• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..

Olayı yaymasi çok kızdırdı beni zaten sabah o yüzden öyle davrandim. Özür dilediği an kapanacak bi mesele ama geldiğimde o yalanlar hazırdı bu üzdü beni yoksa yakınız bana anlatabilirdi Özür dileyebilirdi
canım nekadar yakın olursan ol bazı şeyler vardır hepimizin vardır gizlidir bunlar anlatamazsın en yakınına bile
en derin arzularımız isteklerimiz hırslarımız kıskançlıklarımız
söylenmez,bazıları açıktır herşeyi anlatır en yakınına
şahsen ben eşime çekeceğime en yakın arkadşıma çekmiş olsaydım msjı yerin dibine girer çıkmazdım
bir de erkek arkadaşı düşün bizim toplumu bilirsin bu bile yasak çoğuna gore böylesine gizli bir olayı sana yazması kim bilir onu nekadar utandırdı
biraz daha anlayışlı olabilirsin şakaya vurabilirdin onu rahatlatabilirdin
hem soğumana gerek yok akadaşından
bu gayet doğal ve normal niye bu kadar taktınki
cilveleşmişler ne güzel:KK53:

Buyutmedim ki kendi yaydi dünya aleme ona kızdım ve mesaj hiç bu kadar masum değildi küfürlü ve cİnsel içerikli bi mesajdi yani görünce şok oldum ona rağmen sadece bi Özür dilemeliydin dedim sadece ben o kadar küfürü bi arada görmedim kiii
Tamam da demek ki sevgili ilişkileri böyle bu seni ya da başkasını ilgilendirmez sadece yanlış mesaj kurbanı olmuşsun. Evet belki bi af dilemeli idi ama belli ki çok utanmış.

Ben sevgilime atacağım mesajı babama atmistim ne var bunda olabilir.

Hayatım heykelin orada bekle geliyorum 5 dk ya Muck Muck yazmıştim babam da tamam hayatım 5 dk oradayım o mucklari itinayla yediricem sana yazmıştı :KK70:

Kız utanmış işte amma da buyutmussun
Bu benimde basima gelmisti..

Nasil utanmistim ya..

Ozledigimi yine gorusmek icin dua ettigimi yazmisim ama yanlis yere teslimat yapmisim haha

Babamda bozuntuya vermedi

Bence sizin yaptığınız ayıp olmuş kız zaten utanmış birde üstüne gitmişsiniz.
Yanlışlıkla atmış özeldir onların arasındadır mecbur kalıp sizi inandırmak istemiştir anlatmak zorunda mı?
Bence de seneye başka odaya çıkmalısınız böyle yakın arkadaşlık olmaz çünkü, iyi arkadaşlar birbirlerinin kusurlarını kapatırlar hata yapsalar bile doğru yolu gösterirler. Moral bozmuşsunuz sadece.
ben ona sert bi tepki vermedim ki sadece ikimizin arasında olan bişeyi bu kadar yaymamaliydi dedim yaydiktan sonra kizdim

Bu benimde basima gelmisti..

Nasil utanmistim ya..

Ozledigimi yine gorusmek icin dua ettigimi yazmisim ama yanlis yere teslimat yapmisim haha

Babamda bozuntuya vermedi
Babam çok güzel bozuntuya verdi de ben vermedim :)

Ay baba fatma ya atacağım msji sana mi atmisim sen de hemen yanlış anladın diye bi de bozuk atmistim :)

Selam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.
Pardonda sizene sevgilisiyle olan dialoğundan. Bi kazadır olmuş neyini bukadar uzatıyosunuz. Ayrıca neyi dava ediyısunuz allah aşkına belliki utanmış olmamış gibi davranmış siz mjı saklayınca o da tutmuş okula yaymış teeee allahım siz neyle kafa buluyosanız bizede söyleyin

Pardonda sizene sevgilisiyle olan dialoğundan. Bi kazadır olmuş neyini bukadar uzatıyosunuz. Ayrıca neyi dava ediyısunuz allah aşkına belliki utanmış olmamış gibi davranmış siz mjı saklayınca o da tutmuş okula yaymış teeee allahım siz neyle kafa buluyosanız bizede söyleyin
üsluba dikkat lütfen ben mesajı saklayinca değil gece okula yayinca ben de kızdım o sebepten tepki verdim daha dikkatli okuyun lütfen ve güzel bi üslup kullanabilirsiniz orda derdimi anlattım ben

ben ona sert bi tepki vermedim ki sadece ikimizin arasında olan bişeyi bu kadar yaymamaliydi dedim yaydiktan sonra kizdim

