• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odamı renklendirmek için fikir istiyorum.... duvara pano olabilir...

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlar odamı çok seviyorum ama duvardaki pano bu odaya göre fazlaca klasik kçtı.. biraz renklendirmek,daha modern bi hava katmak istiyorum fikirlerniz var mı acaba????
buarada birazcık dağınıkmış konsolumun üzeri onu görmezden gelirsenz sevinirim :1:

$P1030387.webp$P1030388.webp

çok şık ama gözlerim nedense cart kırmızı veya turuncu tonları bir şeyler aradı. koltuklarınızın yastıklarını kırmızı kaplayabilirsiniz ve büyük kırmızı vazolar, kırmızı ağırlıklı kocaman bir tablo da duvara. ve bitki kullanabilirsiniz. yeşil büyük bitkiler var. renk ve canlılık katar salonunuza.

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 266
gerçekten donuk bir ortam var oda da
renkli tablolar çicekler kulanabilirsin
ve neden bu kadar küçük bir yere koltukları sıkıştırmışsınız nereye baksam koltuk var hay maşallah
:50:

Hımm sadece tekstil ürünlerini değiştirerek daha renkli, daha modern bir hale getirebilirsiniz bence bu odayı. Perdeleri değiştirmeniz, masanın üstüne farklı renkte bir örtü sermeniz, koltuk minderleri için istediğiniz kumaştan kılıflar hazırlamanız bütün evi değiştirmeye yeter.

Bir de masanın ortasındaki çiçeği başka bir yere kaldırıp oraya renkli bir vazo ya da 3lü obje setlerinden alsanız güzel gözükür bence.

gerçekten donuk bir ortam var oda da
renkli tablolar çicekler kulanabilirsin
ve neden bu kadar küçük bir yere koltukları sıkıştırmışsınız nereye baksam koltuk var hay maşallah
:50:

kiracı olunca böyle oluyo maalesef :) inş. 1 yıla kadar kendi evimize geçnce geniş bi salonumuz olacak... :34:

çok şık ama gözlerim nedense cart kırmızı veya turuncu tonları bir şeyler aradı. koltuklarınızın yastıklarını kırmızı kaplayabilirsiniz ve büyük kırmızı vazolar, kırmızı ağırlıklı kocaman bir tablo da duvara. ve bitki kullanabilirsiniz. yeşil büyük bitkiler var. renk ve canlılık katar salonunuza.

kırmızı topuz düşünüyodum aslında perdemin ortasında sarkacak... perdenin yanlarına da kırmızı fon yaptırsam die düşünüyorum da ... gri siyah kırmızı çok mu karışık olur acaba die de düşnmüyo değilim... yastıklarım takımın orjinali onları bozmaya kıyamıyorum ama :1: kırmızı bi tablo ve kırmızı topuz bi de perdemin yanlarına kırmızı fon nasıl durur kii

Hımm sadece tekstil ürünlerini değiştirerek daha renkli, daha modern bir hale getirebilirsiniz bence bu odayı. Perdeleri değiştirmeniz, masanın üstüne farklı renkte bir örtü sermeniz, koltuk minderleri için istediğiniz kumaştan kılıflar hazırlamanız bütün evi değiştirmeye yeter.

Bir de masanın ortasındaki çiçeği başka bir yere kaldırıp oraya renkli bir vazo ya da 3lü obje setlerinden alsanız güzel gözükür bence.

perdelermimi daha yeni diktirdim ama... değiştiremem de belki yanlara fon nasıl durabilir

Canım kırmızı-siyah-gri müthiş renk uyumu olur şahsen benim evim tamamen öyle çok karışık olmuyor yani aralara serpiştirirsen (:

Mobilyalarınız vs. bence güzel. Sadece biraz renk lazım. Turkuaz tonlarında bir fon perdesi, biraz daha modern içinde turkuaz tonlarını barındıran bir tablo kullansanız; evin atmosferi oldukça değişecektir. Tablo, şuan sizde var olandan biraz daha büyük olabilir. Yastıkların kılıfını vs. değiştirmek koltuklarınızın orjinalliği bozacağını düşünüyorsanız, yine aynı tonlarda başka aksesuarlar da kullanabilirsiniz. Ama bu benim için sorun değil diyorsanız, yaptıracağınız fon perdenin kumaşından bir iki yastık kılıfıda diktirebilirsiniz...

Canım kırmızı-siyah-gri müthiş renk uyumu olur şahsen benim evim tamamen öyle çok karışık olmuyor yani aralara serpiştirirsen (:

resmi varsa paylaşabilir misin fikir olur bana da :44: araya da nereye ve nasıl ?? bu konuda kararsızım... :34:

bi de camlarım o kadar geniş değil... fon da eklenince çok mu boğmuş olur pencere kısmını??? fonları kaç cm lik yapmak gerekir acaba

ya da yanlara şöyle japon perdelerden fon nasıl durur tabi kırmızı düşünelim bunu

$Japon Kruvaze Perde Modeli.webp

$298969_w640_h640_fotoraf06371.webp bu da hoş.... benm perdemn altı sade stor olduu için bunun gibi durur sanırım

bi de camlarım o kadar geniş değil... fon da eklenince çok mu boğmuş olur pencere kısmını??? fonları kaç cm lik yapmak gerekir acaba

ben perdecilik terimlerinden pek anlamam ama fon perdelerde çeşit çeşit. Kapanacak tarzda yani açılıp, güneşlik gibi kullanılacak tarzda yaptırırsanız geniş olur; dar yani süslük fonlardan yaptırmanız gerekiyor. Sadece renk versin diye. Perdeciler size yol gösterir o konuda.

bu bizim çalışma odamız canım salonu çekemedim dağınık olduğu için:1:

buda hol yapıstırmanın üstünde kırmızı siyah cerceveler var tam cekememişim bu saatte bu kadar oldu kusura bakma canım:1: en azından fikir olur (:

Eki Görüntüle 600629 bu da hoş.... benm perdemn altı sade stor olduu için bunun gibi durur sanırım

:) benim dediğim gibi turkuaz rengi kullanılmış ve dediğim tarz fon kulanılmış. Fon perdeniz desenli olmasın bence. Renk seçimi size kalmış ama kırmızı,siyah,beyaz üçlüsü sık kullanılan bir kombin. Bence farkı renkler düşünmelisiniz...

bu bizim çalışma odamız canım salonu çekemedim dağınık olduğu için:1:

buda hol yapıstırmanın üstünde kırmızı siyah cerceveler var tam cekememişim bu saatte bu kadar oldu kusura bakma canım:1: en azından fikir olur (:

hımmmm güzel durmuş cidden ama o çalışma odasında eşit ağırlıkta kırmızı siyah gri... benm odam beyaz ve gri ağırlıklı... bi de şu aşağıda eklediğim japon perde fonlara bakar mısın onlar nasıl olur peki sence tatlım :44: buarada sticker çok hoşşş...nerden aldın onuuuu :)

Canım fon perdelerde çok güzel gözüküyor ama beyaz gri gibi renklerin yanında patlayacak renk kullanman gerekiyor yani serpiştir derken onu demek istedim beyazda var fotoda ama tam cekememişim stickeri tekzen den almıştım canım (:

Back
X