Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benİm formÜle gelİnce... Ben rahİm kasılmaları yÜzÜnden geÇen cmst den berİ magnesıum ılacını gunde 3 adet alıuyorum, ondan evvel 2 adet alıyordum.. Pzrdan berı ıshal durumdayım Çok afedersİnİz... Ne yedİysem, ne İÇtİysem, gÜnde 3 lt su tÜkettİm , yaĞlı yemedİm, Şekerlİ zaten yİyemİyordum .. Kola İÇtİm, kahve lİmon İÇtİm, buĞday nİŞastası İÇtİm, lapa pİrİnÇ yedİm yok yok gene yok ..... Tuvalete koltuk koydum o haldeyİm yanİ....
İlaÇların yan etkİlerİne bakmak aklıma bİle gelmedİ, taa kİ doktorum dıŞkı tahlİlİn temİz geldİ mİkrobİk bİr Şey yok dİyene ve rahİm kasılman ne durumda dİye soruncaya kadar..cmst-pzr dan berı ne yaptım dİye dÜŞÜnmeye baŞladım, bİlİyorsunuz pzr akŞamı yedİĞİm kaŞarlı tostu sorumlu tutuyordum ben ...o tost harİcİnde ekstra yaptıĞım tek deĞİŞİklİĞİn magnesİum u 3x 1 almak olduĞpunu farkettım.. AÇtım İlacı bİr okudum kİ yan etkİler bÖlÜmÜnde sıklıkla olmamakla bİrlİkte ıshal ve baĞırsak spazmları yazıyor... Doktorumu aradım ben bu magnezyumu kesıyorum dedım, bİlİyorum rahİm kasılmasına lazım ama bİrŞeylerİ dÜzeltmeden devam edemİycem..ondan evvel 1 aydır gunde 2x 1 kullanıyordum zaten, bundan dolayı olduĞunu dÜŞÜnmedİk ne doktorum ne ben, ama doktorum da dedı kı ŞÖyle dÜŞÜn :
1- 1,5 aydır dİyettesİn, hamur İŞlerİ, katı Şeyler yemİyorsun, ÜrÜnlerİn hepsİ lİght
2- magnezyum gÜnde 3 e Çıktı bİr haftadır
3- İshal yÜzÜnden normal yemek dÜzenİne de devam edemedİn
4-testlerİn de Şİmdİlİk temİz , enfektİf durum olsa ateŞ, kusma , kramp gİbİ baŞka belŞİrtİler de olurdu onlar yok...
5-en baŞından berİ sen hİÇ kabızlık Çekmedİn, 31. Haftada bİle hala hergÜn dÜzenlİ tuvalete Çıkıyordun zaten...
Sadede gelİrsek bana tÜm İlaÇları kesmemİ ve 2-3 gÜn bol sıvı alımı, Şekersİz ve yaĞsız normal beslenme yapmamı sÖyledİ.. Şeker dİyetİ lİstesİnİ bİr kenara bırak 2-3 gÜnde yÜkselİrse yÜkselsİn Önemlİ deĞİl Önce bunu bİr aÇıklıĞa kavuŞturalım dedİ...
Yanİ doktor hasta el ele , hİpotez gelİŞtİrdİk, umarım İŞe yarar , en azından Çare bulunmuŞ olur, Çaresİz olunca İnsan sÜreklİ telaŞ yapıyor....
EĞer İŞe yararsa bÖylece sİzlerİn de aklınızda olsun bu magnezyum sİze de verİlecek İlerleyen haftalarda, hazılrıklı olursunuz..
Neden bİlmİyorum kızlar beynen rahatladım, sankİ buluŞ bana aİt ve kendİ derdİmİ ÇÖzdÜm gİbİme geldİ, umarım 2-3 gÜn sonra sÜkut-u hayal yaŞamam
Sevgili sscuba, hoşbuldum ve daha uzun süre buralardayım :)
Moralini yüksek tutmana ve güçlü olabilmene çok sevindim. Ablanın buna gerçekten ihtiyacı var. Pozitif düşünelim hepimiz, olumlu sinyaller gönderelim ki evrene o da bize çoğaltıp aynen geri göndersin. Sen ve ailenin, tanıdıklarınızın yanında bizim de dualarımız ve sağlık dileklerimiz ablan için. a.s.
Kimseye böylesini dilemem ama sen bu hengamede yağmurluksuz devam et, kafan başka şeyle meşgulken bebişin geldiği durumlara çok rastlanıyor. Gelecek ay hamiş diye topik açarsan ben hiç şaşırmam
:enbuyukkk:
İlahii bu durumda güldürdün ya beni ilahi.. Hoş doğru diyorsun bu sıralar bendende bi bebek haberi bizimkileri epey bi oyalardı belkim. Ya da durdun durdun bu zamanı mı buldun demesinler...
Şiiith aramızda kalsın ben hesapladım 30 u herşey güzel olacak gecesiymiş, ınınınınnnn -tatlicadiarzu-
valla çok mantıklı ve bence kesin geçecek ishal. hemen toparlarsın inşallah. magnezyum çok önemli, düşükleri önlemek için ama sen bu aya kadar zaten sürekli kullanmışsın, 1 hafta kullanmasan birşey olmaz yaa
Amanınnn nasılll yoruldum anlatamam. İşten çıktım koştur koştur eve, güzelcene yaptım yemeciklerimi, afiyetle yedik içtik. Çok güzel bi geceydi, hep güldük, bi yandan da yarın annemim yaşgünü bu arada onuda çıkartmış olduk. Şimdi mutfağı topladım ve yeni oturabildim, yoruldum ama deydi doğrusu. mirmirmirmir
Serenanes şekercim iyi haberlerin geceme ayrı bir mutluluk kattı, hadi bakalım hayırlısı, maşallahhhh...
saol cnmcım ,
kızlar benim formül tuttu galiba, yok yok galiba değil tuttu bence zemuszemus
dün 1 kez bugün de şimdilik 1 kez tuvaleti şereflendirmek suretiyle kendimi daha iyi hissettiğimi söylemeyi bir borç bilirim, hihooyyytttttthihoyyyt
saol cnmcım ,
kızlar benim formül tuttu galiba, yok yok galiba değil tuttu bence zemuszemus
dün 1 kez bugün de şimdilik 1 kez tuvaleti şereflendirmek suretiyle kendimi daha iyi hissettiğimi söylemeyi bir borç bilirim, hihooyyytttttthihoyyyt
Selam hanımlar, ben fena grip olmuş durumdayım, kafam kazan gibi öksürüğün bini bin para bide malum senağlama Yani durumlar fenaa. Sizler ne alemdesiniz şekerler, serenanes dosdoğru düzelme yolunda sapmalar yoktur umarım, tıffımm yatak isitrahatine aynen devam mı? pelly gözlerim yollarda kaldı şekerim baka sayfamız gerilere düşmüş nerlerdesinn???