- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onun kusurunu acmadim zaten sadece mesaj çok fazla küfürlü olduğu için sakin bir şekilde rahatsız olduğumu dile getirdim"başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol"
acıdım arkadaşına.
Ya tabi ki sildim o mesajları tutamam kii ve benim meselem mesaj değil bu kadar buyutmesiydi ama herkes mesaja taktımesajları sılmedın mı hala?
Bunca insana yaydigina göre 3. Kişi sorum değil demek ki. ve ben onun üzerine gitmedim beni aptal yerine koymayı çalışınca dava dedim belki abartı olabilir ama bizim ilişkimiz o özrü kaldirabilirdi bunu kendisi de kabul etti o insanla sürekli aynı yerde yaşıyorum. O kadar ağır mesajları atiyosan bi pardon da dersin heraldeAmma abartmissiniz ya Allahım. Okurken gulsem mi sasirsammi bilemedim inanın. Evet yanlislikla mesajı size atmış, siz de bundan rahatsızlık duymuş bile olsanız aslında bu sevgilisiyle kendi özeli. Insan arkadaşını utandirmamak için siler mesajı hazır o da bişey olmamış gibi davraniyosa sizde öyle davranır uzmezsiniz kimseyi. Bi insan sevgilisiyle ne yaşarsa yasasin tabi ki bunun 3. Bi kişi tarafindan duyulması utanç verici. Nasıl bi arkadaşlık kavramı insaniyet kavramı var bu dönemde hiç anlamiyorum artık. Insan bi ozurdiler bilmemne diye diye arkadasinizin acigini ayibini yüzüne vurmak size ne kazandırdı? Biraz vicdan diyorum ben acikcasi. Kusurları ortmede gece gibi ol denmis değil mi? Yine de tiksindiyseniz mesajlardan zamanla uzaklasirdiniz olur biterdi. Yok silmem mesajları ben dava edicem filan bu nedir Allah aşkına. Ne kadar ayıp,onun yaptığı kendi ayıbı sizin ki arkadaşlık kavramina küfür niteliginde ayıp. Insanlarin aciklarini böyle yüzüne carpmak bana çok yanlış geliyor kusura bakmayın. Asla yapmicagim bişeydir. ben sizi kinadim.
Her insanın tepkileri bir olamıyor malesef görmezden gelmek zordu o mesajı çok büyük bi beklenti değil seni öyle bi mesajla muhattap etmememem gerekirdi demekmesaj bana gelmiş olsa "uu beybi" der geçerdim. bu tepki nedir, özür beklemek nedir? bu denli yargılama hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? hala meselem bu kadar büyütmesiydi diyorsunuz. görmezden gelmek çok mu zordu? ailenize ya da kutsal bildiklerinize mi küfretmiş? utanmış çekinmiş ve geride durmuş. sizden anlayış beklemiş ama daha çok bekleyecek gibi görünüyor.
Bunca insana yaydigina göre 3. Kişi sorum değil demek ki. ve ben onun üzerine gitmedim beni aptal yerine koymayı çalışınca dava dedim belki abartı olabilir ama bizim ilişkimiz o özrü kaldirabilirdi bunu kendisi de kabul etti o insanla sürekli aynı yerde yaşıyorum. O kadar ağır mesajları atiyosan bi pardon da dersin heralde
Her insanın tepkileri bir olamıyor malesef görmezden gelmek zordu o mesajı çok büyük bi beklenti değil seni öyle bi mesajla muhattap etmememem gerekirdi demek
Her insanın tepkileri bir olamıyor malesef görmezden gelmek zordu o mesajı çok büyük bi beklenti değil seni öyle bi mesajla muhattap etmememem gerekirdi demek
Off çok takintilisin ya. Hatta ayaklarina kapansaaydi. Iliskiniz o kadar samimiydi madem siz de arkadasiniz utandigini ve olayin o yüzden üstünde durmadigini anlamaliydiniz. Bence bu konuda hatalı olan tek kişi sizsiniz. Kizin üstüne o kadar gitmissiniz ki aciklayayim derken herkese anlatmak zorunda kalmış durumu. Bunun da suçlusu sizsiniz maalesef.
Tabi ki hayır ve bugüne dek her şeyin destek oldum ben onun bildiğim onca şey vardı kimse duymadi. Ne kadar on yargilisiniz. Sadece mesajları gösterip benim bunları görmemem gerekirdi ve senin de bi Özür dilemek gerekirdi dedim kendisi çok abartmis olacak ki ve bunu da anlamış olacak ki biraz önce Özür diledi ve sakin sakin oturup konuştukNekadar abartmissiniz yahu.sevgililer arasında, son derece iğrençte olsa,ki olabilirde yaşadıkları onları ilgilendirir ve özeldir.yanlislikla atmış işte ve utanmis soyleyememis.kim ister ki böyle bir msj arkadaşı görsün. Kızı bu msjlarindan dolayı bir ne hale sokmussun.adil sen olayı büyütüp herkesin duymasına sebep olmuşsun. Kızda senin kesin millete yayacagini düşünüp o yüzden kendini temize çıkarmak için uzatıp herkese yanlış olmuş imajı veriyor. senden beklenebilir. çünkü msj silmiyorsun ve haddin olmayarak kızın özeline girip tehditkar korku saliyosun.msj silmemen çok saçma kullanicakmiydin ?
