombinasyon var. yarın bigün fotoğraflara bakarken herkesin evi birbirinin aynı gibi gelecek.

turkuaz yakışır bu odaya, paşabahçede çok güzel turkuaz aksesuarlar var onlardan da alırsınız bir de modern bir tablo yeterli zaten oda yeterince desenli çünkü.

gerçekten bu görüntü çok hoş

merhaba .ve güle güle otur ...

masanın yeri yanlış olmuş canım ,kapı girinşindeki konsolun yerinde olması daha uygun .

pencere altınada koltuklardan biri olsa daha iyi olur .
aslında mobilyaların güzel fakat duvar renlinle çok uyumsuz birazda o sıkmış . kendi evinde salonunun duvarlarını bu mobilyene göre seç .kagırda olabilir .

renk açısından ise yukardaki mesajındaki deşiklikler şimdlik uygun.kırmızı diyorum diger odanlada uyumlu olur .. kendi evine geçincede fon perdesini renkledirirsin :34:

Son düzenleme:
kızlar odamı çok seviyorum ama duvardaki pano bu odaya göre fazlaca klasik kçtı.. biraz renklendirmek,daha modern bi hava katmak istiyorum fikirlerniz var mı acaba????
buarada birazcık dağınıkmış konsolumun üzeri onu görmezden gelirsenz sevinirim :1:

Eki Görüntüle 600625 Eki Görüntüle 600626

odanız zaten çok güzel yastık kılıflarını niye değiştireceksiniz ki sadece kırmızılı bir tablo bikaç obje bile havayı değiştirmeye yetecektir.cafederins diye bi arkadaş var ablasının ev esimlerini koymuştu bence size çok iyi fikir verir.kırmızı fonları falan vardı cafederins diye yazarsanız google ye blogdan fotolara ulaşabilirsiniz:)))))

İlk gözüme çarpan,tablonun aşırı yukarıda olması.Neredeyse tavana değiyor.
Tablolar her zaman göz hizasında olmalı.En azından kartonpiyerle koltuk arasını ortalayabilirdiniz.

Odanızın yumuşak bir tonlaması var.Bu yüzden,kırmızı,mor gibi canlı renklerin alakasız kaçıp,sırıtacağını düşünüyorum.
Onun yerine,pastel pembe,pastel mavi ve lila renkler daha çok yakışacaktır.
Tek bir renkte aksesuar seçmek yerine,pastel tonlarda karışık renkler tercih edilebilir.

Duvarlarınız sarıya çalan bir krem renginde sanırım.
Daha griye bakan bir kırık beyaz olsa idi,bir duvarı gri-mavi tonunda boyamanızı önerirdim.

Ben olsam,bu odaya,kırlentle renk vermeyi düşünmem.
Kırlentleriniz desenli ve halıyla takım.Renkli kırlent,karmaşa yaratacaktır.

Büfenin üzerindeki resimleri azaltıp,1 küçük,1 büyük çerçeve bırakabilirsiniz.
Çerçeveler yerine,şamdan ve başka renkli aksesuarlar kullanabilirsiniz.
Yemek masasının üzerine,pastel renkli bir runner ve renkli çiçekler,bir köşeye canlı yeşil bitki saksısı...
Bu arada büfe ve yemek masası birbirine yakın olmalı.
Ve avizeniz daha büyük olabilir.

Back
X