serenanes kullanıcısından alıntı
canım benim doktorum şakacı bir tiptir, biz onunla genel olarak böyle ( çok efedersiniz ) enseye şaplak modundayız, çevremdeki 6-7 arkadaşımı da ona gönderdim zamanında adam aile doktoru gibi çalışıyor. kim nedir kimin huyu suyu nedir, kim kimle ne konuşmuş bunları anlıyor ve takip ediyor :)))) yoksa tüp bebeğimi ona borçluyum, en son anda ne karar verirse buna uyarım gibime geliyor.. zira daha önce yap dedikleri ve yapma dediklerinden hiç zarar görmedim... parasal kaygısı olan biri de değildir, net ve açık söyler kafasındakini ağzından cımbızla laf almaya uğraştırmaz adamı.. severim keratayı bu yüzden :))))
Doktorunuz benimkine çok benziyor.. Dr. Yılmaz Güzel'mi acaba yoksa ondan bir tane daha olmasına sevindim :)
Bu arada tıffcım nerlerdesin kuzummm, kendi topiciğinede baktım yoksunnn.
Hamişlerim meydanı boş bırakmayın ben fena at koşturuyorum haa kaydirigubbakcemile2
çok sıkıntılı durumdayım... anlatıcam bir doktora gidip geleyim saat 4 te randevum var..
bayramı berbat geçirdim, hem ishal- hem rahim kasılmaları- hem erken doğum endişesi...
berbat hissediyorum kendimi ..
gelince yazarım mafoldumben
Çok geçmişler olsun arkadaşım, allah bir an önce ikinizide sağlıcakla buluşturur. Umarım bugün ishal derdinde sıyrılırsın, bilinçsiz bir detoks yapmışsın gibi düşün bence
Bana gelince ben korkunç günler yaşıyorum, Allah öyle bi yerden vurduki bütün odak noktalarımı şaşırttı bana. Hayatta gerçekten herşey çok boş, öyle bir haber alıyorsunuz ki ne para ne aşk ne o ne bu hiç bi şeyin varlığı yokluğu sizi ilgilendirmiyor. uzun süredir ablamın kadın hastalıklarıyla ilgili doktorlara taşınıp duruyorduk ve sonuçta dün kötü haberi aldık, teşhis kondu. En kısa zamanda hiç bekletmeden rahimin alınması gerektiği ve ameliyat sırasında da ilerlemenin ne durumda olduğunun inceleneceğini söylediler. Dah 35 yaşındaki bir kadın için kaldırılması en ağır yüklerden biriydi ve dün bir anda omuzlarına konduruverdi bu yükü ona. Dünden beri allak bullak durumdayım. Bunları teselli almak adına değil adeta içimden söküp atmak adına paylaşıyorum, ne olur kimse kendine dert edinmesin. Herşey gerçek ve yalanlardan ibaret, ve dendiği gibi gerçekler çoğunlukla acı oluyor. Bu sabah uzun uzun evde yalnız kaldım ve düşündüm, düşündüm, düşündüm. Yapacak tek şey kabullenmek ve güçlü olmak. Moral bozmak asla ama asla yok. biz bunu atlatacağız ve en büyük sorunumuz bu olarak kalacak.
Duyan duymayan kalmasın rahim ağzı kanserinin tek korunma yolu erken teşhis, olmasına engel olan iğneler var var ama hala bence çok güvenilir değil, onun için lütfen vücudumuzun sorumluluğunu elden bırakmayıp her yıl düzenli simir testi yaptıralım.
Verdiğim kasvetli havadan ötürü çok üzgünüm. benim bir an önce kendime gelmem lazım...
günaydın kızlar!
ufaklık anneciğini pek sevmedi sanırım ben de onu yerinde tutmaya çalışıyorum kızlar naapim. kahverengi bir leke ile başladı herşey, doktoruma sordum devam etmediği sürece bişey olmaz, yorulmuşsundur dedi. oysa bayram temizliğini bile eşim yapmıştı.. :uhm:
bayramın 2. günü eşimin en yakın arkadaşı ve abisi birde benim erkek kardeşim geldiler gece sabahladık, accık hizmet ettim onlara dön dolaş, hoş eşim hamur bile kardı mutfakta ama gene de yorulmuşum sanırsam. sabahta kahvaltı düzen intizam derken bi arkadaşa ziyarete ordan da başka bir arkadaşa gittik, akşama kadar dışardaydım. eve geldim o meşum kahverengi leke!
