• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuumu benden alacakm :(((

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
KONULARIMI OKUYAN HERKEZ BİLİYOR ARKADASLARR ÇOK KÖTÜYÜM ŞUANDA AZ ÖNCE TELEFON ACTI VE COCUGUMU BENDEN ALACAGINI SÖYLEDİ EŞİMM ÇOK KÖTÜYÜM BÖYLE BİŞEY YAPMAYA KALKARSAA BEN KIZIM OLMADAN YAŞAYAMAM mafoldumbenmafoldumben

telefondaki tartısmamızın sonunda dedi bunu baktıki hersey kötü gidiyo öyle dedii ococugu sana bırakmayacagım dedii :(((

bir kere bunun kararını hakim verir.ayrıca çocuk küçükse size verilir büyük ihtimalle
ama bütün bunlardan önce boşanma davası açmalısınız ki ne sizin ne de eşinizin bu davayı açmaya niyeti yok anladığım kadarıyla

Siz 20 yaşındasınız,peki eşinizin yaşı kaç ? Gerçi akıl yaşta değil baştadır,ama merak ettim.mafoldumben
Sizin tek çareniz var , hayatınızada köklü değişiklilker yapmak.Yoksa daha çok konu açarsınız buraya.Biz okuruz,yorum yaparız,pc 'yi kapatınca her şey biter bizim için,ama siz,siz?:umursamaz:

Anneden çocuğunu almak,öyle sözdeki kadar kolay değil canım.
çok geçerli sebepler gösteremeden hiç bir mahkemeden öyle bir netice çıkaramaz eşin.
Sıkma canını,boş konuşuyor.

:umursamaz: bence boşuna üzülmeyin siz önce bir mahkameye gidin mutlaka çocuğu size vericeklerdir daha çok küçük çocuğunuz hakkınızda hayırlısı ne diyeyim:Saruboceq:

doğru diyosunuz msjlarında ococugu alıcam kim engel olmaya kalkarsada vururum diyor resmen bu nasıl bi cümledir böylee yapacağı pislik bile yeter zatenn ama kimse evladımdan ayıramaz benii ben onsuz olamam :(

Siz 20 yaşındasınız,peki eşinizin yaşı kaç ? Gerçi akıl yaşta değil baştadır,ama merak ettim.mafoldumben
Sizin tek çareniz var , hayatınızada köklü değişiklilker yapmak.Yoksa daha çok konu açarsınız buraya.Biz okuruz,yorum yaparız,pc 'yi kapatınca her şey biter bizim için,ama siz,siz?:umursamaz:

-tatlicadiarzu-:smiley-cool::1ninca:

eşinin yaşıda küçük sanırım tam kişiliği oturmamış hele bir olgunlaşacak yaşa gelsin oda akıllanır elbet ama iş işten geçmiş olurmu orasını bilemem..yazık ediyor hem kendine hem ailesine.
allah kolaylık versin.

bilmiyorum arkadaslar cok kötüyümm tek bildiğim bu sizlerde annesiniz insan evladından ayrı yasayabilirmii değilmii allah herseyden önce kaderimizi güzel yazsınn

Attığı tehdit içerikli mesajları sakın silmeyin.. Mahkemede delil olarak kullanın.. Durumu lehinize çevirin ve asla muhattap olmayın, bana kalırsa da biran önce bpşanma davası açın

Hiç korkma canım çocuk küçük olduğu için babaya vermezler şu anda yeğenimde boşanma aşamasında çocukları yeğenimde istiyor ama anneye verilecek kızından hiç ayrılmazsın inş.

Attığı tehdit içerikli mesajları sakın silmeyin.. Mahkemede delil olarak kullanın.. Durumu lehinize çevirin ve asla muhattap olmayın, bana kalırsa da biran önce bpşanma davası açın

saklıyorum zaten canımm evet dogru diyosun

Hiç korkma canım çocuk küçük olduğu için babaya vermezler şu anda yeğenimde boşanma aşamasında çocukları yeğenimde istiyor ama anneye verilecek kızından hiç ayrılmazsın inş.

inşşlh canım inşllhhhhmafoldumben

güzelim daha ortada fol yok yumuta yok sen babası benden çocuğu alacak diyorsun.siz ne zaman boşanmaya karar verdiniz de dava açtınız?
sizin hayatınızda bu tartışmalar yemek içmek gibi bişi..her gün bir olay..böyle kavga edip duracağınıza sende böyle sergenişlerde bulunacağına hayatınızı bir düzene sokun.küçük çocuğunuz var hala çocuklar gibi didişiyorsunuz.hayat çok zor.kimse kimseye yardım etmez.siz karı koca olarak birbirinize destek çıkacaksınız.sırtınızı birbirinize dayayarak hayatınızı güzelleştirmeye çalışacaksınız..ama siz bunun yerine gereksiz tartışmaların içine giriyorsunuz ki hayret ne hayrettt..adam 27 yaşına gelmiş hala çocuk gibi saçmalıyor.ailesine sahip çıkacağına eziyor.sende 20 yaşındasın ,gençsin.hayatı tam bilmiyorsun,nereye savrulursan oraya gidiyorsun ama bir karar ver artık...her zamanki gibi söyleneceksin,eşinde söylenecek ama o eve siz yine gireceksiniz..yine birlikte olacaksınız..
hayat o kadar kıs aki..o kadar kısa ki..böyle kavgalara ve gereksiz tartışmalara yer olmayacak kadar kısa..o yüzden aklınızı başınıza alıp , bu hayatta mutlu olmaya çalışın..birbirinize destek olun.siz birbirinizi kollamazsanız kimse sizi kollamaz..

Back