• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda kapıları için fikirlerinize ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hazall_24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hazall_24

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar
küçük bir eviniz olsaydı oda kapıları için beyaz mı, krem mi yoksa koyu renkmi tercih ederdiniz? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var şahsen ben beyaz istiyorum (krem de olabilir) yani açık renk daha aydınlık gösterir gibi geliyor bana ancak bir kaç kişiye sordum çok çabuk çizilir hatalar çok belli olur açık renk kapılarda dediler? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?fisfisfis
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.....a.s.

bembeyaz....
bizi kapılarımız öyle, son zamanlarda her evde amerikan tarzı kapılar var zaten, sizin yerinizde olsam beyaz yaptırırdım hiç düşünmeden.

çok güzel duruyorlar bence.

bak sana birkaç model

bizimkilerin modeli böyle:

amerikan_kapi_398.jpg

bunlar da değişik modeller

10710_9355.JPG

90kapi_1_b.jpg

amerikan%20panel%20kafes%20citali.jpg

amerikan_panel_kapı.jpg

inegol_kapi_dunyasi_b11e684240.jpg

bence beyaz alın, çok güzelleştiriyor evi..a.s.

çizilme konusunda da emin ol koyu renkli olanlarda çizgiler çok daha belli oluyor.
sadece beyaz kapının kapıyı açmaya yerleri biraz kirleniyor ama onu da sıcak ve nemli bezle siliveriyorsun pırıl pırıl oluyor.
onun dışında bir sorun yaşamıyoruz biz.

Merhaba arkadaşlar
küçük bir eviniz olsaydı oda kapıları için beyaz mı, krem mi yoksa koyu renkmi tercih ederdiniz? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var şahsen ben beyaz istiyorum (krem de olabilir) yani açık renk daha aydınlık gösterir gibi geliyor bana ancak bir kaç kişiye sordum çok çabuk çizilir hatalar çok belli olur açık renk kapılarda dediler? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?fisfisfis

canım boya rengine göre değişir...
2 3 sene önce annemler yaptırdı,rengide şampanya renginde boyaları kahverengibe vişne rengi karışımı kapı yaptırdılar odalara...çok harika olmuştu evleri...
kapıları american panel kapılar çok güzel sende istersen ondan yaptır...tabi biraz pahallı onuda söyliyeyim...kaydirigubbakcemile4

Benim evim de küçük
3 tane kapım var zaten
onları da ceviz yaptırdım çok güzel oldu
bir ara istersen çeker yollarım
laminat ceviz diyorlar rengine

Benim evim de küçük
3 tane kapım var zaten
onları da ceviz yaptırdım çok güzel oldu
bir ara istersen çeker yollarım
laminat ceviz diyorlar rengine

canım çekersen resimlerini çok sevinirim teşekkür ederim....a.s.

canım boya rengine göre değişir...
2 3 sene önce annemler yaptırdı,rengide şampanya renginde boyaları kahverengibe vişne rengi karışımı kapı yaptırdılar odalara...çok harika olmuştu evleri...
kapıları american panel kapılar çok güzel sende istersen ondan yaptır...tabi biraz pahallı onuda söyliyeyim...kaydirigubbakcemile4[/QUO

canım ewet amerikan panel kapı tercih ettik bizde. Şimdilerde en çok tutulanlar arasında o var sanırsam.Teşekkürler...:1hug:

bembeyaz....
bizi kapılarımız öyle, son zamanlarda her evde amerikan tarzı kapılar var zaten, sizin yerinizde olsam beyaz yaptırırdım hiç düşünmeden.

çok güzel duruyorlar bence.

bak sana birkaç model

bizimkilerin modeli böyle:

amerikan_kapi_398.jpg

bunlar da değişik modeller

10710_9355.JPG

90kapi_1_b.jpg

amerikan%20panel%20kafes%20citali.jpg

amerikan_panel_kapı.jpg

inegol_kapi_dunyasi_b11e684240.jpg

bence beyaz alın, çok güzelleştiriyor evi..a.s.

çizilme konusunda da emin ol koyu renkli olanlarda çizgiler çok daha belli oluyor.
sadece beyaz kapının kapıyı açmaya yerleri biraz kirleniyor ama onu da sıcak ve nemli bezle siliveriyorsun pırıl pırıl oluyor.
onun dışında bir sorun yaşamıyoruz biz.

