- 3 Ağustos 2012
- 5.215
- 15.142
- 448
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Hiç öyle deme valla ilginç geliyor ama yapanlar varVay be ne lokummuş arkadaş
Ben tam inanmadım ya neyse
Kimse iki üç lokum için bunu yapmaz lokum bu ya hayırda şerde dağıtılan kimsenin yemediği lokum ha bide kuş lokumu
Ayıp ya
Siz niye bu kadar pasifsiniz ben bunu anlayamadım. Diyemediniz mi senin bedelin 3 tane lokum kadar diye. Kızlaaar lütfen kendinizi savunun haksızlığa uğradığını düşünüyorsanız.Merhaba. Benim acil fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 26 yaşındayım. Oda arkadaşım da 24 yaşında. Ben mimarlık okuyordum. Kalan projelerim için üniversiteye gidiyordum. Şöyle ki kalacak yer konusunu bu sene son zamanlara bıraktığımdan istediğim gibi yer tutamadım. Tek kişilik yer tutmak isterdim. Ancak hem kendini yalnız hissettiğimden hem de zaten yer bulamadığından 2 kişilik oda tuttum. Ortak kullanım alanı ise 4 kişilik. Şimdi ben gece ders çalışırken kendime ait aburcubur kalmamıştı. Ve buzdolabında arkadaşımın kuş lokumu vardı, ben de birkaç tane yedim ve bunu arkadaşıma bildirmeyi unutmuşum. Ama daha önce izinsiz bir şeyini kullanmamıştım. Sonra o, bunu fark edince, sen niye benim arkamdan iş çeviriyorsun falan dedi. Ben de söylemeyi unutmuşum kusura bakma, özür dilerim dedim ve ona yeni kuş lokumu hediye ettim, ama kabul etmedi. Ve ertesi sabah kahvaltıda benim ayağıma bastı ve tuhaf ve gıcık davranmaya başladı. Mesela, ortak alanın temizliğini bölüşürken ocağı senin temizlenen gerekiyor, temizlersin vs gibisinden. Ki en fazla temizliği ben yapıyorum genelde. Sonra, ben ders çalışacağım, çok konu var diye of ya falan demiştim ama finale hazırladığım için. O da bana dedi ki bir daha bana of yaa deme tamam mı burası benim de odam dedi ama gıcık bir şekilde. Ben de "ben sana demedim, kendi kendime çok fazla konu var diye dedim" dedim. Sonra ben geceyarısı üstümü örtmek için bazanın altından battaniye aldım, çünkü çok üşümüştüm, keşke almasaydım.O da sanmış ki odanın içinde terliklerle dolaşıp onu uyandırmaya çalışıyorum sanmış. Bana dedi ki gecenin bu saatinde terliklerle odanın içinde dolaşıyorsun vs dedi. Ben de terlikle dolaştığım yok, battaniye almak için kalktım dedim. Yalan söyleme, yalancısın, aldıklarının hepsini geri vereceksin falan dedi. Sonra ben de ağladım, yeter artık ya ben de bir insanım falan dedim. O da sen insan mısın, sen insan değilsin, nankörsün falan dedi. Ben de şu anda sabah olmasını bekliyorum bu odadan gitmek için, artık seninle aynı odada kalmak istemiyorum dedim. O da iyi edersin falan dedi. Bir kuş lokumunu arkadan iş çevirmeye bağlayanı da ilk defa duydum dedim ben de. O da almayacaksın abi, kes sesini, seninle muhatap olmak istemiyorum dedi. Ben de sen kes, çok meraklıydım seninle muhatap olmaya dedim. Sonra pansiyon yöneriticisiyle oda değişikliği için konuştum ama yer yok diyor, kabul etmiyor, başka çareniz yok, birbirinizle kalmanız gerekiyor diyor. Sonra biz onunla whatsapptan konuştuk tekrar gitmene ben sebep olmak istemiyorum vs, ama bir baktım beni instagramdan engellemiş. Ki biz önceden çok yakın arkadaştık, şimdi böyle oldu. Beni instagramdan engelleyen biriyle nasıl aynı odada kalmaya devam edeceğim bilmiyorum, gerçekten hiç istemiyorum artık. Ben o şehre gittiğimde zor durumdayım, bana yardımı dokunmuştu.Anlaşamadığımız nokta, hep kendi dediği olsun istiyor ve diğer 2 kızı arada bozuyor mesela beni bozamıyor.Yerime başkasını bulamadım. Ve ondan özür dilemeli miyim, nasıl davranmalıyım?
