oda arkadaşımın attığı iğrenç mesaj..

Ben konu başlığını ilk okuduğumda oda arkadaşı konu sahibini taciz etti taciz msjlari yolladı sanmıştım

Bakın ne kadar yargılayıcı olursanız o kadar çok yalan duyarsınız. Siz Abes bir tepki verdiğiniz için arkadaşınız ben atmadım pozlarına girmiş.

İkinizde akli başında insanlarsiniz eminim canim... Bosweer kimsenin hytina karsma nasıl msj atmk isterse atsin. Oda k.b ynlslikla oldu dyp kapatsaydi konuyu ikinzde uZtmsnz kuzm

O kızcağızın ruh halini düşünemiyorum. Kim bilir ne kadar üzgündür.. vallahi ona çok üzüldüm..

Siz neden ozur beklediniz onu anlamadim?

Yanlislikla size gelmis hic bahsini yapmamaniz gerekiyordu.

Bence siz sevgilisiyle o sekilde konusmasina bozuldunuz.

Baska turlu aciklamasi yok cunku.

Ne kadar tiksindirici olduğunu tahmin edebiliyorum ama bncede gereksiz bi uzatma.. Yani içten içe yaşasaydın tiksinmeni..
çunku sana kasti yaptığı bişy değil ve herkes istediğini yapmkta ozgur.. Biz bunu tasvip edrriz etmeyiz o ayrı

bir olur iki olurda nasıl sürekli sana atıyor mesajları yüzüne söyleyemedikçe böyle bi yol mu bulmuştu acaba
bide o hiçbişey olmamış gibi davranırda sen nasıl öyle davranıyordun

Ne kadar büyütmüşsünüz olayı :) arkadaşınız Yanlışlıkla atmış ,olabilir. Ilişkisinde nasıl konuşacağını ,ne yazacağını kendisi bilir. Sil msjlarını unut gitsin bu olayı :)

iğrenç şeyler ona iğrenç gelmiyor demek ki
sevgilisiyle arasındaki mevzuda bu denli umarsız davranmanız
yani açık diyeyim şahsen en fazla onun adına utanırdım
ne sorun yapmışsınız ama saçma sapan

Bence siz iyi bir arkadaş olsaydınız , hesap sorar gibi özür dilemesini beklemez, görmezden gelirdiniz ve mesajı silerdiniz.

Belli ki utanmış ne diyeceğini bilememiş.. Sizi hatalı buldum.. Ben olsam arkadaşlığımı keserdim sizinle. Çok uzatmışsınız.

Çok güzel demişsin arkadaşım. Konu sahibesi olgun davranmamissin

Gerçek arkadaşlar böyle şeyleri büyütmezler. Siz sorduğunuz da o an paniklemiş ve yalan söylemiş. O an belkide çok utandı ve böyle bir yalana başvurdu. Uzun zamandır arkadaşınız değilsede onun hakkında kötü düşünmenizden korkmuştur. Benim arkadaşım yapsaydı böyle birşey oturur konuşurdum doğru düzgün yargılayıcı olmadan. En yakın arkadaşımda olsa yeni tanıştığım biride olsa onun duygularını da düşünürdüm.

Yayması onu ilgilendirir ; onunla ilgili bir mesele. Tavır yapmasaydınız ve özür beklemeseydiniz oda öyle yapmayacaktı belkide.
Böyle, hataları kapatamayan kişiler yakın arkadaş olmamalı

Herkesin kendi tercihidir yasadiklari. Olmus bir yanlislik size gelmis msj keske bu kadar büyütmeseydiniz olayi. Yaptigi veya yasadiklari dogru olmayabilir ama kinamayin, yok midem bulaniyor falan. Hayat bu insanlar hataya yanlisa düsebilir, bugün midem bulaniyor diye kinadiginizi yarin ayni seyi yasayabilirsiniz Allah korusun. Kapatin konuyu gitsin daha fazla utandirmayin arkadasinizi eminim ders olmustur onada.

Niye bu kadar kizdinizki onun özel hayatı siz müdahele edince yalan söylemek zorunda kalmış olmali

Katılıyorum size

bir olur iki olurda nasıl sürekli sana atıyor mesajları yüzüne söyleyemedikçe böyle bi yol mu bulmuştu acaba
bide o hiçbişey olmamış gibi davranırda sen nasıl öyle davranıyordun
Bence bu arkadaş gelini çıldırmış gelindé çaktırmadan gol atmış gelin süpermiş bayıldım iyi yöntem ah canım pardon yanlış attım ama sen benim midemi bulandiyorsun hahaha

Gelininizé bayıldım skor jonbonjovi 0 gelin 1 haha peki siz gol atıp esitledinizmi yoksa 2 _1 yendinizmi

Ben canlarını okurum onların mum gibi olurlar karşımda baştan iyiyim kıymet bilmediler bende ben sizin dilinizdende konuşurum canlarim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…