Bu resimler harika görünüyor gerçekten bembeyaz çok hoş... Canım çok teşekkürler paylaşımın için....:dance::1hug:

Merhaba arkadaşlar

ha canım bide annemlerin mutfagının kapısıda akordiyon kapı ondanda yaptırırsan çok şık olur...:dance:

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

bence beyaz yaptırma çünkü beyaz çok demode olsu artık sana gönderdiklerimde camlı modeller var bence hoş olur evi daha derin yani geniş gösterir gönderdiğim kapılardaki renkler bence güzel kapılar koyu renk duvarlar caık renk olursa birbirini çok güzel tamamlar mesela kesekağıdı rengi yada krem rengi duvara kayın rengi yada ceviz rengi kapı çok yakışır tabiki benim fikrim karar senin....

bembeyaz bembeyaz bembeyaz :))))
tanıdığım koyu yaptıranların hepsi pişman oldular..

benimde kapılarım koyu kahve rengi hiç beyenmiyorum kapılarımın rengini sinir oluyorum yazın allah nasip ederse amerikan kapı yaptırcam kırem rengi camsız olacak hepsi evimdede 7 tane kapı var mutfama kapı yaptırmıcam

Son düzenleme:
benimde kapılarım koyu kahve rengi hiç beyenmiyorum kapılarımın rengini sinir oluyorum yazın allah nasip ederse amerikan kapı yaptırcam kırem rengi camsız olacak hepsi evimdede 7 tane kapı var mutfama kapı yaptırmıcam

katılıyorum canım sanaa.s.inşallah değiştirirsin.nişanlımın abiside yeni dairesinin kapılarını kahverengi yaptırdı.evin içinde kapılar resmen ben burdayım diyor çok banal:1no2:.
ben kendi dairemize beyaz yaptırdım en iyisi beyaz renk evide aydınlık gösteriyo, camsız ama.. onlar daha agır duruyo. camlılar cok sıradan bence.annesinin evinin kapılarıda krem o renkte hoşuma gitmedi.
beyaz renk yaptır derim emin ol diğerlerinden daha memnun kalırsınyerimseniben. eğer sararma falan yaparsa da spreyi var alıyon sıkıyon yine bembeyaz oluyorkaydirigubbakcemile5

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

bence beyaz yaptırma çünkü beyaz çok demode olsu artık sana gönderdiklerimde camlı modeller var bence hoş olur evi daha derin yani geniş gösterir gönderdiğim kapılardaki renkler bence güzel kapılar koyu renk duvarlar caık renk olursa birbirini çok güzel tamamlar mesela kesekağıdı rengi yada krem rengi duvara kayın rengi yada ceviz rengi kapı çok yakışır tabiki benim fikrim karar senin....

canım resimleri göremedim ama yinede teşekkürler. Ya bilmiyorum işte bende fikir edinmeye çalışıyorum. Şu an oturduğum evde tüm kapılar koyu kahve güzel duruyor ancak çok karanlık görünüyor evin içi ne bileyim beyaz sanki daha aydınlık olur gibi geldi fisfisfis

merhaba; beyaz kapı yaptırmamalısın bence.en azından kırık beyaz ya da krem tercih et.kapıların camlı olması evet bazen genişlik hissi yaratabiliyor fakat yatak odasında camlı kapı asla düşünme derim ben.yani misafir geliyor falan içeri girip kapını kapatıp üstünü değiştirmek istesen falan her ne kadar flu camda olsa...ne bileyim yatak odası özel mekan oraya olmaz camlı bence

Biraz geç oldu ama
bu da benim mutfak kapısı
kendim verdim modelini
spa05922ui3.jpg

Son düzenleme:
canım ben beyazdn yanayım sankı daha sık duruyor

benim kapılarımda beyaz gerçekten çok şık duruyolar. biraz temizliği zor ama olsun evin ferahlığına değer doğrusu koyu renk kapılar iç karatıyor.

koyu renk yani venge rengi falan yaptırma derim ben ama bembeyazda yaptırma krem ve ceviz rengi düşünebilirsin. gayet şık olur.

artık ezberlediniz gerçi ama buda benim evimin kapısı...
ama beN inşallah tadilatta rengini değiştiricem...
kahverengi düşünüyorum bende....
yeşil kapıyı ilk defa görmüş ve şaşrmıştım....
ama genelde herkes farklı bulup beğendi...

Benim de kapılarım beyaz..:lepi:
Gerçi salonumda ve mutfağımda kapı yok..naniknanik
Yatak odam camsız beyaz kapı..
Minik 2 oda var,onların yarısı cam diğer yarısı yine beyaz kapılar..
Çok çok memnunum,annemin evindeyken de hep beyaz kapılarımız vardı..
Ben çok seviyorum görüntüsünü..hihoyyyt

Back
X