canım benim bende sana hak veriyorum.. sağlıklı, bilinçli ve eğitimli bireyler yetiştirip dünyayı bi nebze olsun yaşanabilir hale getirmek bizim ellerimizde..
yaa pelinciimm bugünün en iyi haberi senden geldi.. gözlerim doldu şu an.. Allahım sağlıkla, mutlulukla getirsin meleğini kucağına inş. ayrıntıları bekliyoruz ona göre..
darısı da sibelcimin, handemin, aslımın, tubişin ve isteyen herkesin başına.. opuyorumnanaktan
nur hocamın telaşını atlattık şimdi merakla topiimizin ilk prensesini bekler olduk sinemcim.. ilk zamanlar ve son zamanlar sık sık yapılan kontrol aralarında bile nasıl özlüyor insan değil mi? ya ben napim :sinifsinif: ayda bi görüyorum yavrumu.. o yüzden de yarını iple çekiyorum boshayallersmile
alkisalkisalkis eveeett sibeliimm hadi bakalım ilk hayırlı haberi aldık. darısı göbüşüne konacak o minik kelebeğe olsun.. sabırla bekliyoruz. bu arada yumurtlama ya da başka konular için kürler uyguluyor musun canım..
Feyzacim tesekkür ederim, umarim ikinci güzel haberi de bu ay içinde alirim canim.
Hayir kür vs. hiçbirsey yapmadik bu ay, hayirlisi olsun diyorum sadece.10-15 gün icinde olumlu olumsuz bir sonuc alirim ama ilk seferde de bebisin gelmesini pek ummuyorum.ilk bebegim bir sansti, mucizeydi, süprizdi..her istedigimiz an bu mucizeye sahip olmak...:uhm:su an o bebisi istedigim icin bana gelmesi biraz zaman alabilir yani! bilmiyorumkismile