Sizin yurt bayağı olgunmuş bizim oda 8 kişilikti bundan beterdi.. Sonuçta liseden yeni çıkmış çocuklar çoğunlukta, çok görmemek lazımBe ne ya liseli kiz cocuklari gibi..Sasirdim dogrusu..Yurt doneminde 12 kisilik bir oda da kaldim.Hic boyle seyler yasamadim..
Yüzde problemi gibi nasıl %Ben sizi 100% hatali buldum. Kac yasinda kadinsiniz, acinizdan ölmediniz ya, bir kerede abur cubur olmadan ders calisin. Yaptiginiz cok yanlis.
Yanlış anlamayın ama tam bir ergen tartışması olmuşMerhaba. Benim acil fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 26 yaşındayım. Oda arkadaşım da 24 yaşında. Ben mimarlık okuyordum. Kalan projelerim için üniversiteye gidiyordum. Şöyle ki kalacak yer konusunu bu sene son zamanlara bıraktığımdan istediğim gibi yer tutamadım. Tek kişilik yer tutmak isterdim. Ancak hem kendini yalnız hissettiğimden hem de zaten yer bulamadığından 2 kişilik oda tuttum. Ortak kullanım alanı ise 4 kişilik. Şimdi ben gece ders çalışırken kendime ait aburcubur kalmamıştı. Ve buzdolabında arkadaşımın kuş lokumu vardı, ben de birkaç tane yedim ve bunu arkadaşıma bildirmeyi unutmuşum. Ama daha önce izinsiz bir şeyini kullanmamıştım. Sonra o, bunu fark edince, sen niye benim arkamdan iş çeviriyorsun falan dedi. Ben de söylemeyi unutmuşum kusura bakma, özür dilerim dedim ve ona yeni kuş lokumu hediye ettim, ama kabul etmedi. Ve ertesi sabah kahvaltıda benim ayağıma bastı ve tuhaf ve gıcık davranmaya başladı. Mesela, ortak alanın temizliğini bölüşürken ocağı senin temizlenen gerekiyor, temizlersin vs gibisinden. Ki en fazla temizliği ben yapıyorum genelde. Sonra, ben ders çalışacağım, çok konu var diye of ya falan demiştim ama finale hazırladığım için. O da bana dedi ki bir daha bana of yaa deme tamam mı burası benim de odam dedi ama gıcık bir şekilde. Ben de "ben sana demedim, kendi kendime çok fazla konu var diye dedim" dedim. Sonra ben geceyarısı üstümü örtmek için bazanın altından battaniye aldım, çünkü çok üşümüştüm, keşke almasaydım.O da sanmış ki odanın içinde terliklerle dolaşıp onu uyandırmaya çalışıyorum sanmış. Bana dedi ki gecenin bu saatinde terliklerle odanın içinde dolaşıyorsun vs dedi. Ben de terlikle dolaştığım yok, battaniye almak için kalktım dedim. Yalan söyleme, yalancısın, aldıklarının hepsini geri vereceksin falan dedi. Sonra ben de ağladım, yeter artık ya ben de bir insanım falan dedim. O da sen insan mısın, sen insan değilsin, nankörsün falan dedi. Ben de şu anda sabah olmasını bekliyorum bu odadan gitmek için, artık seninle aynı odada kalmak istemiyorum dedim. O da iyi edersin falan dedi. Bir kuş lokumunu arkadan iş çevirmeye bağlayanı da ilk defa duydum dedim ben de. O da almayacaksın abi, kes sesini, seninle muhatap olmak istemiyorum dedi. Ben de sen kes, çok meraklıydım seninle muhatap olmaya dedim. Sonra pansiyon yöneriticisiyle oda değişikliği için konuştum ama yer yok diyor, kabul etmiyor, başka çareniz yok, birbirinizle kalmanız gerekiyor diyor. Sonra biz onunla whatsapptan konuştuk tekrar gitmene ben sebep olmak istemiyorum vs, ama bir baktım beni instagramdan engellemiş. Ki biz önceden çok yakın arkadaştık, şimdi böyle oldu. Beni instagramdan engelleyen biriyle nasıl aynı odada kalmaya devam edeceğim bilmiyorum, gerçekten hiç istemiyorum artık. Ben o şehre gittiğimde zor durumdayım, bana yardımı dokunmuştu.Anlaşamadığımız nokta, hep kendi dediği olsun istiyor ve diğer 2 kızı arada bozuyor mesela beni bozamıyor.Yerime başkasını bulamadım. Ve ondan özür dilemeli miyim, nasıl davranmalıyım?
