hepinize selam kızlar nasılsınız
biz çok zor bir hafta geçirdik o yüzden hiç bakamadım foruma. ama zaten yokluğum da hiç farkedilmemişbenneyaptımki
kayınpederimi kaybettik geçtiğimiz hafta:gitme: yeni kendime gelebildim ben de.
nurcumm çooook sevindim senin güzel haberini de aldık sonunda Allah size bağışlasın meleğinizi tebrik ediyorum seni topimizin yeni annesia.s.
biz çok zor bir hafta geçirdik o yüzden hiç bakamadım foruma. ama zaten yokluğum da hiç farkedilmemişbenneyaptımki
nurcumm çooook sevindim senin güzel haberini de aldık sonunda Allah size bağışlasın meleğinizi tebrik ediyorum seni topimizin yeni annesia.s.
Allahhh rahmet eylesin başınız sağolsunnn, çok zor anlar bunlarrr, eşine ve sana sabırlar dilerimmmm. Bu tür durumlarda çok da denecek bi şey bulamıyorr insannn... :1no2:
Bu arada yokluk farekedilmeme diye bişey asla yokk ben herbikeşi sıkı sıkı takip etmekteyimmm ama sizlere bi şey itiraf etmek zorundayımmm ben şu isim olayını çok fena karıştırmış durumdayımmm. Sena ve Nur dışında nici ile çok uyumlu olduğundan kesin emin olduğum Pelinn. seninde Aslı olduğunu biliyorum ammaa eminde değilimmm. Yanii çaktırmayayımm dedim dedim ama valla da billada ipin ucu bi kaçtııı sonra kızarsınız diye soramadımda. Eloverı HAnde, nurfeza yı Feza yada tuğba diye anımsıyorum ama dedim ya emin değilimmm. YA ne olur şu unutkan annişe bir hatırlatma yapsanız, bu sefer söz bi yerelere not edeceğim ve zehir zemberekk ezberleyeceğimmm. Bu arada ben Sinemm yerimseniben
sinemcim bende aynı şekilde isimleri karıştırıyorum .hatta iş yerimde bir yere not ettim isimleri...bende ezberlemeye çalışıyorum aslında...bilmiyorumkismile
elover-hande
nurfez-feza
wylma-aslı
pelly-pelin
tıff-ilknur
atk-tuğba
sincap-??
serenas-sena
doğrumuyum kızlar??böyle hatırladım
sinemcim, bu sürecin en güzel en heyecanlı zamanlarıını yaşıyorsun ne güzel :) 5-6 hafta vakit kalmış dilediğini yap dilediğini al boşver, sonra "keşke şunu da yapsaydım" dememiş olursun :) bi daha geri gelmez bugünler..
Allahhh rahmet eylesin başınız sağolsunnn, çok zor anlar bunlarrr, eşine ve sana sabırlar dilerimmmm. Bu tür durumlarda çok da denecek bi şey bulamıyorr insannn... :1no2:
Bu arada yokluk farekedilmeme diye bişey asla yokk ben herbikeşi sıkı sıkı takip etmekteyimmm ama sizlere bi şey itiraf etmek zorundayımmm ben şu isim olayını çok fena karıştırmış durumdayımmm. Sena ve Nur dışında nici ile çok uyumlu olduğundan kesin emin olduğum Pelinn. seninde Aslı olduğunu biliyorum ammaa eminde değilimmm. Yanii çaktırmayayımm dedim dedim ama valla da billada ipin ucu bi kaçtııı sonra kızarsınız diye soramadımda. Eloverı HAnde, nurfeza yı Feza yada tuğba diye anımsıyorum ama dedim ya emin değilimmm. YA ne olur şu unutkan annişe bir hatırlatma yapsanız, bu sefer söz bi yerelere not edeceğim ve zehir zemberekk ezberleyeceğimmm. Bu arada ben Sinemm yerimseniben
ben de isim konusunda özürlüyümdür.. bi de çok sık gelmediğim için herkesin ismi karışıo birbirine o yüzden isim kullanamıyorum bazen kusura bakmayın bilmiyorumkismile
bi tek benimki belli değil sanırım :) ben senem sositososito çok sık yazamadığım için kusuruma bakmayın.eskiden KK dan çıkmazken şimdi kaderime küskün bi şekilde oturuyorum :çok üzgünüm: öpüyorum sizleri..
