canım nekadar yakın olursan ol bazı şeyler vardır hepimizin vardır gizlidir bunlar anlatamazsın en yakınına bileOlayı yaymasi çok kızdırdı beni zaten sabah o yüzden öyle davrandim. Özür dilediği an kapanacak bi mesele ama geldiğimde o yalanlar hazırdı bu üzdü beni yoksa yakınız bana anlatabilirdi Özür dileyebilirdi
Tamam da demek ki sevgili ilişkileri böyle bu seni ya da başkasını ilgilendirmez sadece yanlış mesaj kurbanı olmuşsun. Evet belki bi af dilemeli idi ama belli ki çok utanmış.Buyutmedim ki kendi yaydi dünya aleme ona kızdım ve mesaj hiç bu kadar masum değildi küfürlü ve cİnsel içerikli bi mesajdi yani görünce şok oldum ona rağmen sadece bi Özür dilemeliydin dedim sadece ben o kadar küfürü bi arada görmedim kiii
Bu benimde basima gelmisti..Ben sevgilime atacağım mesajı babama atmistim ne var bunda olabilir.
Hayatım heykelin orada bekle geliyorum 5 dk ya Muck Muck yazmıştim babam da tamam hayatım 5 dk oradayım o mucklari itinayla yediricem sana yazmıştı
Kız utanmış işte amma da buyutmussun
ben ona sert bi tepki vermedim ki sadece ikimizin arasında olan bişeyi bu kadar yaymamaliydi dedim yaydiktan sonra kizdimBence sizin yaptığınız ayıp olmuş kız zaten utanmış birde üstüne gitmişsiniz.
Yanlışlıkla atmış özeldir onların arasındadır mecbur kalıp sizi inandırmak istemiştir anlatmak zorunda mı?
Bence de seneye başka odaya çıkmalısınız böyle yakın arkadaşlık olmaz çünkü, iyi arkadaşlar birbirlerinin kusurlarını kapatırlar hata yapsalar bile doğru yolu gösterirler. Moral bozmuşsunuz sadece.
Babam çok güzel bozuntuya verdi de ben vermedim :)Bu benimde basima gelmisti..
Nasil utanmistim ya..
Ozledigimi yine gorusmek icin dua ettigimi yazmisim ama yanlis yere teslimat yapmisim haha
Babamda bozuntuya vermedi
Pardonda sizene sevgilisiyle olan dialoğundan. Bi kazadır olmuş neyini bukadar uzatıyosunuz. Ayrıca neyi dava ediyısunuz allah aşkına belliki utanmış olmamış gibi davranmış siz mjı saklayınca o da tutmuş okula yaymış teeee allahım siz neyle kafa buluyosanız bizede söyleyinSelam kızlar epey oldu yazmayali. Ama gerçekten dertlendim. üniversite öğrencisiyim yurt çıktı çok şükür iki kişi kaliyoruz. Oda arkadaşımı çok seviyordum fakat son olan olayla baktıkça midem bulanıyor. Dersteyken telefonumda 2 mesaj gördüm. Açık saçık iğrenç şeyler yazıyordu şu an burda paylasabilecegim şeyler değil şok oldum. Sevgilisine atacağı mesajları yanlışlıkla bana atmış. Buraya kadar kendi tercihi karışmam ama bi Özür dilemeliydi çünkü mesaj çok iğrenç. Yurda geldim olay olmamış gibi davrandı. Ben de çok uzaklastim epey ısrar etti ne oldu diye. ben de ayıp oldu bu mesaj en azından bi açıklama yapmalisin dedim. O da ben öyle bişey atmam beni tanimiyo musun dedi güya haklı çıkacak epey de ağladı filan vodafone yi dava edecegim dedi arkadaşları aradı benden size mesaj geldi mi diye yani yaydi olayı. sabah da bana mesajları siler misin dedi. Ben de Hayır silmem dedim sen o davayı acmazsan ben dava edicem dedim. İnsan gibi itiraf etseydin ben çocuk değilim dedim. Öğlen aradı ben yaptım filan dedi. Ya ben artık çok uzaklastim ama ne yaptığı umrumda değil o yalan söyleyisi tiksindirdi. seneye onunla kalmalı miyim bilmiyorum. Yani kız özünde iyi ama bana yalan soyleyebilecegini gördüm. En küçük bi şeyde beni haksız çıkarmaya çalışabilecegini gördüm. Ama bundan kötüsü de denk gelebilir seneye kafam çok karışık.
üsluba dikkat lütfen ben mesajı saklayinca değil gece okula yayinca ben de kızdım o sebepten tepki verdim daha dikkatli okuyun lütfen ve güzel bi üslup kullanabilirsiniz orda derdimi anlattım benPardonda sizene sevgilisiyle olan dialoğundan. Bi kazadır olmuş neyini bukadar uzatıyosunuz. Ayrıca neyi dava ediyısunuz allah aşkına belliki utanmış olmamış gibi davranmış siz mjı saklayınca o da tutmuş okula yaymış teeee allahım siz neyle kafa buluyosanız bizede söyleyin
ben ona sert bi tepki vermedim ki sadece ikimizin arasında olan bişeyi bu kadar yaymamaliydi dedim yaydiktan sonra kizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?