Yüzde problemi gibi nasıl %hata.. Çikolata açlığı değil tatlı krizini gideriyor, bir yeri de şişebilir hem canı çok çektiği için..
Şaka mı bu hayır yaşlar da küçük değil yani 17-18 olsa anlarım kısmen yaniMerhaba. Benim acil fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 26 yaşındayım. Oda arkadaşım da 24 yaşında. Ben mimarlık okuyordum. Kalan projelerim için üniversiteye gidiyordum. Şöyle ki kalacak yer konusunu bu sene son zamanlara bıraktığımdan istediğim gibi yer tutamadım. Tek kişilik yer tutmak isterdim. Ancak hem kendini yalnız hissettiğimden hem de zaten yer bulamadığından 2 kişilik oda tuttum. Ortak kullanım alanı ise 4 kişilik. Şimdi ben gece ders çalışırken kendime ait aburcubur kalmamıştı. Ve buzdolabında arkadaşımın kuş lokumu vardı, ben de birkaç tane yedim ve bunu arkadaşıma bildirmeyi unutmuşum. Ama daha önce izinsiz bir şeyini kullanmamıştım. Sonra o, bunu fark edince, sen niye benim arkamdan iş çeviriyorsun falan dedi. Ben de söylemeyi unutmuşum kusura bakma, özür dilerim dedim ve ona yeni kuş lokumu hediye ettim, ama kabul etmedi. Ve ertesi sabah kahvaltıda benim ayağıma bastı ve tuhaf ve gıcık davranmaya başladı. Mesela, ortak alanın temizliğini bölüşürken ocağı senin temizlenen gerekiyor, temizlersin vs gibisinden. Ki en fazla temizliği ben yapıyorum genelde. Sonra, ben ders çalışacağım, çok konu var diye of ya falan demiştim ama finale hazırladığım için. O da bana dedi ki bir daha bana of yaa deme tamam mı burası benim de odam dedi ama gıcık bir şekilde. Ben de "ben sana demedim, kendi kendime çok fazla konu var diye dedim" dedim. Sonra ben geceyarısı üstümü örtmek için bazanın altından battaniye aldım, çünkü çok üşümüştüm, keşke almasaydım.O da sanmış ki odanın içinde terliklerle dolaşıp onu uyandırmaya çalışıyorum sanmış. Bana dedi ki gecenin bu saatinde terliklerle odanın içinde dolaşıyorsun vs dedi. Ben de terlikle dolaştığım yok, battaniye almak için kalktım dedim. Yalan söyleme, yalancısın, aldıklarının hepsini geri vereceksin falan dedi. Sonra ben de ağladım, yeter artık ya ben de bir insanım falan dedim. O da sen insan mısın, sen insan değilsin, nankörsün falan dedi. Ben de şu anda sabah olmasını bekliyorum bu odadan gitmek için, artık seninle aynı odada kalmak istemiyorum dedim. O da iyi edersin falan dedi. Bir kuş lokumunu arkadan iş çevirmeye bağlayanı da ilk defa duydum dedim ben de. O da almayacaksın abi, kes sesini, seninle muhatap olmak istemiyorum dedi. Ben de sen kes, çok meraklıydım seninle muhatap olmaya dedim. Sonra pansiyon yöneriticisiyle oda değişikliği için konuştum ama yer yok diyor, kabul etmiyor, başka çareniz yok, birbirinizle kalmanız gerekiyor diyor. Sonra biz onunla whatsapptan konuştuk tekrar gitmene ben sebep olmak istemiyorum vs, ama bir baktım beni instagramdan engellemiş. Ki biz önceden çok yakın arkadaştık, şimdi böyle oldu. Beni instagramdan engelleyen biriyle nasıl aynı odada kalmaya devam edeceğim bilmiyorum, gerçekten hiç istemiyorum artık. Ben o şehre gittiğimde zor durumdayım, bana yardımı dokunmuştu.Anlaşamadığımız nokta, hep kendi dediği olsun istiyor ve diğer 2 kızı arada bozuyor mesela beni bozamıyor.Yerime başkasını bulamadım. Ve ondan özür dilemeli miyim, nasıl davranmalıyım?