Hakkaten ya.Milletin işi gücü sanki mesaj onun için yazılıp bilhassa atılmış gibi Özür beklemeler filan bunlar nası değişik takintilar. Ne kadar ayıp karsindakini bi yanlısı için bu kadar mahçup etmek. Bazen kendimle sırf çok yırtık olduğum için gurur duyuyorum inanır misiniz. Mesajı yanlislikla atan kızın arkadaşı olsam ben, ve gelip ben mesajı attım oda arkadasimda bana böyle böyle yaptı dese vallahi yalinayak giderdim kızın yanına senin başka işin gücün yok mu Özür beklemek için davalar bilmemneler diye parcalardim telefonu al sana Özür,tuslarini tek tek yerden toplarken sonra aklı başına gelirdi. Sen kimsin ki yanlislikla attığı mesaj için senden ozurdilesin,ve sen kimsin ki çok utanir şimdi soylemiyim demek yerine yüzüne yüzüne vurup Özür beklemissin. Ne kadar ucuz bi hareket resmen sinirlendim. Gerçekten bu konuya bidaha donus yapmicam milletin yorumlarinada hak verdikçe iyice sinirleniyorum. Hayret. Yaşasın anlayış!
Telefonu parçalamak ve anlayış öyle mi tebrik ederim. Lütfen donus yapmayın konuyaHakkaten ya.Milletin işi gücü sanki mesaj onun için yazılıp bilhassa atılmış gibi Özür beklemeler filan bunlar nası değişik takintilar. Ne kadar ayıp karsindakini bi yanlısı için bu kadar mahçup etmek. Bazen kendimle sırf çok yırtık olduğum için gurur duyuyorum inanır misiniz. Mesajı yanlislikla atan kızın arkadaşı olsam ben, ve gelip ben mesajı attım oda arkadasimda bana böyle böyle yaptı dese vallahi yalinayak giderdim kızın yanına senin başka işin gücün yok mu Özür beklemek için davalar bilmemneler diye parcalardim telefonu al sana Özür,tuslarini tek tek yerden toplarken sonra aklı başına gelirdi. Sen kimsin ki yanlislikla attığı mesaj için senden ozurdilesin,ve sen kimsin ki çok utanir şimdi soylemiyim demek yerine yüzüne yüzüne vurup Özür beklemissin. Ne kadar ucuz bi hareket resmen sinirlendim. Gerçekten bu konuya bidaha donus yapmicam milletin yorumlarinada hak verdikçe iyice sinirleniyorum. Hayret. Yaşasın anlayış!
Ben kızın sevgilisiyle pozisyonlarıni adamın cinsel organının boyunu ya da onun küfürlü isteklerini bilmek zorunda değilim hadi yanlislik oldu onda da bi pardon demeliydi ki biraz önce dedi ve sakin sakin konuştuk. Lütfen uslubunuza dikkat edinAa lütfen ama leydimiz mesajlardan çok rahatsız olmuş :)) allah bu tür insanları bizden uzak eylesin inşallah. Özür beklediği gibi mesajlari silmeyip bir de davayla tehdit etme durumu var ki daha vahim.
Tabi ki hayır ve bugüne dek her şeyin destek oldum ben onun bildiğim onca şey vardı kimse duymadi. Ne kadar on yargilisiniz. Sadece mesajları gösterip benim bunları görmemem gerekirdi ve senin de bi Özür dilemek gerekirdi dedim kendisi çok abartmis olacak ki ve bunu da anlamış olacak ki biraz önce Özür diledi ve sakin sakin oturup konuştuk
Yani sonunda özür dilettin kızı rencide ettin ve utandirdin.basın göğe ermiştir. Arkadaşının yerinde olmak istemezdim. Kızı resmen yaygarayla mecbur bıraktın bence. Konu kapansın diye dilemiş işte. Anladigindan ve abarttigindan değil yani.hala kizi sucluyorsun cümlelerinde.Tabi ki hayır ve bugüne dek her şeyin destek oldum ben onun bildiğim onca şey vardı kimse duymadi. Ne kadar on yargilisiniz. Sadece mesajları gösterip benim bunları görmemem gerekirdi ve senin de bi Özür dilemek gerekirdi dedim kendisi çok abartmis olacak ki ve bunu da anlamış olacak ki biraz önce Özür diledi ve sakin sakin oturup konuştuk