• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda kapıları için fikirlerinize ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hazall_24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben dekorasyoncu olduğum için çok karşılaştığım bir durum , ama oda kapılarında beyaz çok çiğ kalıyor evinizin aydınlık göstermesi için açık renk istiyorsanız önereceğim ren kırık beyazdır, krem rengiyle karıştırılmasın bu fil dişine yakın bir renktir. kırık beyaz demeniz

meraba arkadaşım.benim kendi ewimizdeki kapılar beyaz.ewi daha geniş ve ferah gösteriyo.evlendiğimde oturcağım evin kapılarını bile beyaz seçtim.insanın ruhu daralıo koyu renk kapılarda.beyazı seçmeni tercih ederim.kahve kapılardan daha güzel ve toz da belli etmio

bende evimde kırık beyaz amerikan kapı kullanıyorum ve çok memnunum temizliğinden yana da hiçbi sorun yok,ayrıca evi çok ferah gösteriyor ,koyu renk daha çok toz belli eder gibime geliyor.

beyaz güzeldir....ama her güzel şey için fedakarlık gerekir ... -tatlicadiarzu-

kir tutar ..iz kalır sararır zamanla .. vs..ev hanımı iseniz uğraşırsınız belki..ama çalışan bir bayan iseniz her şeyin pratiğini kullanmalısınız ..kendiniz için...

ayrıca yerlerle de uyumlu olmalı kapılar..

ben kapılarımı beyaz yada yere kadar camlı istiodum süper kapılar bulmuştum ..ama kullananları dinleyince vazgeçtim..koyu renk kapılar da çok toz belli ediyor..

babanemin kapıları beyaz renk.. bikaç yıl sonra kreme dönüyorlar...yazlıktaki kapılar koyu kahve her gün sil hergün tozlanıyorlar :) annemin kapıları armut rengi şahane sorunsuz :)
benim kapılarım da akçaağaç sorunsuz :)

ama dediğim gibi zamanınız var ise gözünüz de istiyorsa beyaz yaptırın gitsinhihoyyyt

bayanlar benımde bır sorum olacak..
krem eskıtme sarı ıle eskıtılmış nasıl bır butundur acaba bılgısı olan varmı?
mumkunse resımde ekleyebılırımı..

evin stili önemli bu konuda kapılar çok önemli beyaz kapı daha modern,antikalarla tahta rengi kapı gider sen en iyisi krem yap çok güzel ve zengin durur.beyaz kapı sanki çiğ düşüyor evlere

Beyaz renk kapı bence güzel çünkü duvarları hangi renge boyarsak boyayalım uyum sağlıyor.

bence kapılar ya bembeyaz yada kiraz ağacı renginde olmalı ama ev küçükse ki benim evim küçücük,kesinlikle bembeyaz kapılar en iyisi,ayrıca şunuda söylemeliyim;koyu renk kapı bütüm çizilmeleri hataları belli ediyor,beyaz kapı ise belli etmiyor sadece düzenli silinmesi gerekiyor,oda önemli değil:)

Arkadaşlar akordiyon kapı yaptıran, kullanan var mı? Salonum ve banyom küçük.. ilerde kapılarını akordiyon olarak değiştirmek istiyorum daha ferah ve rahat olsun diye..
Bilginiz, fikriniz varsa lütfen yazar mısınız... teşekkürler

Kesinlikle beyaz, her renkle uyum sağlıyor. Koyu renk kapılar insanın ruhunu daraltıyor.

"Arkadaşlar akordiyon kapı yaptıran, kullanan var mı? Salonum ve banyom küçük.. ilerde kapılarını akordiyon olarak değiştirmek istiyorum daha ferah ve rahat olsun diye.."

Ben de beyaz yaptırmayı düşünüyordum ama yorumları okuyunca kafam karıştı çok mu çiğ duruyor beyaz kapı ....Kullanan arkadaşlar ne dersiniz??

bak benim kapının modeli bu olcak rengide beyaz güzel değilmi ?
beyaz beyaz daha güzel aydınlık bir hava verir. sengözlerimebaksanab
hem sordum hem cevapladımm kaydirigubbakcemile3

canterbury01.jpg

Son düzenleme:
yaaa Arkadaşlar akordiyon kapı kullanan bilen hiç mi yok.. hani sürgülü kapı...yeri dar olanlar için..katlanır kapı

Günaydın Melody ,

Ben ullanmadım maalesef yardımcı olamıycam fisfisfis

İnternetten araştır istersen :1rolleyes:

selamlar akordeon kapı için bu siteyi bi inceleyin ben çok beğendim valla. delikafadulden
ilerde bende mutfak kapım için yaptırmayı düşünüyorum hatta banyomu bile ikiyeye böldürebilirim.

047.JPG

046.JPG

067.JPG

074.JPG

086.JPG

088.JPG

sitenin adresi http://www.akordeon.com.tr/tr/index.html

işte benim oda kapılarımm.
yukarıda istedğim modeli koymuştumm ama azıcık daha değiştirdikk modeli.sengözlerimebaksanab

açık renk gerçekten daha ferah gösteriyor.:jeyyar:

resim003bvm.jpg

Kapı Renkleri bu makale bu konuyu ayrıntılı anlatmış

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X