yaaa sormaa senemmm hepi topu beş buçuk hafta kaldıı kuzucuğumu görmemeee. Valla doğru söylüyorsunnnn bu günleri yakalamak zorrrr ama yinede bence frenlemek zorundayızzz çünkü bu iş sömürü boyutunda bir sektöre dönüşmüş durumdaaa. Mesela bugün az kalsınn küçücük üç tane doğal süngere 21 lira vermek üzereydim, neymişş doğalmışşş yahuuu allahınn süngeriii mothercare de 21 liraya satılıyor hemde 31 den 21 e indirim yapmışlarrr. Almadım kardeşimmm, aktarlarda da satıldığı aklıma geldi ve orayada bir bakacağımmm bulursak alırızz. Kısacasııı tabiki hevesimi kırmayacağımmm ama tüketim çılgınlığınada bodoslama dalmamak için didinip duracağımmm
kizlar günaydin, iyi haftalaaaaropuyorumnanaktan
nasilsiniz bakalim??ben cok iyiyim , hafta sonum çok güzel geçti.Cumartesi sevdigimiz dostlarimizi evimizde agirladik, pazar günü de hepberaber Ayvalik-Cunda'ya fotogracilik gezimiz vardi, oraya gittik..Cok cok keyfiliydi,bir sürü fotograf cektik, cekildik, cektirdik...zemuszemus herkesin elinde bir makina olunca yüzlerce fotografimiz oldu....bugün de filmlerimi fotografciya verip, sabirsizlikla cikacak muhtesem fotograflarimi bekleyecegim..muhtesem dedigime bakmayin, henüz yolun cok cok basindayim..ama cok keyifli bir ugras, herkese tavsiye ederim.yerimseniben
benden simdilik bu kadar kizlar, kendinize iyi bakin, hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
ahh ne hoşş yaaa hayat rutininden uzaklaşabilmeyi becerebilmekk tebrik ederim sizi. Aslında yapılabilecek tonlarca şey var esas önemli olan bunlardan birini yapmak, işte sizi de benim gibi sosyal embellerden ayıran şeyde buu. Bu arada galiba en sonn üniversite yıllarımda fotoğraf ya da slayt tab ettirmiştimmm bi tuhaf geldi fotoları bekliyorum olayına ne denli uzaklaşmışız yahuuu, digital çıktı mertlik bozulduuu, bi sürü foto çekiliyor ama pc de klasörlenmekten öteye gidilmiyorrr. Bu duruma en çok canım annem bozulmakta çünkü bilgisle pek alakası olmadığından sadece bizimleyken görebiliyor çekilenleriii, hoş şimdi bununda bi çözümü çıktı yeni digital fotoğraf çerçeveleriini alıyorsun kartını yükseltiyorsunn yükle yükleyebildiğin kadarrr ama ııhhh cıkk olmoormuşş eski tadı veremiyormuşşş ki bencede öyleee. Lafın özün sevgili Siboşşş güzel fotolarını bende görmek isterim doğrusuuu...
fistikcim dogru diyorsun bana da garip geldi fotolari bastirmak senelerden sonraaaaa...dijitallere öyle alismisiz ki; asil garip gelen sinemcim, dün fotograf cektim ve sanki makinanin ekrani varmis gibi hemen makinaya bakiyorum...pozu görecegim aklisira..sonradan uyandim, makinanin filmli makina oldugu ve fotolari basildiktan sonra görecegim bilmiyorumkismile eskiden gercekten daha keyifliydi, ceker ceker ve 36 pozun bitmesini sabirla bekler ve bastirirdik...o heyecan kalmadi ...annem de kayinvalidem de ayni sizinkiler gibiler...foto bekleniyor bizlerden ama pc den tek tek secilecek, memory stick e kaydedilecek ve fotografciya gidilecek bastirilip kendilerine verilecek...biraz mesakatli geliyor bizlere...ama bu sefer yapacagim söz verdim, basta kendimezemuszemus. fotolarimi (eger yanmaz ve de güzel bisiler cikarabilirsem mutlaka face e koyacagimyerimseniben)sizlerle de paylasmayi cok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?