- Konu Sahibi Halikarnas
-
sewgılı arkadasım bızım en hassas noktamıxa degındım oncelıkle tsk cook zor bı secım we etraf gıttıkce bozuluo yawrumuz bızden uzakta basına ne gelır bılınmez dusunmesı bıle benı cıldırtıoooo allah yawrularımızı bıze bagıslasın hıc bırımıze ewlat acısı yasatmasın ama kaybolması daaaaaa acı gun ay yıl gectıkce ondannn haber alamamak ınsan cıldırır yha bıde bıze sormussun ama yha sen hangısını tercıh ederdın jnm??
sewgılı arkadasım bızım en hassas noktamıxa degındım oncelıkle tsk cook zor bı secım we etraf gıttıkce bozuluo yawrumuz bızden uzakta basına ne gelır bılınmez dusunmesı bıle benı cıldırtıoooo allah yawrularımızı bıze bagıslasın hıc bırımıze ewlat acısı yasatmasın ama kaybolması daaaaaa acı gun ay yıl gectıkce ondannn haber alamamak ınsan cıldırır yha bıde bıze sormussun ama yha sen hangısını tercıh ederdın jnm??
ben hiç birisini tercih etmezdim....
zaten bu topiği açma sebebim anket değil...
tokat gibi çarparakta olsa çocuklarımızı korumak için ciddi önlemler almaya sevke çalışmaktır....
topik konusunun içeriğini daha dikkatli okursanız sevgili arkadaşım ne demek istediğimi rahatlıkla anlayacaksındır...
sevgiler....
ölümü kabullenmek en kötünün bir iyisi sonuçta allah verdi allah aldı dersin ama kayıp daha zor.hep sorular hep düşünce acaba nerde acaba öldümü .acaba sağmı kim aldı kim götürdü kendimi gitti vs vs.allah sevdiklerimizle mutlu sağlıklı huzurlu uzuuuun bir ömür versin
oflu yusuf bolulu samet kayserili 3 çocuk ve daha yüzlerce binlerce çocuk ardında en ufak bir iz bırakmadan kayboldular...yok yok kaçırıldılar...muhtelemen organ mafyası veya en az o kadar kötü şeyler geldi başlarına ....
anneler diyorlar öldüklerini bilelim razıyız...bir anne evladının ölüsüne sevinir mi!!!! işte kayıp öyle büyük bir acı ki anneler evlatlarının ölüsünün buluınmasına bile razılar....
eğer o güne yani evlatlarının kayboldukları o kara güne dönecek olsalar çocuklarını asla başıboş sokağa salmazlar...
bu ne biçim soru diyenlere; bu öyle güzel bir soru ki!!!!! empati yapmaya önlem almaya dikkatli olmaya sevkeden adam gibi bir soru.
kendi ölümümü tercih etme hakkım varsa onu alayım,ikisi içinde empati yapmaya bile kalbim el vermiyor benim....
yaşayanlara allah yardım etsin...:Saruboceq:
bu konuyu açtığım günden beri ısrarla konu amacının dışına çekilmeye çalışıldı...
bu konu anket için açılmadı...bu konu kaç anne evladının ölmesini ister kaç anne evladının kayıp olmasını ister istatiğini belirlemek için açılmadı...!!!!
bu konu oturupta ciddi ciddi tercih yapmanız için hiç açılmadı!!!
bu konu sadece başa o büyük bela gelmeden uyarma amaçlı olarak olayın vahemiyetine uygun olarak tokat gibi çarpıcı bir başlıkla açıldı...bu kadar:teselli:
lütfen bana ölmesini veya kaybolmasını isterim diye cevap vermeyin :mymeka:
sadece düşünün ve önlem alınvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?