melaaabaaaaaa.
sinemcim annen ne olursa olsun seni bırakmaz ben biliyorum. sinirle, şaşkınlıkla demiştir öyle. umarım herşey gönlünden geçen gibi olur canım benim.
nurcum inşallah herşey yolundadır, dinlenmek sana ve paşaya iyi geliyordur umarım.
senacım doruk paşa nasıl bakalım. kayınvalide baskısından kurtulup kocan ve bebeenle başbaşa kalınca kendine geldin değil mi.. çok öp doruk umu benim için.
nurum fezam sesin soluğun çıkmamış yine ama herşey yolundadır umarım.
ben dün sabaha karşı regl oldum söylemiş miydim size. hem de ağrı sancı bulantı kusma ne ararsan vardı. ezdi geçti beni. eşime dedim ki hem regl oldum bebeğime bu ay da kavuşamadım hem de o kadar sancı ve bulantı çekiyorum Allah Baba beni sevmiyor galiba... tevekkül etmekten başka çarem yok, Rabbim neylerse güzel eyler diyorum. diyorum da ben galiba biraz bunalmışım, üzülmüş ve yorulmuşum. hatta utanarak söylüyorum ama fark ettim ki hamile haberlerine bile önce çoook sevinip sonra neden ben bu haberi veremiyorum, sadece haber almak mıdır benim kaderim diyerek iç çekiyorum (Allah tüm hamileleri nazarlardan saklasın kıskançlık değil ama bana kısmet olmaması içimi acıtıyor).. uzun lafın kısası benbir süre buralarda olmazsam bilin ki köşeme çekilmişim kitaplarda kurt olmuşum, kafa boşaltmaya çalışıyorum ya da umrumda değil diyerek sadece kendimi kandırıyorum.
sağlıcakla bacılar...
sağolasın şekerimm... Biz krizi atlattıık eşim sayesinde... İnsan mantıklı olunca sorunlar çözülüyor tabii. Anlıyorum öyle yazıldığı gibi okununca bende kızardım doğrusu ama öyle değill. Benim canım vefakar annemmm hiç bi zorluktan kaçınmaz, hep bizimledir. Ama şimdi durum biraz farklı Ankarada kalmasını zorunlu kılan nedenler var, bi de biz şimdi yanıbaşındayken bir anda gideceğimizi duyunca panik oldu zavallım nasıl bizi caydıracağını bilemedi. Ama mantıklı sakin oturup gelişmeleri açıklayınca tam gönüllü olmasada siz bilirsiniz hayırlı olsun kıvamına geldi. Doğrusu dün herşey netleştikten sonra bende bi tuhaf oldummm. Doğuma kalmış yaklaşık beş ay ve ben tümden hayatımı değiştirmek üzereyim, hiç bilmediğim bir şehirde ailemden uzakk... Tam yeni gelin modundayım anlayacağınız, hem ağlarımm hem giderimmm. Bi değişiklik olmazsa bu hafta sonu bir Samsun'a gidip havayı koklamak ve nihayi karar vermek istiyorummm, Allah sonumu hayır etsin hanımlar ben girdim bir bilinmezliğeee bakalımm sonu aydınlık mı olacakkk...
sinemcim bazı kişiler otuzundan sonra yaptığı değişikliklerle hayatında ciddi dönüm noktası yaşarlarmış. sanırım eşinin ve senin talihiniz daha da parlak bir hale geliyor.opuyorumnanaktan ve bu senin de daha önce dediğin gibi kızının kısmeti olabilir. hakkında hayırlısı olsun. samsun da ankaraya çok uzak değil bildiğim kadarıyla fisfisfis anneciği özlersin tabi yanında bulunmak gibi olmaz ama unutma artık sende bir annesin. :CüvCüv: içgüdülerin sana en iyi yolu gösterecektir.
bana gelince bugün biraz tuhafım :bbo: adetime bir hafta var ama sanki adet olacakmışım gibi hisler var içimde. belim ile kasıklarım arasında dolaşan bi sıcaklık ve karnımın içinde hafif bir acıma var. bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda. boshayallersmile bekleyip görecez gamyoncuiremsu
melaaabaaaaaa.
sinemcim annen ne olursa olsun seni bırakmaz ben biliyorum. sinirle, şaşkınlıkla demiştir öyle. umarım herşey gönlünden geçen gibi olur canım benim.
nurcum inşallah herşey yolundadır, dinlenmek sana ve paşaya iyi geliyordur umarım.
senacım doruk paşa nasıl bakalım. kayınvalide baskısından kurtulup kocan ve bebeenle başbaşa kalınca kendine geldin değil mi.. çok öp doruk umu benim için.
nurum fezam sesin soluğun çıkmamış yine ama herşey yolundadır umarım.
ben dün sabaha karşı regl oldum söylemiş miydim size. hem de ağrı sancı bulantı kusma ne ararsan vardı. ezdi geçti beni. eşime dedim ki hem regl oldum bebeğime bu ay da kavuşamadım hem de o kadar sancı ve bulantı çekiyorum Allah Baba beni sevmiyor galiba... tevekkül etmekten başka çarem yok, Rabbim neylerse güzel eyler diyorum. diyorum da ben galiba biraz bunalmışım, üzülmüş ve yorulmuşum. hatta utanarak söylüyorum ama fark ettim ki hamile haberlerine bile önce çoook sevinip sonra neden ben bu haberi veremiyorum, sadece haber almak mıdır benim kaderim diyerek iç çekiyorum (Allah tüm hamileleri nazarlardan saklasın kıskançlık değil ama bana kısmet olmaması içimi acıtıyor).. uzun lafın kısası benbir süre buralarda olmazsam bilin ki köşeme çekilmişim kitaplarda kurt olmuşum, kafa boşaltmaya çalışıyorum ya da umrumda değil diyerek sadece kendimi kandırıyorum.
sağlıcakla bacılar...
