Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..
- Konu Sahibi Majejik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Sanane?Selam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.
Kız özeli hakkında sana açıklama yapmak zorunda mı?
Senin görmezden gelmen gerekirken bu kadar dallanıp budaklandırman ve konuyu kendi meselen haline getirmen çok özür dilerim ama patavatsızlık.
Kaç yaşında insan sana mı soracak ne yazdığını.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Ben de ya. Özelini dilediği gibi yaşadığı için ne biçim yaftalanmış.O kızcağızın ruh halini düşünemiyorum. Kim bilir ne kadar üzgündür.. vallahi ona çok üzüldüm..
Ne pis bir ruh halindedir şu an. Üstüne vazife olmadığı halde bir şeylere karışan oda arkadaşı yüzünden.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Buyutmedim ki kendi yaydi dünya aleme ona kızdım ve mesaj hiç bu kadar masum değildi küfürlü ve cİnsel içerikli bi mesajdi yani görünce şok oldum ona rağmen sadece bi Özür dilemeliydin dedim sadece ben o kadar küfürü bi arada görmedim kiii
Fanusun içinde yaşamıyorsunuz.
Üniversite öğrencisisiniz ama iki küfür cinsellik gördünüz diye bekaretiniz gitmiş gibi davranmayın.
Neden sizden özür dileyecekmiş ki anlamadım ?
Abartan sizsiniz.
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Önceki konusuna baktım arkadaş cemaat evinde kalıyormuş mecburi sebeplerden dolayı.Fanusun içinde yaşamıyorsunuz.
Üniversite öğrencisisiniz ama iki küfür cinsellik gördünüz diye bekaretiniz gitmiş gibi davranmayın.
Neden sizden özür dileyecekmiş ki anlamadım ?
Abartan sizsiniz.
Galiba biraz fazla etkilenmiş orada. Yoksa normal bir insanın böyle bir şeye bu kadar müdahale etmesi mümkün değil
- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Benim oda arkadsim da askimli seni seviyorumlu (baska icerigini bilmiyorum) mesajini sevgilisi yerine babasina atmisti :)) tabi sevismeli bi icerik degildir bence :)) ama babasi da kiz da o mesaj hiç atilmamis gibi davrandilar. Yani olabilir oyle seyler. Utanmistir muhtemelen. Beyaz yalan gibi düşünün :) buyutmeye gerek yok ki. Iyi bi kiz diye düşünüyor ve iyi anlasiyorsaniz, mesaji sildiginizi soyleyip konuyu kapatin bence.
- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
Keşke olayı örtseymişsiniz.. Bakın sonucunda olay yayılmış arkadaşınız daha kötü duruma düşmüş. Arkadaşı olarak soğusanız bile örtmeniz gerekirdi bence. Çok rahatsız olduysanız bir süre sonra konuşurdunuz. Ki bence rahatsız olmanız gereken konu bu olmamalıydı.. Acaba arkadaşım bir hata mı yapıyor diye endişelenseniz çok yerinde olurdu bence. Sonra da endişelendiğiniz için konuşurdunuz en fazla. Ama kız başkalarına karşı kötü duruma düşmüş, keşke daha ılımlı davransaydınız.
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Selam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.
Amma buyutmusun ya attimssa atmis pirinc cuvalinda igne ararsan isin zor.bide konu acmisin buyuk bi meseleymis gibi utanmistir belki her seyi takarsan oyle ev tut kendine tek kal.nikahina es almiyosun ya yurtta oda arkadasin uymazsin ona olur biter illede kalicaksn
- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
Bencede abartmayın bu kadar insanız olabilir çok gereksiz uzatmışsınız benimde var böyle bir vakam ilk iş görüşmesine gittim eşim msj atmış nasıl beğendinmi ortam nasıl diye bende akşamdan iş yerinin adresini bana atan patrona eşim diye cvp yazdımışım aman türkiyeye gitme bilet parası için bu kendini beğenmiş patron bozuntusunu çekeceğim ilk günden beğenmedim yabancılarla sıkıfıkı türk ablayı yerden yere vurdu bu kadar türk düşmanıyız kimimiz türk türkü korucağı yerde yerden yere vuruyor allah sonumuzu hayır etsin sanırsam ilk günden notu belli oldu yazdım tabikiiii çıkışta türk abla dedi biz iş olursa çağıracağız seni allahım ne yaptım gayet iyi çalıştım kusurum neydi beğenmedi beni derken akşam msj larıma bakarken bide ne göreyim eşime değil patron bozuntusu görgüsüze atmışım ilk günden o yüzden kovulmuşumçok utanırım halen daha aklıma geldikçe
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Oda arkadaşın diye sana özelini açmak sorunda değil bence. Uyandığı için kıvırmaya çalışmış, çok dürüst olması gereken bir konu değil. Yani burada kıvırttı diye bu onu genel olarak güvenilmez bi insan yapmaz. Özür diledikten sonra olay kapanmalıydı. Sen de hoşlanmadım bu durumdan derdin, Eşek değil ya anlardı.
Itiraf etmeye dayatmak falan biraz fazla burnunu sokmak oluyor.
Itiraf etmeye dayatmak falan biraz fazla burnunu sokmak oluyor.
Çok büyütmüşsün gereksiz yere güzel kardeşim. Ben olsam karşımdaki insanın bişey olmamış gibi davranmasına dayanamasaydım en fazla "bak bana senden böyle mesajlar geldi, neyin nesi bu?" falan derdim tabi sert olmayan bir tavırla, karşımdaki de eşek değilse yanlışlık olduğunu söyleyip kusura bakma falan derdi.
Arkadaşından soğuyup soğumamak senin bileceğin iş, eğer soğuduysan -sebep ne olursa olsun- seneye aynı odaya çıkmazsın olur biter. Can sıkmaya değmez ki.
Arkadaşından soğuyup soğumamak senin bileceğin iş, eğer soğuduysan -sebep ne olursa olsun- seneye aynı odaya çıkmazsın olur biter. Can sıkmaya değmez ki.
- 12 Mayıs 2011
- 226
- 118
- 133