Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..
- Konu Sahibi Majejik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bir olur iki olurda nasıl sürekli sana atıyor mesajları yüzüne söyleyemedikçe böyle bi yol mu bulmuştu acabaGelinimiz beni kötüleyen Mesajları Yanlışlıkla bana atıyordu 1,2,3 sonrada hiç bişi olmamış fimi davranıyordu .... Şuan da zeyyin yapı misali üste çıktı ...
Utandığı için böyle bir şey yapmış büyütmeyin bence... Birde iyimi size gelmiş annesine babasında atabilir di
bide o hiçbişey olmamış gibi davranırda sen nasıl öyle davranıyordun
Çok güzel demişsin arkadaşım. Konu sahibesi olgun davranmamissinSen ona sormayacaktin bile.. Tamam sana gore iğrenç belki ama onun hayati.. Ona gore samimiyet kurardin ama neden soruyosun ki onu anlamadım, belli ki utandı soyleyemedi.
Hataları yüze carpmayalim, hatta hatanın yanlışın üzerini örterken gece gibi olmamız ogutlenmedi mi bize..
Gerçek arkadaşlar böyle şeyleri büyütmezler. Siz sorduğunuz da o an paniklemiş ve yalan söylemiş. O an belkide çok utandı ve böyle bir yalana başvurdu. Uzun zamandır arkadaşınız değilsede onun hakkında kötü düşünmenizden korkmuştur. Benim arkadaşım yapsaydı böyle birşey oturur konuşurdum doğru düzgün yargılayıcı olmadan. En yakın arkadaşımda olsa yeni tanıştığım biride olsa onun duygularını da düşünürdüm.
Olayı yaymasi çok kızdırdı beni zaten sabah o yüzden öyle davrandim. Özür dilediği an kapanacak bi mesele ama geldiğimde o yalanlar hazırdı bu üzdü beni yoksa yakınız bana anlatabilirdi Özür dileyebilirdi
Yayması onu ilgilendirir ; onunla ilgili bir mesele. Tavır yapmasaydınız ve özür beklemeseydiniz oda öyle yapmayacaktı belkide.
Böyle, hataları kapatamayan kişiler yakın arkadaş olmamalı
Herkesin kendi tercihidir yasadiklari. Olmus bir yanlislik size gelmis msj keske bu kadar büyütmeseydiniz olayi. Yaptigi veya yasadiklari dogru olmayabilir ama kinamayin, yok midem bulaniyor falan. Hayat bu insanlar hataya yanlisa düsebilir, bugün midem bulaniyor diye kinadiginizi yarin ayni seyi yasayabilirsiniz Allah korusun. Kapatin konuyu gitsin daha fazla utandirmayin arkadasinizi eminim ders olmustur onada.
Niye bu kadar kizdinizki onun özel hayatı siz müdahele edince yalan söylemek zorunda kalmış olmaliSelam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.
Katılıyorum sizeSevgilisine istedigini yazar.size de yanlislikla yollamis. Siz direk pat diye ozur dilemesini soylemissiniz, kiz da bakmis ki siz baya sertsiniz bu konuda, utanmis ve inkar etmis..utandirmamaliydiniz. istedigini yazar kime ne ?yanlislikla size yolladi diye, isi dava acmaya kadar getirmissiniz.arkadasinizin yerinde olsam sizinle odami ayirirdim..
Bence bu arkadaş gelini çıldırmış gelindé çaktırmadan gol atmış gelin süpermiş bayıldım iyi yöntem ah canım pardon yanlış attım ama sen benim midemi bulandiyorsun hahahabir olur iki olurda nasıl sürekli sana atıyor mesajları yüzüne söyleyemedikçe böyle bi yol mu bulmuştu acaba
bide o hiçbişey olmamış gibi davranırda sen nasıl öyle davranıyordun
Gelininizé bayıldım skor jonbonjovi 0 gelin 1 haha peki siz gol atıp esitledinizmi yoksa 2 _1 yendinizmiGelinimiz beni kötüleyen Mesajları Yanlışlıkla bana atıyordu 1,2,3 sonrada hiç bişi olmamış fimi davranıyordu .... Şuan da zeyyin yapı misali üste çıktı ...
Utandığı için böyle bir şey yapmış büyütmeyin bence... Birde iyimi size gelmiş annesine babasında atabilir di
Bence bu arkadaş gelini çıldırmış gelindé çaktırmadan gol atmış gelin süpermiş bayıldım iyi yöntem ah canım pardon yanlış attım ama sen benim midemi bulandiyorsun hahaha