Bak işte baaaaakkkkk
eve kapanan annelerle sokakta gezme şansı olan hamişler ve bebek isteyen hatunlar arasındaki fark budur işte .. Haftasonu kimsecikler uğramamaış..gezin bakiim gezin sultanlık günleriniz bunlar :lepi:
herkeslere günaydınlaaaarrr güzel haftallaaaarrrrrr opuyorumnanaktan
nasılsınız hanımlaaarrr opuyorumnanaktan hafta sonumuz sena anneciğin dediği gibi pek sakin geçmiş forum sayfamızda. sinem anne sana da çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin opuyorumnanaktan
diğer arkadaşlarımın da hafta sonularının güzel geçmiş olmasını umuyorum opuyorumnanaktan
bende ne var ne yok dersek aklinialirimsmile ikinci çizgisi silik bi gebelik testi vaaaar zemuszemus dün sabahtan beri çok şaşkın ve mutluyum kızlaarrr opuyorumnanaktan adetime bi hafta varken yaptım testi ve çıktı :CüvCüv: ama hala inanamıyorum bu gün birde labaratuvarda kan testi yaptıracağımumarım iyi haberlerle gelirim benim için dua edin.. :Saruboceq: bugün darmadağın kafam hepinizi seviyorum görüşmek üzere... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
daha kocişime de söylemedim hihoyyyt süpriz planları yapıyorum bakalım hihoyyythihoyyyt
ayy ilahii,, çok güldürdün benii delikafadulden benim güzel annemm sıkılmışşş kıyamam ben sanaaa...
Valla Sena annecik benim adıma yanılmışsın diyeceğim çünkü ben cuma öğleden sonra eve bir girdimm halada evdeyim, dün zaten kriz halde geçti, ben fena ateşlendim, tabi koştuk hastaneye, sağolsunlar epey ilgilendiler, ateşim düşmeden bırakmadılar beni, ama bebiş maşşallah çok iyiydi, bi türlü yerinde duramadı kerata doğru dürüst ölçümlerini yapamadı doktor... neyse sonuç itibariyle yeni yeni kendime geliyorum, ateşim yok ama sinüslerim hala çok dolu, yarında evde olmaya devammm. Herkeşlere züper bi hafta dilerimmmm alkisalkisalkis
nasılsınız hanımlaaarrr opuyorumnanaktan hafta sonumuz sena anneciğin dediği gibi pek sakin geçmiş forum sayfamızda. sinem anne sana da çok geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin opuyorumnanaktan
diğer arkadaşlarımın da hafta sonularının güzel geçmiş olmasını umuyorum opuyorumnanaktan
bende ne var ne yok dersek aklinialirimsmile ikinci çizgisi silik bi gebelik testi vaaaar zemuszemus dün sabahtan beri çok şaşkın ve mutluyum kızlaarrr opuyorumnanaktan adetime bi hafta varken yaptım testi ve çıktı :CüvCüv: ama hala inanamıyorum bu gün birde labaratuvarda kan testi yaptıracağımumarım iyi haberlerle gelirim benim için dua edin.. :Saruboceq: bugün darmadağın kafam hepinizi seviyorum görüşmek üzere... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
daha kocişime de söylemedim hihoyyyt süpriz planları yapıyorum bakalım hihoyyythihoyyyt
Bak işte baaaaakkkkk
eve kapanan annelerle sokakta gezme şansı olan hamişler ve bebek isteyen hatunlar arasındaki fark budur işte .. Haftasonu kimsecikler uğramamaış..gezin bakiim gezin sultanlık günleriniz bunlar :lepi:
SİNEMMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANAAAAAAAAAAAAA YÜTFEN KENDİNE DİKKAT ET CANIMMM BEBİŞİNE DE KOCAMAN KOCAMAN MAŞALLAH
ay kıyamam canım yaaaa çok geçmiş olsun sinemcimm. uzat ayaklarını dinlen bol bol emi? acil şifalar dilerim.
Vayyyyy hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz yawwww, züperrrrrr. Binlerce tebriklerrrr alkisalkisalkisDemek bu kasık ağrıları çok ciddi belirtiler, bendede direkt bel ağrısı olmuştu. Hadi bakalım Allah tamamına erdirsinnnnn, tüm dileyenlere böyle müjdeli haberler verme şansı nasip etsinnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Hanımlar duyan duymayana bildirsin bu topik ballı topikkk :lepi: :hooray:
Teşekkürederim hocahanımmm, ben dökülüyorum ama maşallah bizim ufaklık canavar gibi heç durmoor kereta. Bu arada bu miniklikde oğluşunuz olmalııı, ay züper bi şey şu üç boyutlu ultrason yawww, hoş burada çok küçük ama olsun maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?