30 yasındayım demişsiniz bence daha düşünecek pek bi vaktiniz kalmamış gebe kalma şsansı 30 dan sonra düşüyor ...hem ayrıca bakalım olucakmı olmucakmı allah vericekmi vermicekmi belki olmadı 1 yıl bekledin şuydu buydu yasın gelcek 35 e menepoza giricen herşey biticek neden bekliyorsun hemen yap hazır diğilimde ne demek...bak ben sana anlatim evlendiğimizde 1 yıl korunduk eşim hiç ama hiç bebek istemiordu bense bebek olması için çıldırıyordum eşim korunuordu benim hergün ağladığımı görünce zar zor isteksiz bi şekilde korunmaı bıraktı 6a ay sonra gebe kaldım ve doğum yaptım oğlumla evimiz br değiştiki sorma evimiz şen şakrak gülmeler ay babası bak sana aguu yaptı bak bu ilk gülmesi bu ilk ilk ilk herşei onla yasamak olağan üstü bişey anlatılmaz bir duygu...
hiç bebek istemeyen eşim oğlumu dünyalara değişmiyor eve gelmek için yoğun bi çabası var oğlu onun dünyası oldu ve artık 2.bebeği kendiisi istior hemde deliler gibi
evet canim aynen HORMONSSSSSzemuszemus
bizim hormonslardan erkeklerde de olsaydi ne olurdu acabasempatiksalakcinni
ay kizlar sabah sabah bir moral bozuklugu uyandim sormayin...önce uyandigimda mutsuzdum, iyice ayilip kendime gelince de umutlu bir gülüs belirdi yüzümde...delimiyim neyim ...neyse bir rüya gördüm.rüyamda hamileydim bir kiz bebek dogurdum, dogumum o kadar kolay oldu ki, dogumuma ait hicbisi hatirlamiyorum (yani his olarak aci, agri vs..)ne güzel bir dogum oldu vs derken bir bakiyorum kizim var, benim gibi dalgali sacli, fistik gibi bir bebek.. ama bebegin babasi su anki esim degil hatta o adamla evli bile degilim...ve ailem ve cevrem bana bayagi bir tepkiliydi..o yüzden moralim cok bozuktu aglamaya calisiyordum ama olmuyordu.. sonra bir baktim kizim 3-4 yasinda ve ona pembe bir etek ve body satin aldim..rüyamda hissettigim tek sey, o bebesin varligiydi, bana güc veriyordu ve onu dogurduguma hic pisman degildim, hatta mutluydum bile..yani böyle arkadaslar ..karisik duygularla basladim günüme..."bir tarafin acik kalmis" deseniz de haklisinizkafamçokkarıştı
sinemin yerine gece kuşu ben mi oldum bu gece:) Çok mutluyum da sizinle paylaşmak istedim. Hep derler ya bebek kısmetiyle gelir diye. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hakkımı saklı tutuyodum bi yerden bişeler gelir heralde die:) Benim bebişim de kısmetiyle geldi,hergün Kırıkkaleye gidip geliyodum Ankaradan iş için. Veeee bugün Ankaraya atandığımı öğrendim hem de daha iyi bir kuruma. bebişim yaptı bana kıyağını:))))) çooook mutluyum çooooooook:))))
ha bi de bugün kontrolümüz vardı, herşey yolunda çok şükür. 900 gr 33 cm olmuşuz:)
sinemin yerine gece kuşu ben mi oldum bu gece:) Çok mutluyum da sizinle paylaşmak istedim. Hep derler ya bebek kısmetiyle gelir diye. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hakkımı saklı tutuyodum bi yerden bişeler gelir heralde die:) Benim bebişim de kısmetiyle geldi,hergün Kırıkkaleye gidip geliyodum Ankaradan iş için. Veeee bugün Ankaraya atandığımı öğrendim hem de daha iyi bir kuruma. bebişim yaptı bana kıyağını:))))) çooook mutluyum çooooooook:))))
ha bi de bugün kontrolümüz vardı, hersey yolunda çok şükür. 900 gr 33 cm olmuşuz:)
merhaba hanımlarrrr
Sayfaları baya bi atlamışım ve 5 sayfa önceden baktım Sena annemizin başı sağolsun Rabbim mekanını cennet bahçelerinden eylesin inşallah..Sevdikleriyle huzurlu,mutlu ve uzun yıllar dilerim...Aslıcım Sana da çok çok geçmiş olsun sanırım bir rahatsızlık geçiriyorsun Rabbim tez zamanda kurtulmanı nasip etsin inşallahhhhhh
Nur da zaten bebeği ile uğraşıodur memekolik olmuş baksanıza...
Sibel aplam ve sinem aplam sağolsunlar boş bırakmamışlarrrrr...Feyza testlerinin güzel geçmesine çok sevindimmmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin inşallahhhh
Bende 2 gün geçirdiğim anjin nedeni ile evdeydim valla şu an iyiyim yarın iş başı yaparım artıkkkkkk:))))
bende acaip bebek istiyorum ama tam iş yapmaya gelio eşim istemiyo böle böle nereye gidecek bilmiyorum annemin nasihatlarını bir dinleseniz kadıncağız seninkinide görsem de gam yemem bilmem ne.. Yoksa bir hastalıkmı var varsa benle ğaylaş vs vs ne yapacam bilmiyomacaba çevre baskısından mı istiyorum bilemiyorum diyorum ki eşimde sakın başkaları istiyor diye sende çocuk istiyorum deme bana dyor...bakalım artıkkk neler olacak Ama'lar korkular hep bahane yaaa...:)
evet çok doğru diyorsun sibelcim amma velakin gebe olan çok çok samimi arkadaşım beni çok yakından tanıyor bana dediki sen ve eşin rahata çok alıştnız dedi bende dondum kaldım haklımıydı değilmiydi bilemedim belkide öyledir aklımdaki tüm vesveselerin ana nedeni budur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?