Yaymasının sizinle ne alakası var ki sizi mi karıştırdı konuya?
Yani burada sizi ilgilendiren bir konu yok aşırı tepki vermişsiniz neden bu kadar kızdınız ki mesajlar ne kadar kötü olursa olsun sizi dertlemeyen birşey onun hayatı

ayibi ortaya cikanin ayibi ortulur,desilip ustune gidilmez.
sizden neden ozur dilesin ki hem,utanmis yerin dibine girmis kiz yetmez mi?
insan panik ani suurunu kaybeder mantikli davranamaz,buyuzden onu bunu arayip ortaligi ayaga kaldirmistir kiz.
siz arkadasinizin sadece arkadasisiniz,annesi babasi gibi bu kadar hesap sormaya hakkiniz yok.

Bence sen cok daha ayip etmissin.ozel hayatina karisamaz kimse.istedigi gibi sevgilisine yazar.belliki yanlislikla sana yollamis ne ustune gidiyosun.utanmis inkar etmis. silgitsin kizin burnundan getirmesene.

Sevgilisine istedigini yazar.size de yanlislikla yollamis. Siz direk pat diye ozur dilemesini soylemissiniz, kiz da bakmis ki siz baya sertsiniz bu konuda, utanmis ve inkar etmis..utandirmamaliydiniz. istedigini yazar kime ne ?yanlislikla size yolladi diye, isi dava acmaya kadar getirmissiniz.arkadasinizin yerinde olsam sizinle odami ayirirdim..

Olayı yayması son derece doğal. Belli ki size güvenmemiş, onu yargılayacağınızı (ki bu kısımda haklı çıkmış anlaşılan şu anda onu hor görüyosunuz) ve durumu başkalarına anlatacağınızı düşünmüş; olayın aslını ondan duyacaklarına benim hikayemi duysunlar deyip olası bi dedikodu ihtimalini kapatmış bi nevi.

Aranızdaki arkadaşlık ve güven ilişkisi durumu kaldıramamış anlayacağınız. Mesafenizi tekrar ayarlayın o yüzden.

Sevgilisine attığı daha doğrusu atmaya çalıştığı mesajın iğrençlik boyutu sizi neden ilgilendiriyor ki

Mesajların yanlışlıkla size geldiğini, bundan sonra daha dikkatli olması gerektiğini söylemek yerine öyle bi yargılamış olmalısınız ki kız aklınca bir yalan uydurmuş, onu da becerememiş gerçi.

Bence bu olay hiç olamamış gibi arkadaşlığınıza devam etmelisiniz ancak bu sizin için geçerli bir tavsiye olamayacak sanırsam.

Hayatını, sevgilisiyle olan ilişkisinin boyutunu vs yargıladığınız için kısa yoldan arkadaşlığınızı bitirmelisiniz değilse bugün atılan mesaj, yarın muhtemelen gözünüzle görecekleriniz sizi rahatsız etmeye devam eder.

Sizin yaptığınız ayıp asıl.
Bir kazadır olmuş, kız zaten üzülmüş utanmış belli ki konuyu bile açamamış.
Böyle durumlarda özür bekleyip karşı tarafı iyice utandırmak yerine görmezden duymazdan gelip konuyu kapamak daha insaflı daha kibar bir yol.
Mesajı "iğrenç" bulduğunuz için bilenip gitmişsiniz bilerek daha da utandırmak istemişsiniz. Eğer sizden özür dilese daha da utanacağını tahmin etmeniz lazım.
Çok ayıp birinin ayıbını yüzüne vurmak. İğrençse de kendini bağlar. Olmuş bir kaza insanlık hali demeniz görmezden gelmeniz gerekirdi.

:KK22:Gelinimiz beni kötüleyen Mesajları Yanlışlıkla bana atıyordu 1,2,3 :KK4: sonrada hiç bişi olmamış fimi davranıyordu .... Şuan da zeyyin yapı misali üste çıktı ...
Utandığı için böyle bir şey yapmış büyütmeyin bence... Birde iyimi size gelmiş annesine babasında atabilir di

siz olayı görmezlikten gelmeniz gerekirken bir de kızın size göre ayıbını yüzüne vurmaya çalışmışsınız,ben o kızın yerinde olsam zaten bir daha ki seneye aynı odayı paylaşmam sizle ,utanmış belli ki..arkadaşınızı o kadar yalan söyletmeye siz itmişsiniz tavrınızla.

Back
X