doktora koştuk hemen, devam etmedi deyince bişey olmaz dedi, geri döndük gene geldi.. yorulmuşumdur dedim uzandım. annemler bizdeydi daha doğrusu bu tehlikeli durum yüzünden annecimm beni bırakamadı. gece artık onların gitmesine yakın bir de baktım ki kahverengi leke kırmızı olmuş! soluğu acilde aldık sonuç; düşük tehtidi ile yatak istirahati, rahim duvarı dökülmeye başlamış.. :çok üzgünüm:
şimdi dualarınıza ihtiyacım var ufaklık beni bırakmasın diye.. :a015:
sıkubacım ablan için çok üzüldüm inan. aynı ameliyattan annem de olmuştu henüz 40 yaşındaydı o da.. çocuğu var ya da yok hayat devam edecek. serenanesin dediği gibi daha sağlıklı devam edecek ama bundan sonra. umarım çocuğu vardır.. tez zamanda acil şifalar diliyorum ve smear testini cidden bende ihmal etmemenizi öneriyorum arkadaşlar. 6 ayda bir mutlaka vajinal muayene yaptırılmalı ve sene de bir defa mutlaka smear alınmalı.
serenenesim bayram tatilin zehir olmuş cidden seninde. çok ama çokkk geçmiş olsun tatlım. acil şifalar dilerim sana da.. tavsiyelerini tek tekk okudum ve inan elimden geleni yapacağım bunun için. çokkkk teşekkür ederim çokkkkk..
canım yaaa az önce eşim büyük bir ananası zevkle yediğimi görünce, bir de bebeğin tutunmasına iyi geliyormuş diyince kurtlar vadisine aldırmadan kalktı ananas almaya gitti yeniden. dur dedim yarın alırsın dedim ama tutamadım, koştu gitti..
dün gece o kadar üzüldü ki canım benim, yüzü ağlamaklıydı. beni delik deşik ettiler aynı tahlilleri yine yaptırdılar falan diye doktorlara çok kızdı. yatınca da bütün gece kabuslar görmüş hep hastaneler, hastalıklar.. ona sahip olduğum için o kadar şanslıyım ki!! hiçbirşeyim olmasa bile onun yanımda olması benim için dünyalara bedel..
sürekli yattığım ve progestanı deptiğim için hep uykum geliyor, az önce gözümü bir açtım ki; güne gelmiş gibiydim. mercimek köfteleri hazırlanmış, balkondan (bizim bahçemiz) taze rokalar toplanmış, göbek marul ay serenanes özür dilerim sen de hamilesin yazmış bulundum bi kere, harika bir ziyafete uyandım benim bitanemin kendi elleriyle hazırladığı. turşuyu bile o kurmuştu evvelden.
bunları gördükçe bir şey de eksik olsun diyorum hayatımda ne yapayım. o yanımda yaaa! sağlıklıyız yaaa!! yeter de artar bile..
1 hafta rapor aldık doktorumdan maarif başladı, müdürüm sabırsız sanki keyfi yatıyormuşum gibi ne zaman gelcen diye soruyor. haftanın sonunda kanama durmazsa hastaneye yatırıcam dedi doktor. ben tıp fakültesine gidiyorum canım, doktorum prof, hastane de fakülte olunca aynı tetkikler taramalar üstüste didik didik yapılıyor ve herşey protokolüne uygun olmak durumunda. kendimi doktorun güvenli ellerine teslim ettim ne gelirse allahtan diyip, önce allaha sonra doktora sonsuz güvendim. yapacak başka da şey yok zaten şu durumda yatıp beklemekten başka. haaaa o meşum leke bir kere geldi sadece o da dün gece, bugün bişiciğim yoktu. inşallah ilerde bütün bunlar sıkıcı bir hatıra olarak kalır..
sizi seviyorum kızlar..
hepimiz bütün bu zorlukları atlatacağız inşallah!!:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?