konunun kuş lokumu olmadığı o kadar bariz belli kiMerhaba. Benim acil fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 26 yaşındayım. Oda arkadaşım da 24 yaşında. Ben mimarlık okuyordum. Kalan projelerim için üniversiteye gidiyordum. Şöyle ki kalacak yer konusunu bu sene son zamanlara bıraktığımdan istediğim gibi yer tutamadım. Tek kişilik yer tutmak isterdim. Ancak hem kendini yalnız hissettiğimden hem de zaten yer bulamadığından 2 kişilik oda tuttum. Ortak kullanım alanı ise 4 kişilik. Şimdi ben gece ders çalışırken kendime ait aburcubur kalmamıştı. Ve buzdolabında arkadaşımın kuş lokumu vardı, ben de birkaç tane yedim ve bunu arkadaşıma bildirmeyi unutmuşum. Ama daha önce izinsiz bir şeyini kullanmamıştım. Sonra o, bunu fark edince, sen niye benim arkamdan iş çeviriyorsun falan dedi. Ben de söylemeyi unutmuşum kusura bakma, özür dilerim dedim ve ona yeni kuş lokumu hediye ettim, ama kabul etmedi. Ve ertesi sabah kahvaltıda benim ayağıma bastı ve tuhaf ve gıcık davranmaya başladı. Mesela, ortak alanın temizliğini bölüşürken ocağı senin temizlenen gerekiyor, temizlersin vs gibisinden. Ki en fazla temizliği ben yapıyorum genelde. Sonra, ben ders çalışacağım, çok konu var diye of ya falan demiştim ama finale hazırladığım için. O da bana dedi ki bir daha bana of yaa deme tamam mı burası benim de odam dedi ama gıcık bir şekilde. Ben de "ben sana demedim, kendi kendime çok fazla konu var diye dedim" dedim. Sonra ben geceyarısı üstümü örtmek için bazanın altından battaniye aldım, çünkü çok üşümüştüm, keşke almasaydım.O da sanmış ki odanın içinde terliklerle dolaşıp onu uyandırmaya çalışıyorum sanmış. Bana dedi ki gecenin bu saatinde terliklerle odanın içinde dolaşıyorsun vs dedi. Ben de terlikle dolaştığım yok, battaniye almak için kalktım dedim. Yalan söyleme, yalancısın, aldıklarının hepsini geri vereceksin falan dedi. Sonra ben de ağladım, yeter artık ya ben de bir insanım falan dedim. O da sen insan mısın, sen insan değilsin, nankörsün falan dedi. Ben de şu anda sabah olmasını bekliyorum bu odadan gitmek için, artık seninle aynı odada kalmak istemiyorum dedim. O da iyi edersin falan dedi. Bir kuş lokumunu arkadan iş çevirmeye bağlayanı da ilk defa duydum dedim ben de. O da almayacaksın abi, kes sesini, seninle muhatap olmak istemiyorum dedi. Ben de sen kes, çok meraklıydım seninle muhatap olmaya dedim. Sonra pansiyon yöneriticisiyle oda değişikliği için konuştum ama yer yok diyor, kabul etmiyor, başka çareniz yok, birbirinizle kalmanız gerekiyor diyor. Sonra biz onunla whatsapptan konuştuk tekrar gitmene ben sebep olmak istemiyorum vs, ama bir baktım beni instagramdan engellemiş. Ki biz önceden çok yakın arkadaştık, şimdi böyle oldu. Beni instagramdan engelleyen biriyle nasıl aynı odada kalmaya devam edeceğim bilmiyorum, gerçekten hiç istemiyorum artık. Ben o şehre gittiğimde zor durumdayım, bana yardımı dokunmuştu.Anlaşamadığımız nokta, hep kendi dediği olsun istiyor ve diğer 2 kızı arada bozuyor mesela beni bozamıyor.Yerime başkasını bulamadım. Ve ondan özür dilemeli miyim, nasıl davranmalıyım?
ay neresi şişebilirYüzde problemi gibi nasıl %hata.. Çikolata açlığı değil tatlı krizini gideriyor, bir yeri de şişebilir hem canı çok çektiği için..
Tuhaf geliyor değil mi erkeğin pipisi şişer ya kadın?ay neresi şişebilir
bizim olmayan her gördüğümüz şeyi alıp yiyelim mi o zaman :)
öyle birşey olsa benim heryerim girintili çıkıntılı olurdu yaTuhaf geliyor değil mi erkeğin pipisi şişer ya kadın?Var öyle bir şey ne yazık ki göğsün şişmesi durumu, Google amcaya sorabilirsin.. Hurafe gibi geliyor ama yeyince giden ağrı ve şişlik.. Bazen stresten çıkan kitle bazen canın çektiği şeyden çıkan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?